- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magyarított Android alkalmazások
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.E.K..
senior tag
"googlehater analóg wanabe gdpr remete"
Ezt engedelmeddel használnám máshol is, de minimum bekereteztetésre érdemes
Részemről valóban van saját címtár/mail/felhő/stb kiszolgálóm, sosem használtam közösségi oldalakat, sose regisztráltam például facebook-ra, de ettől függetlenül jó eséllyel van árnyék profilom így is. Amit meg lehet tenni maximum az hogy picit csökkentheti az ember a róla begyűjthető információ mennyiséget, de lenni így-is úgyis lesz. A digitális lábnyom együtt jár a technológia használatával.
Az viszont baj ha csak a rettegés van, háttér információk nélkül...
(A fórumtárs kapott itt pár tippet, bár megtéríteni aligha tudnánk, segítséget végül is kapott, hiszen ez a topik lényege. Ezért nem lapoztunk - igaz, a térítésbe már valóban nem érdemes belemenni ilyenkor).
-
-
S e t h
nagyúr
Mire jó ez a fenyegetőző hangnem?
Nem lenne célravezetőbb kevésbé éreztetni, hogy néhány gomb felett hatalmad van?
Somatomnak címzett válaszod pedig mellébeszélés.
A topikban történő off, annak tartalma, időtartama nem jogosít fel téged arra, hogy ilyen stílusban nyilvánulj meg. -
Somatom
veterán
Semmi közöm sem volt ehhez a vitához, de ez már a sokadik ilyen stílusú figyelmeztetés, úgyhogy egy pillanatra álljon meg a gyászmenet! Vágom, hogy a topik egyengetése a feladatod, de biztos vagy abban, hogy ez a bicskanyitogató, arrogáns stílus a megfelelő a figyelmeztetés kommunikálására? Van itt néhány topiklakó, akiket nem a farzsebedből rántottál elő. Nélkülük elég egyoldalú lenne a topik. Csak kérdések lennének, oszt válaszolgathatnál rájuk 0-24 -ben. Szvsz. ideje lenne kicsit magadba szállnod, mert szeretnénk visszakapni azt a vidám, csipkelődősen helyretevős erszényesünket!
-
Psychopeti
senior tag
Szia!
Ezek nem jók:
Tárcsázó: Pixelphone, ExDialer
Hívásblokkoló: Root Call Blocker [ROOT SZÜKSÉGES]
Billentyűzet: Swype
Fájlkezelő: ES File Explorer
E-mail kliens: Inbox
Ébresztőóra: Alarm Clock ExtremeEzek a linkek már nem élnek.
Egy plusz kérdés!
Ezeket esetleg lehetne úgy rendezni hogy a legnépszerűbb(legtöbb letöltéssel rendelkező) kerüljön az első helyre és a több meg utána ahogy csökken a letöltés és népszerűségük.
Csak egy ötlet(javaslat) lenne nem több -
Somatom
veterán
Rögtön kaptam az üzenetet a banktól a zárolásról és a parkolás befejezése után a tényleges levonásról. A parkolás ideje alatt valóban párszáz Forint zárolva volt. Nem döntött anyagi romlásba. Majd ha egyszer nem oldják fel azt a párszáz Forintot, akkor elkezdek foglalkozni a problémával.
-
Albigator
őstag
De én erről is beszéltem, hogy bármit meg lehet csinálni androidon belül. A 3. féltől származó alkalmazások telepítését is. A YT Vanched teljesen úgy néz ki legalábbis mint az eredeti, úgy működik mint az eredeti csak benne van ingyenesen az a feature ami a másik fizetős verziójában van csak. Ehhez ha nem kellett az eredeti app forráskódja akkor külön gratula.
VoLTE-t külön bekapcsolni (mivel MO-on OnePlus nem támogatott telefon ilyen szempontból, hisz nem is lehet kapni itthon), ahogy a hívásrögzítést is azért tudtam megoldani mert ez egy "nyilt rendszer" és gépről programokkal bele tudtam piszkálni. Ehhez pedig nem is kellett root se.
-
fa4hu
őstag
-
Indiant
addikt
Persze, de az nem az, mint amit Te írtál, mint a képernyőmentés is mutatja.
Ami működik, az a másik opció. Én is most próbáltam ki a 8.0-n, de egyelőre elég hektikusan működik.
Látszólag lezár, de nagyjából 5-ből 2x simán visszaléptem a telóba, sima duplakoppal. (pedig ez nem fordulhatna elő. (mintát, vagy ujjlenyomatot mindenképp kérnie kellene)GEPESZ66: igen, már más is jelezte
Víz Elek: snaptube
-
Indiant
addikt
Töröltem egy programot. ..és valóban feljött egy ablak ,hogy valami hátrahagyott fájlokat töröljön-e.
Tényleg rányomtam, de én úgy gondoltam, hogy a cache-t, vagy valami hasonlót töröl. Nem gondoltam ,hogy a készített fájlokat. Mert ezt ugye nem írja ki... (se hogy honnan és azt sem hogy mit akar törölni)
Az sd-re meg ugye nem írhat a program. (itt jegyezném meg ,hogy az android 4.4-ben még szuperül működött az sd, mint tárhely és mint usb meghajtó. Aztán ezeket a funkciókat száműzték. -
Tökimanó
senior tag
Mielőtt elmérgesedne a helyzet csak pár szó : Én kérek elnézést! Eszemben sem volt bármi szablytalanságot csinálni. Valakinek gondja volt és én egyszerűen csak segíteni akartam . Abba bele sem gondoltam hogy ez ebben a formában tilos. Nem kellett volna felhívnom a figyelmét itt, hogy nézze meg a privátot. Ezt csak amiatt tettem hogy ne kerülje el a figyelmét az üzenet. Hiba volt. Mea culpa, mea maxima culpa !! Sajnálom!
-
Orionk
senior tag
Igen, azt értem, hogy a Black mode-ot folyamatosan kapják meg.
De most a Black Mode-tól, ha kicsit eltekintünk, akkor:
Normális az, hogy ugyanazt az emoji-t egyszerre elküldve valakinek, az elküldés után nekem másképpen-régiesebb rajzolásban jelenik meg, mint a haveromnak, akinek modernebb, az újabb rajzolásban?köszi
-
woodworm
veterán
Ha az androidos és az asztali chrome között be van kapcsolva a szinkronizálás, akkor a jelszavak is átkerülnek. Az asztaliban pedig megnézhetőek a jelszavak a Beállítás >> Automatikus kitöltés >> Jelszavak menüpont alatt a windowsos fiók jelszavának beírása után.
Szerk.:
Sőt, van jelszókezelője a google-nak. -
Aurig@
őstag
Kolléga testvérének is ez volt a gondja. Nem fizetett elő tovább (majd talán később), de az előfizetéshez tartozó plusz tárhelyen lévő adatok, továbbra is elérhetők maradtak. Le is tudja tölteni és törölni, viszont áthelyezni máshová, vagy másik mappába másolni és feltölteni azt nem tud.
Ettől függetlenül el tudja érni a korábban feltöltött adatokat. Levél ugyan úgy jön neki, ahogy korábban is. -
Somatom
veterán
Sztem a Google nevet nem lehet "csak úgy" használni. A Google -el lett fejlesztve, a Google ezt vállalja, adta hozzá a nevét. Az app annyit tud, hogy a gyári fájlkezelőben meg lehet nyitni az SMB megosztásokat. Ez nem egyenlő a Download könyvtárba csatolással. A CIFS mount azt eredményezné, hogy azon az elérési úton az összes telepített alkalmazásban be lehetne tallózni a csatolt hálózati könyvtárat. Ez előrelépés lenne. Amihez a Google itt a nevét adta, az bullshit.
-
acsati
aktív tag
Oké frissítse magát automatikusan, de legalább azt lehessen már beállítani, hogy ne a mobilnetet szívja le. Engem ez idegesített fel a múltkori frissítésénél... 1 gb-s mobilnetem van (elég havonta) erre az említett app leszed belőle 560 mb-t kérdés nélkül. Hát az anyukáját
-
Somatom
veterán
Csak arra tudok reagálni, amit leírsz, a vágányaidat nem ismerhetem. Bevallottam már többször, hogy gyenge az angolom. De, ha egy tyúklábas recovery -vel elboldogultam, akkor sztem egy Telegram szintű alkalmazással hottentottául is símán elboldogulnék. De, azt nem hiszem, hogy ez segítene azokon, akiknek még Magyarul is tanulniuk kéne a kezelését. Pl. a 80 éves nagynénémen.
-
Somatom
veterán
"Mivel TV-n nem hinném hogy torrent címszó alatt linux iso-kat szeretnél lejátszani, ezért elégedj meg ennyi válasszal"
"Hol írtam, hogy warezzal gyanusítom? Sehol."Akkor egy ON topik kérdéssel kapcsolatban miért kéne megelégednie egy olyan válasszal, ami számára nem segítség?
-
Somatom
veterán
Azt megértem, hogy nem szeretnéd, hogy a topikba Android TV specifikus kérdések is belekeveredjenek. De, erről nem a kérdező tehet, mert a topik jelenlegi definíciója szerint az ilyen kérdések is ide tartoznak. Egyre több Android TV -s, Android Auto -s, stb. kérdés lesz, amikre előbb-utóbb a PH -nak is lépnie kell valamit. De, ez a warez -gyanúsítós indok sztem nagyon gáz. A torrent egy teljesen legális adatátviteli mód, ami független a általa közvetített adat legalitásától. Amíg nem egyértelmű a warez, addig a PH -nak sem lehet belőle jogi problémája. Ezért sztem az ilyen "nem hinném" alapú indok méltatlan egy szakmai topikhoz.
-
anrab
addikt
Szia.
Mivel Androidos alkalmazás mindegyik, ezért gondoltam hogy ide tartozik és nem a tv-s topikba, mivel nem tv adást szeretnék rögzíteni.
Amit linkeltél azt végig olvastam a tv súgójában de számomra ebből nem derül ki hogy a torrentet a penre mentené csak az hogy az alkalmazásokat oda lehet telepíteni. Ez szerintem nem azt jelenti hogy az lesz az alapértelmezett memória és a filmek alapértelmezett helye.
Azért köszönöm a választ és természetesen megpróbálom így formázni. -
gatto_
senior tag
Használom az ES-t ami használ a tárhelyből 25 megát, és elérem vele a Onedrive, Dropbox, és a Gdrive tárhelyeimet. Ide oda tudok róluk másolgatni egy mozdulattal. A Onedrive-ot most felraktam kíváncsiságból. Nagyon macerás vele bárhová bármit másolni, 100 mega alapból, és azonnal tolja a pofámba, hogy fizessek elő a prémium tárhelyre. A többi alkalmazás dettó. Használjak 4 alkalmazást 1 helyett?
Annyira nem para, addig használom a Gdrive-ot amíg reagálnak a fejlesztők. -
atike
nagyúr
Még nem volt eddig itt?
Tavaly év vége óta már lehetett tesztelgetni - tök jó kis cucc (mondjuk még e-accident volt a neve). Ráadásnak a bejelentésnél lehet 1 és 2 telefonos módon is intézni a dolgokat - mondjuk kíváncsi lennék, hogy a 2 telefonosnál hogyan is néz ki élesben.
Profilban lehet menteni mind a sofőr, mind az autó adatait - hiánypótló alkalmazás. Csoda, hogy eddig nem volt...
-
DS39
nagyúr
a Köszönjük, hogy elolvastad képről le kellene venni azt a hibás battery stat-os linket.
kiegészítendő az összefoglalós listát, az én javaslataim:
Zene:
Musicolet Music Player [Free, No ads]YouTube alternatíva:
YouTube VancedBöngésző:
Via Browser - Fast & Light - Geek Best Choice - Teljes képernyős böngészéshez javasolt (fel-le görgetés esetén sem jelenik meg zavaró címsor, stb.), minimális reklámblokkolási képességgel bír + gesztusokkal lehet navigálni. -
zsoltzsolt
addikt
Na, most összejött.
Negyedszerre játszom el az áruház adatainak törlését, újraindítást, egyik sim, másik sim, wifi, stb. Most megcsinálta. Valami zavar volt az űrben 😁
Köszi a segítséget!
Fura mód utána egyből gyorsabb lett a mobilnet is. Na, ezt nem értem, mert igaz, ami igaz, mikor nem frissített, akkor csiga volt. -
kezman
őstag
Ez így van de, nálam is többször előfordult már hogy mikor haza értem nem kapcsolt vissza wifire hanem szépen szopta tovább az adatomat, hozzáteszem nem figyeltem, minek is ha automata, ezek után ha hazaérek kikapcsolom az adatot, ha meg elmegyek akkor úgyis sír hogy nincs adatkapcsolat, jobbat nem találtam eddig de ha valaki tud jobbat ne tartsa magába.( Huawei p smart)
-
pc360
addikt
-
Frawly
veterán
Bocs, hogy nem olvastam vissza. Kösz a választ. Sajnos ez elkeserítő, hogy mindenhez root jog kell. Lehet megpróbálom rootolni a telót.
Ha jól értem, még az is vitatott, hogy az ilyen 85%-ra töltős mókák érnek-e valamit. Nem akarom vitatni egyik irányban sem, csak olvastam róla, és gondoltam adok a dolognak egy esélyt, minek után már több helyről is láttam ilyen véleményt.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest