Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz jopika #74403 üzenetére
Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de ha valóban utána néztél volna, akkor nem kérdeznél ilyet.
A kérdés tartalma és formája arról tanúskodik, hogy nincs fogalmad róla.
De mivel fórum, segítünk. Az Android memóriakezelése
Szerintem itt is számtalanszor lett már linkelve. Egyébként a Greenify használatával lehet akku teljesítmény megspórolni.
De ehhez root és némi befektetés is szükséges.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz jopika #74395 üzenetére
Ezért írtam, hogy tanulj. Nem szégyen az, ha valamihez nem értesz. De ha lusta vagy utána nézni, csak másoktól várod a kész megoldást, az gáz.
Google a barátod.
Számtalan cikk és írás született már az Android memóriakezeléséről. Célszerű elolvasni párat.
Amit pedig a kolléga fentebb írt, hát az elég távol esik a valóságtól.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
quailstorm
nagyúr
válasz jopika #74217 üzenetére
Mondjuk venni kéne valami nem ipari hulladékot, azt a retket meg rituálisan széttörni, a folyamatot meg feltölteni a youtube-ra.
256RAM meg 4.2.2? Amúgy meg el tudom képzelni milyen szemétből milyen minőséggel van összehányva, láttam már kínai telefont "márkásat" meg vackot is. MT6572 amúgy még jó is lenne napi használatra, nekem is az van 1GB RAM mellett. De 512-vel se lenne baja így, egy Lenovo A319-ben. -
törölt tag
válasz jopika #74199 üzenetére
Ehhez nem értek. Nem vagyok kereskedő típus. Nem szoktam gyakran váltogatni a telóimat. Decemberben cseréltem le a 3 éves SGS 2 -t. Mennyit érhet most? Egy 20 -ast? Annyiért nem éri meg meghírdetni, mert ha egy lelkileg érzékenyebb állapotomban talál meg vmi idióta és rázendít az Antutus baromságaira, akkor utána csak az ügyvédi költség is sokszorosa lehet a teló árának.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz jopika #74194 üzenetére
Nem mindenki. Még itt sem túl gyakori téma. Az Android szakmaiban meg nem is emlékszem, hogy mikor volt utóljára téma. MiniPC -s topikokban gyakoribb, mert a webshopok mindíg raknak ki Antutus screenshotokat. De azoknál sem a pontszám a lényeg, hanem az egyéb hardverinfók. Hasznos lehet, ha vki tud a sorok között olvasni.
-
-
törölt tag
válasz jopika #74177 üzenetére
Csapd le a netet, az autoszinkront, Antutu előtt tilts le pár mineket és nézd meg, hogy akkor mennyit változik a pontszám! Aztán root -tal még odacsaphatsz a governor -lovak közé. MTK 6595 -ön nekem 4000 körül hozott a performance a powersave -en úgy, hogy a performance volt a második mérés, ami azonos paraméterekkel mindíg gyengébb szokott lenni.
-
-
kaciokos
őstag
válasz jopika #74146 üzenetére
No, azért ezt nem jelenteném ki. Azért ír ki minden futtatásnál kicsit más eredményt, mert nem ő az egyedüli program, ami a tesztelés alatt fut, nem az övé minden erőforrás, ezért bizonyos arányú hiba normális.
Még ha ki is lövögetsz minden user app-ot, akkor is rengeteg szolgáltatás fut a háttérben, fut a launcher, dolgoznak a widget-ek. Egy kicsit konzisztensebb eredményt kapsz, ha mondjuk kilősz minden app-ot, leszedsz minden widget-et és repülős üzemmódba teszed a telót, bár még akkor is elég sok minden fut a háttérben ahhoz, hogy ne kapj kétszer pontosan ugyanakkora eredményt.
-
LonGleY
veterán
válasz jopika #73809 üzenetére
A GO-s dologgal sokan egyetértünk.
A 2 koppintásos altatáshoz: Screen Off and Lock
Ha már van olyan launcher, amiben állítható, hogy mit csináljon ekkor (pl. Apex Pro, és elvileg Nova is), ezt az appot kell indíttatni - ezzel megoldott a dolog.
Kíváncsi lennék azért Még 1-2 véleményre, hogy az Apex-hez képest hogy muzsikál. Az Apexről és a Novaról sem tudnám azt mondani, hogy kifejezetten "fogyasztana". Majd egyszer lehet kipróbálom - bár nem nagyon bízom az ilyen +1 jövevényekben. Jakuu nagyon nyomja az igét. :]
[ Szerkesztve ]
-
-
teo77
őstag
válasz jopika #73670 üzenetére
Sokan kérnek segítséget úgy, hogy kis utánajárással maguk is meg tudnák csinálni. Ezt ne rosszmájúskodásnak vedd. Jómagam is így tanultam meg sokmindent. De ettől függetlenül hiszek neked. Hogy nem tudod megcsinálni. Egyáltalán megpróbáltad? Utána mentél a dolgoknak, olvastál róla?
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
twine
veterán
válasz jopika #73670 üzenetére
Szia!
Kérlek hogy ne sértésnek, vagy bántásnak, vedd,,,tényleg jóindulattal írom még ha nem is úgy tűnik...:
ha nem tudod a telefonodat saját magad root-olni, akkor nem biztos ,hogy jó ötlet root jogosultságokkal használnod a készüléked...
Miért? Mert onnan, csak a jó isten a megmondhatója, milyen alkalmazás kerül a készülékedre, ami "tönkre teszi" a rendszered,és csak pislogsz majd, mint hal a szatyorban, hogy mit is kezdj a készülékkel...aztán keresheted ismét az embert, aki helyre rakja neked...és ez az ördögi kör nem fog soha véget érni...
Szvsz egyszerűbb az efféle dolgoknak kicsit több energiát szentelni....és megtanulni, megcsinálni, átlátni...nevezhetjük bárhogy..[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
-
tomy86
addikt
válasz jopika #73205 üzenetére
Szerintem az Aliexpress topikban tudnak segíteni. Ha meg ebayről (is) akarsz rendelni, akkor ebay topik is van. Olyanról tudok a hardveraprón, aki vállal ebay rendelést, talán olyan is akad, aki aliexpressen is vállal ilyesmit.
[ Szerkesztve ]
-
kisbancsa
senior tag
válasz jopika #73205 üzenetére
Kell hozzá paypal account. De neten kismillió leírás van hogyan lehet rendelni. Más : Van olyan program ami kilövi a háttérben futó alkalmazásokat, és lehetőleg nem indul újra? Greenify volt fent de mivel nincs rootolva a telo így nem igazán hibernálta le.
[ Szerkesztve ]
Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
nightzone
aktív tag
válasz jopika #72875 üzenetére
Van erre egy lehetséges megoldás app formályában: Push Notifcation Fixer. A lényege hogy ha a G-mail levelek, Hangouts üzenetek, Skype üzenetek stb ha sokat késnek (akár fél órát vagy többet is késhetnek), akkor ezzel beállítható hogy hamarabb (akár 1 percenként) leszedje öket a telefon.
2 verzió van belőle: Nem rootolt és Rootolt telóhoz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest