Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
válasz -FreaK- #159462 üzenetére
Nem kimondott hangnyomásmérő, hanem inkább hangspektrum-analizátor a Speccy Spectrum Analyzer. Fizetős, de emlékeim szerint valami ingyenes akcióban zsebeltem be.
-
kovisoft
őstag
válasz dzsordzs69 #158348 üzenetére
Inkognitó módban próbáld a Soul-ban, nekem úgy sikerült belépni az ügyfélkapura.
-
kovisoft
őstag
válasz Oldman2 #158030 üzenetére
A Mobile Doc Scanner is úgy működik, hogy alapból belövi a dokumentum határait, és rázoomol a sarkokra, ha igazítani akarod. Fizetős, de gyakran ingyenesre akciózzák.
-
kovisoft
őstag
válasz Jungle Man #157545 üzenetére
A Samsungomon az Advanced Features menüben van ez a beállítás és Easy Mute a neve.
-
kovisoft
őstag
válasz batagy #156224 üzenetére
Én is először az unlockert vettem meg, habár nem böngészőből, hanem mobilon a Play appból, és csak utána telepítettem a lejátszót. Nálam gond nélkül működik, mindkettőre azt írja a Play app, hogy telepítve.
Nem lehet, hogy telepítés után véletlenül törölted az unlockert és ezért refundolta? Mi van a bankszámla kivonatodon? Ott van a vásárlás? Nincs mellette egy refund?
[ Szerkesztve ]
-
kovisoft
őstag
4 napig akciós a Poweramp, 409 Ft.
-
kovisoft
őstag
válasz aldebaran #154564 üzenetére
Én Open Camera-t használok, ez abban az üzemmódban indul el, ahogy az előző futásnál hagytam: ha előzőleg videófelvétel módban volt, akkor következőleg is úgy indul.
-
kovisoft
őstag
-
kovisoft
őstag
válasz palinkass #152298 üzenetére
A Soul Browserben ki lehet kapcsolni a képeket (Block images).
-
kovisoft
őstag
Nekem hasonló problémám volt az átméretezhető időkép widgettel: 3x1-es méretben használom, és időnként előfordul, hogy a re.+du.+re. (reggel, délután, másnap reggel) hármas nézetből csak a reggel marad. Azt vettem észre, hogy ha kirakom egy új példányban a widgetet, és kihúzom teljes képernyőszélességre, akkor megjelenik benne újra ez a re.+du.+re. hármas, és akkor már az eredeti widgetemben is visszajön ez a hármas.
-
kovisoft
őstag
válasz GreenGoblin #149559 üzenetére
Nem lehet, hogy be van kapcsolva az arcfelismerés? Mert akkor arcra fókuszál, figyelmen kívül hagyja a kijelölt fókuszpontot.
-
kovisoft
őstag
FolderSync Pro egy hétig harmad áron van.
-
kovisoft
őstag
válasz mcsm88 #148646 üzenetére
Az Open Camera tud ilyet: Camera Preview/Ghost Image.
-
kovisoft
őstag
válasz GEPESZ66 #148220 üzenetére
Ez alapján igen, habár én magam még nem próbáltam a Sygic-et második eszközön is használni. Itt azt írják, hogy a második (harmadik) eszközön telepítés után aktiválni lehet a kapott licence-szel.
-
-
kovisoft
őstag
válasz Viktor0610 #148198 üzenetére
Nálam le lehet tiltani a YouTube appot, le is szoktam tiltani, de aztán egy idő után megint visszajön. Makacs egy jószág.
-
-
kovisoft
őstag
válasz Tökimanó #146793 üzenetére
Igazából az a kérdés, hogy jobban merül-e a készüléked (azaz tényleg plusz fogyasztást generál-e az AdGuard), vagy csak annyi történik, hogy fals százalékok vannak az akku statisztikában, de ugyanaddig bírja egy töltéssel, mint korábban. Ha ez utóbbi a helyzet, akkor én nem törődnék vele. Az a gáz, ha tényleg gyorsabban meríti is a telót.
-
kovisoft
őstag
Egy hétig fél áron van a Moon+ Reader Pro.
-
kovisoft
őstag
válasz DrojDtroll #146223 üzenetére
Az Open Camera tud időtartamra ill. fájlméretre is darabolni, habár az időtartamra darabolás nem teljesen szabadon konfigurálható, pl. csak maximum 10 részre vág.
-
kovisoft
őstag
válasz sopruk #145536 üzenetére
A honlapjukon az írják, hogy 3 eszközön lehet használni, de csak ugyanazzal a Google fiókkal és csak ugyanolyan platformon (azaz nem lehet pl. Androidos licensszel iOS-re is feltenni). Én magam nem próbáltam még több eszközön egyszerre.
-
kovisoft
őstag
-
-
kovisoft
őstag
válasz tylerddd #145280 üzenetére
Én az EDS Lite-ot használom ilyen célra, de nem biztos, hogy mindenben megfelel az igényeidnek. Olyasmi, mint asztali gépen a TrueCrypt: létre tudsz hozni benne egy titkosított konténer fájlt, ebbe tudsz bemásolni fájlokat. Ezt a konténer fájlt felmásolhatod Google Drive-ba is, de sajnos minden változásnál a teljes konténert újra fel kell másolni.
-
-
kovisoft
őstag
válasz Beaumont #143503 üzenetére
Ez érdekes, mert ezen az oldalon ezt írják: "This license is valid for a year after purchase and provides 12 map updates."
De annál jobb, ha lifefime licence. -
kovisoft
őstag
-
kovisoft
őstag
válasz mouzrr #141348 üzenetére
A TuneIn Radio Pro -nak van alarm funkciója, be lehet állítani, hogy egy adott időpontban kezdje a lejátszást.
-
kovisoft
őstag
válasz WhiteWalker #141104 üzenetére
Én is arról beszélek. Azt használja titkosító kulcsként.
-
kovisoft
őstag
válasz WhiteWalker #141101 üzenetére
Nem tudja, hanem a jelszót használja kulcsként, ezzel van titkosítva a mentett jelszavakat tartalmazó file.
-
kovisoft
őstag
válasz Rodzser Mór #139389 üzenetére
Habár ez sem kimondottan látnivaló kereső cucc, de én a Google Earth-öt szoktam ilyen célra használni. Bekapcsolom rajta a fényképeket és nézem, hogy hol milyen képeket készítettek a felhasználók.
-
kovisoft
őstag
válasz mufflika #139101 üzenetére
Ami hirtelen eszembe jut, hogy szerintem miket kellene tudnia egy mobiltelefonos böngészőnek:
- konstans asztali nézet mód opció
- navigációs sávot alulra lehessen helyezni (egy kézzel mobilozva nehezen érem el az ujjammal a tetejét)
- egyujjas, duplakoppos nagyítás (szintén ha egy kézzel mobilozok)
- nagyításra automatikus újratördelés opció
- link megnyitása új fülön opció
- reklámblokkoló
- adatforgalom csökkentő mód -
kovisoft
őstag
válasz justmemory #138271 üzenetére
Az Open Camera tudja a manuális fókuszt, ha engedélyezve van a beállításokban a "Use Camera2 API" (és a készülék is támogatja).
-
kovisoft
őstag
Hát igen, ezt most olvasom a help-ben:
"Also note that even in "Match photo size" mode, on some devices and resolutions, it may not be possible to match the preview to the resultant photo/video exactly; in such cases, Open Camera will try to match as closely as possible."
Úgyhogy ezek szerint vannak készülékek, ahol nem tökéletes a preview megjelenítése.
-
kovisoft
őstag
válasz makoss #134751 üzenetére
Az Open Camera appban van ilyen opció, hogy "Audio control options", itt be lehet állítani, hogy valami hangosabb zajra (pl. fütty) készítse el a képet vagy pedig arra, hogy "cheese". De még nem próbáltam, nem tudom, mennyire használható.
-
kovisoft
őstag
válasz Somatom #133972 üzenetére
A kódolás szempontjából számít a 7 vagy 8 bit, a felhasználó szemszögéből meg nem sok pluszt ad az, hogy 7/16-szor annyi karakter fér egy SMS-be, mint az, hogy kb. fele annyi fér bele. Újra leírom: igen, igazad van, nem 1 byte-osra, hanem 7-bitesre konvertál a Handcent. Az 1 byte-ot az 1 vs 2 byte vonatkozásában írtam, vagyis hogy kb. fele annyi helyet foglal így, és alapvetően ez fog számítani az SMS-ek számában.
-
kovisoft
őstag
válasz DrBubo77 #133970 üzenetére
Már hogy ne lenne, pláne amikor egy felhasználói igényről van szó. A konkrét esetben is például a kérdezőnek az volt a gondja, hogy ékezetekkel tobb SMS-ben mennek el az üzenetei, ez pedig alapvetően azért van, mert körülbelül fele annyi szöveg fér így egy SMS-be, nem pedig a 7 vagy 8 bit miatt. Amikor egy file -ról azt mondjuk, hogy x megabájtos, vagy az átviteli sebesség y megabites, akkor is gyakran csak a közelítő érték számít.
-
kovisoft
őstag
válasz Somatom #133968 üzenetére
Igen, egészen pontosan 7 bit, ami nagyságrendileg 1 byte, ha az UTF-16 2 byte-jához hasonlítjuk, amivel kb. fele annyi karaktert tartalmazhat egy SMS. A hosszú ő, ű-ket úgy emlékszem rövidre cseréli, ami nem tökéletes, de olvashatóbb, mint ha egyáltalán nem lennének ékezetek.
-
kovisoft
őstag
válasz Kenderice #133219 üzenetére
Valami IP Camera alapú megoldást tudnék elképzelni, ahol a telefonon valamilyen webcamera app futna, ez nem mentene semmit, csak streamelné a videót a laptopra, és a laptopon kellene valamilyen rögzítő szoftvert futtatni. Talán az asztali VLC tud olyat, hogy nem csak veszi, de le is menti a stream-et, de ebben nem vagyok biztos.
-
kovisoft
őstag
válasz Narxis #132697 üzenetére
Az adott igényre (Google Maps - vagy bármi egyéb - alatt maradjon bekapcsolva a kijelző) nagyon adja magát az automatizáló. Nálam is felmerült ez a igény, és én is így oldottam meg. Korábban a Keep Screen On alkalmazást használtam erre a célra, de aztán inkább áttértem automatizálóra.
-
kovisoft
őstag
válasz GEPESZ66 #131927 üzenetére
Én az Army Knife for Android alkalmazást használom erre a célra. Ingyenes, reklámmentes, van benne nagyító, zseblámpa meg egyebek. A nagyító kezeli a vakut.
[ Szerkesztve ]
-
kovisoft
őstag
válasz spanyoll #131863 üzenetére
Az Open Camera appban a beállítások között az "On Screen GUI..." menüben van egy "Show a crop guide" opció, ahol be lehet állítani néhány előre definiált vágási képarányt. Nem látom, hogy tetszőleges arányt meg lehetne itt adni, de a 4:5-öt speciel tudja. Ha ezt bekapcsolod, akkor egy ilyen arányú téglalapot rajzol az élőképre.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest