- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fishor
senior tag
Kipróbáltam ezt is, meg azt a True dialert is, de akármelyiknél is állítok be más csengőhangot akár egyénre akár csoportra, sőt képet is állítottam egyénre, és minden alapértelmezetten szól, és a képe sem jelenik meg híváskor. Szerintem az a baj, hogy a simen is vannak nevek és amikor hívás van az az alpértelmezett és felülír mindent. Viszont a sim-en meg nem lehet se képet, se hangot beállítani, szóval mit lehet ilyenkor csinálni hogy jó legyen?
Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Szia!
Csak SIM kártyán illetve telefonban vannak a névjegyek. A neteseket nem akarom belekeverni. Sajnos a Vodafon Smart Prime 7 telefonomban nincs csoportba rendezés. Csak egyesével tudok képet meg hangot adni a neveknek. Ezért szeretnék valami dialer programot ami magyar és jól működik. Próbáltam a PP dialert ami az összefoglalóban van, de az amint csnegőhangot akarok adni a csoportnak leáll. Valami stabilabb megoldás kell annál.
Üdv: Fishor
-
törölt tag
Belinkelem inkább hátha így kivilágosodik..
-
tomboy0013
veterán
A "más naptárak" menüponthoz hozzáadtam, a netes felületen meg is jelentek a születésnapok a naptárban, de a mobilalkalmazásban hiába frissítem nem jelennek me. Érdekes, a hamburgemenüben ha megnézem, tök más jelenik meg színek alapján mint a netes felületen.
Mobilon: Az e-mail címem alatt: Események, Emlékeztetők, aztán a továbbiak alatt: Születésnapok, Ünnepek
Netes felületen: Saját naptárak alatt: a nevem, Születésnapok, Teendők. Más naptárak alatt: Ünnepnapok-Magyarország, Friend's birthday (ez a Facebookról linkelt).
Már vagy 20-szor frissítettem de semmi nem jelenik meg mobilon. Már a Beállítások/Fiókok menüpont alatt is újra szinkronizáltam a naptárat de így sem jelenik meg.... -
-
tomboy0013
veterán
De milyen linket másoljak ki? Bemegyek az eseményekhez aztán ha jobb oldalt rákattintok a születésnapokra akkor semmi nem történik, nem visz át másik linkre. Ha nyomok egy jobb klikket és új lapon nyitom meg akkor egy üres oldalt nyit meg. Ha chrome-ba linkelem át akkor meg a kezdőlapot nyitja meg. Ha bemegyek az összes születésnaphoz és annak a linkjét másolom akkor meg a google naptár írja hogy onnan nem lehet adatot kinyerni.
-
xSide
őstag
Régen csináltam ezt a születésnapos naptárt.
Ha importálni akarod mégis egy új naptárba megteheted, csak ekkor a webcal:// rész nélkül letölthetővé válik és feltöltheted. Sőt szövegszerkesztővel a 's birthday is átcseréltetehető születésnapja szövegre.Most próbáltam mindkét verzióval, működik.
-
Pocee
senior tag
Vannak ilyen lehetőségek,és mindent ki is töröltem,kezdőlapot alapértelmezettre állítom és mutatja,hogy google.com de mégsem az nyílik meg,a parancsikon nem gondolnám,hogy lecserélődött mert a böngésző jön be csak ezzel a gané accuweather-rel indul,és nem lehet kilépni belőle,csak úgy ha megnyomom a menügombot és rányomok a kezdőlapra,tudom,hogy nem lenne bonyolult,de apám túl kényelmes,hogy neki ne a google nyíljon meg és szerintem se normális,hogy ezt nem tudom eltüntetni.
Mailware mennyire van már androidon? mert attól független,hogy ez többnyire hivatalos app szerintem,villog az "ön nyert" gomb meg még valami. -
törölt tag
Ha a wifi be van kapcsolva, de az automatikus váltás opció inaktív, akkor átáll mobilról, wifire, ha konfigurált wifi hálózatot érzékel? Ha jól sejtem, akkor Ő egyirányú automatikus átállást szeretne. Vagyis, álljon át wifire, de ha megszakad a wifi kapcsolat, akkor a teló ezt esetleg jelezze, de ne váltson vissza automatikusan mobilnetre.
-
törölt tag
Ez egy külső alkalmazásban van? Mert ha a telód gyári beállításaiban, akkor ez vagy készülékspecifikus, vagy én vagyok vak, mert ilyen opciót nem találok az enyémben. Sőt, arra sem emlékszem, hogy bármelyik droidomban láttam volna ilyen lehetőséget. Az SGS 2 legalább annyit jelzett, hogy aktív wifi esetén eltűnt a mobiladat ikonja. Ebben a kínaiban meg csak akkor, ha repülő üzemmódból kapcsolok wifit. Csak az ikonon belül, egy kis légypiszok jelzi, hogy épp melyik adatmód aktív. De az is csak konkrét adatforgalom közben.
-
-=Vacsek=-
senior tag
igen azt tudom h teljes kepernyonel minden eltunik meg h fektetve is, de en allitva hasznalom es nem szeretem a teljes kepernyot
regebbi verziot hasznalok mert amiota androidos telom van csak dolphinon netezek. van fent egy chrome is az olyan oldalak miatt amit a régebbi verzioju dolphin nem tud kezelni de akkor meg varnom kell hat ha egyszer el lehet majd tuntetni.
köszi a helpet
-
Keeperv85
nagyúr
Összeszerkeszteni ott lenne a Gimp vagy a PS. Két layer-ben megoldanám A gondokat az okozza, hogy nagyon nem egyszerű eltalálni minden szöget ugyan úgy. Ha pedig az egyik képen pl. egy fal a kelleténél jobban el van fordulva, akkor csak az eredeti vagy éppen az új kép erős torzításával lehet őket egymásra tenni. Sajnos így is van olyan kép, amihez komoly akrobatikus mutatvány lenne párt készíteni, mivel a nézőpont elpusztult...
-
Keeperv85
nagyúr
Köszi. Én nem feltétlen akarom a két képet összevágni is, elég ha valós időben egymásra tudom helyezni, még az új elkészül. Hogy miért? Nos azért, mert szeretném pár képnek a tényleges forráshelyét behatárolni, szeretném megtudni hol állt nagyjából a fotós, aki készítette őket. Elsőre elég egyszerűnek tűnik, de terepen nem az...
-
törölt tag
-
törölt tag
A kis animáltakban nem és sztem ez nem is baj. Toldozott - foltozott ez a flash dolog és a plugin is elavult. Régebben tapasztaltam, hogy egy videóval még elboldogul, de többnél már könnyen összeomlik, vagy kifagy. Az egyes ablakokra bökve viszont bejönnek a kameraképek. Símán el tudom képzelni, hogy ez szándékos korlátozás.
-
törölt tag
Köszi! Ezt a modot nem ismertem. Próbáltad Dolphin -nal is? Nálam most Dolphin -ban aktív a flash, Firefox -ban viszont ki van kapcsolva (úgyse működne). Ilyenkor a nem flash alapon is megjeleníthető videóknál felajánlja a megosztást, amiben szerepel az MX Player és a letöltésvezérlőm is. Viszont mindkét böngészőhöz ugyanaz a Flash player. Ha lecserélem a moddoltra, akkor a Dolphiné is cserélődik. De biztos, hogy nem bolygatnám, ha a moddolt nem megy Dolphin -nal. Remélem, hogy érthető volt, amit írtam!
-
-
törölt tag
Dolphin -> Beállítások -> A Dolphin -ról -> Segítség kérése a Dolphin -tól -> (Android) Flash Playing
-
törölt tag
Én klasszikus módban használom. Minden oldal új lapon nyílik. Ha lefelé mozgatok, akkor jön elő a navbar, ahol a fülekre bökve váltok. Ha sok lesz, akkor hosszan nyomok az egyikre és a felugró menüben, céltól függően kivélasztom a lap bezárását, vagy a többi lap bezárását.
Kristof:
Tasker, vagy E-Robot. Mindkettőnek van itt topikja. -
S e t h
nagyúr
Ilyesmire gondoltál?
ismétlődő esemény beállítása -
dlaj
őstag
Ezen a képen sem látom az SD-t. Csak a Rendszert, a Belső memóriát és az usb meghajtót.
Somatom: Egyébként megtaláltam, de nem használom, hanem kerestem egy nekem megfelelőbb fájlkezelőt.
Annyi volt, hogy az általam beillesztett képhez képest egyet vissza, és kilépés előtt feladta a keresett sd kártyát. De tulképpen használhatatlan, mert amikor az sd gyökérből megnyitok egy mappát, majd onnan visszával kilépek, akkor nem az sd gyökérbe visz, hanem kidob az sd-ből és mutatja a telefon memóriát és a tárhelyet.
Na hát ennyi macera nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DOOM - The Dark Ages
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest