- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
vegyszer #155999 üzenetére
Nem teszteltem, csak megnéztem, de elvileg a Macrodroid tud ilyet. Először a fejlesztői beállításokban kell aktiválni a "mutató helye" opciót (érdemes egeret használni hozzá). Megnyitod a távirányító alkalmazásodat, a kívánt gomb fölé viszed az egeret és felül leolvasod a koordinátákat. Ezt feljegyzed, majd kikapcsolhatod a mutató helye opciót. A Macrodroidban a műveleteknél az eszközműveletek » felhasználói bevitelt választod, azon belül a gesztust. A kezdő és a befejező koordináták azonosak (amit feljegyeztél), az időtartam pedig 5000ms. Aztán hozzáadod a várakozás műveletet és az egészet hurokba teszed. Kell még vmi esemény (pl. lebegő gomb) és mehet a teszt.
-
vacs
veterán
válasz
vegyszer #155975 üzenetére
Root sem kell, simán egy Auto Clicker app tud ilyet, én ezt szoktam néha használni.
-
Zeki
nagyúr
válasz
vegyszer #121819 üzenetére
Én a securekids appot használom most, de youtube tartalom szűrésre ez sem jobb.
Anno a gyerekeim rá voltak cuppanva az Anett és Ancsa videókra, na nekik beírtam a facebook oldalukra, hogy nem kéne ilyen mocskosul beszélniük, mert kis gyerekek is nézik a videóikat. Hála az égnek már nem menők.
Ennél perverzebb pókemberes-aranyhajas videókat nyomnak a külföldiek, gyerekeknek szánva. -
hati
addikt
válasz
vegyszer #121805 üzenetére
Az ilyesmire inkább cél eszközt szoktak használni nyomkovetes.net/
-
keszo
őstag
válasz
vegyszer #121805 üzenetére
Én a helyében beszereznék egy ilyet
Royaltek RBT-2100 Star-III Bluetooth GPS Receiverkiveszi belőle az akksit és a gyújtásról ad neki tápot
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vegyszer #67221 üzenetére
Mi asszonnyal évek óta a Do it tomorrow-t használjuk úgy hogy neki iphone-ja van nekem meg droidom.
Bevásárlólistának meg a Buy me a pie vált be. Tökéletesen szinkronizál mindkettő. -
vicze
félisten
válasz
vegyszer #67221 üzenetére
Van jó pár app pároknak. pl. Avocado, Between, Couple stb.
Mindegyiknek van olyan funkciója a listákon kívül, ami pároknak hasznos lehet.
Pl. én kifejezetten hasznosnak találtam, ha kaptam értesítést, hogy a másik telefonja le fog merülni és nem fogom tudni elérni. De nyilván minden meg lehet oldani máshogy, esetleg érdemes ránézni az appokra, hogy van-e olyan hasznos dolog, egyszerűsíti az életet. -
válasz
vegyszer #40321 üzenetére
Ha egy fizetős programot megnézel a weboldalon, akkor a jobb felső sarokban írja a pontokat. Pl. "Use 1-Click Settings $3.91, Spend Amazon Coins 391 coins, You have 550 coins."
A Karácsonyi 5 dollárt nem tudom hol tartja nyilván (az 5.5 dollárom ezen felül jött össze), külföldi fórumokon sem találtam erre választ. Én úgy oldom meg, hogy nem adtam még hozzá bankkártyát. A program frissítésekre rá fogok kérdezni, mert lehet hogy csak a fejlesztő nem frissíti a leírást.
-
petipetya
nagyúr
válasz
vegyszer #40082 üzenetére
Köszi.
Sajnos nem működik.
Torrenten is néztem már, de nem települ fel.
Meg szoktam vásárolni az alkalmazásokat, ezért erről a játékról nem fogok elvi vitát folytatni, akárki-akármit mond is ezzel kapcsolatosan.
Ám ha 1500-ért van kiírva, akkor nekem annyiért kell. A boltban is annyiért veszem az árut, amennyiért ki van írva, függetlenül attól, hogy elrontották az árát.
-
handrash
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged