- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
kaciokos
őstag
válasz
drmotto #89549 üzenetére
Ööö, nem az érdekel, hogy miért merül le a telefon? A fogyasztás sokkal relevánsabb adat, mint az, hogy valami mennyi ideig futott. Ráadásul, ha a telefon tényleg a táskában van, akkor az előtérben nem fut semmi, csak háttérben a szolgáltatások, azok meg gyakorlatilag folyamatosan futnak.
-
air
nagyúr
válasz
drmotto #89546 üzenetére
A "mennyi ideig futott?" kérdésnek nincs sok értelme.
A "Mennyi energiát fogyasztott?"-nak már inkább.
Tegyél fel egy Wakelock Detectort és/vagy egy BetterBatteryStats vagy Gsam Battery Monitor alkalmazást!
Ezek részletesebb statisztikát mutatnak, mint a gyári akku stat. -
válasz
drmotto #81679 üzenetére
Ha benne van a hosts fájlban az adott reklám, akkor megfogja.
Kivétel, ha a reklám beágyazott módon, vagy letöltve szerepel.
Az lp is csak a google reklámokat tudja apponként szűrni.
user2211:
Ha rootolva van az még jobb neki. Xposed is jó ha van! Greenifynél nemnagyon találsz jobbat.
Ha nem jön be próbáld ki az xposedes app settingset!
-
drmotto
őstag
-
drmotto
őstag
-
Bozek
nagyúr
válasz
drmotto #80167 üzenetére
Root + Xposed + Advanced Power Menu+
(#80175) Mr Dini: Továbbra is azt mondom, hogy amiről nem tudsz, az nem biztos, hogy nem létezik.
Már nem az első eset, hogy valamire azt írod, hogy nem megvalósítható, miközben ez téves információ.
(#80179) dodopek: Ha van root, akkor keress rá a Root Uninstaller kifejezésre Google Play-en (elég sok ilyen alkalmazás van, de még a Titanium Backup is tudja). Ha nincs, akkor nem megoldható.
-
-
válasz
drmotto #79839 üzenetére
Azt jelenti, h azt az appot, ami sokat zabált a keretből már letörölted az eszközről, ezért nem tudja megmondani(kiírni) az app nevét/csomagnevét.
Ja és 3gwatchdogot próbáld ki!
-
tomy86
addikt
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
drmotto #79098 üzenetére
Nekem amióta swypeot használok (több éve) csak az a négy dedikált ékezetes betű szerepel (ü é á ö)
Viszont te be tudod állítani, hogy billentyű leütésére rezegjen? Mert nekem ott van ugyan kiírva, de nem él az opció.
zhata: Az tényleg nagyon jó funkció, de azért mégsem tolhatok mindent úgy
-
törölt tag
válasz
drmotto #75471 üzenetére
Most esett le, hogy itt miről is írtál. Ha az NNG ezzel operál, akkor nem is értem, hogy mit tartanak ebben előrelépésnek. A járművekbe épített egységek inkább abba az irányba tartanak, hogy legyen egy SIM az autóban és arról üzemeljen egy belső háló (hotspot). Ha ehhez van egy navi, akkor tök fölösleges egy teló a frissítéshez. Arról nem is szólva, hogy ha keresni szeretnék vmit a naviban, vagy felhívni egy POI -ban szereplő szállodát, akkor kell a net a navinak. De tegyük fel, hogy nincs SIM! Akkor meg a wifi egység a telóról kaphatná a netet (ahogy régen a bluetooth DUN -on). Akkor megint csak tök fölösleges egy telón futó segédalkalmazás. Telóról megkapja a netet, és frissít. Mi a túrónak ezért a telón egy külön segédalkalazás?
-
törölt tag
válasz
drmotto #75488 üzenetére
Nem. Én a Szülinapp -ról "beszélek". Az nem egy autós kiegészítő alkalmazás. Nem is értem, hogy mit tudna kiegészíteni egy autós navin. De beszélhetünk akár a többi Androidos IGO -ról is (persze, csak a legalitáson belül
). Aki egyetlen autót vezet, annak talán hasznos egy ilyen beépített egység. Én sokféle járművet vezetek robogótól, a kamionig. Ráadásul ezeket nem csak én vezetem. Épp elég volt rávezetnem a főnökömet arra, hogy ha már 3x6 prefix csatorna van azon a nyomorult rádión, akkor ne az enyéimet programozgassa át, mert ha 7 -kor beülök az autóba, akkor 9 -re legszívesebben szepukut követnék el attól, amit Ő hallgat. Még csak az kéne, hogy a navit is állandóan állítgassam! Inkább viszem a sajátomat.
-
törölt tag
válasz
drmotto #75471 üzenetére
Ne haragudj, de ez hülyeség! A frissítésnek ehhez semmi köze. Bármit kiadhatnak és azt frissíthetik is. Ezt eddig is megtehették volna az Androidos navijukkal. Amit az Androidos céleszközökre kiadtak, azt is tolhatták volna a Play -re és frissítgethették volna. Ehhez nem kell NextGen.
-
laszlohu
addikt
válasz
drmotto #75454 üzenetére
Így, ebben a formában nem volt leírva,
de már vagy 10 ilyen igo -s hírt olvastam, és mindegyikben utalnak egy kereskedelmi forgalomba kerülő verzióra, de azt is leírták, hogy nem prioritás az Android számukra,
ezért ennek megjelenési dátuma nincs megadva, tehát nem a közeljövőben,azt, hogy full-EU - s lesz, azt pedig csak tippeltem, mivel a térképfrissítésben van a pénz, azon túl, hogy az appért fizetsz, persze nem a szülinappról beszélek,
a másik, ki adna pénzt egy olyan naviért, amiben csak Magyarország térkép van.
-
beg
veterán
válasz
drmotto #75454 üzenetére
Lesz, csak inkább az autós droidra koncentrálnak. Az alapok meg ugye ugyanazok.
"Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében az NNG Kft. iGO My way navigációs szoftvermotoron alapuló autóipari megoldást fejlesztett ki. Az Európai Unió és a magyar állam által nyújtott támogatás pontos összege 149.545.000"
-
törölt tag
válasz
drmotto #57538 üzenetére
Robottal biztosan. Be tudja azonosítani a bt. eszközöket. De az automatizálók csak elindítani tudják az alkalmazásokat, bennük kapcsolni, állítani csak érintésemulációval, vagy abban az esetben, ha az alkalmazást külön felkészítették erre (Tasker, Locale plugin). Viszont az E-Robotnak nem minden funkciója ingyenes. Ha jól emlékszem, akkor egy eseményhez, vagy művelethez külön feltételt adni csak a fizetősben lehet.
-
twine
veterán
válasz
drmotto #52260 üzenetére
Nem lehet ennyire általánosítani,,,hogy egy kalap szar az összes alkalmazás,,,gyakorlatilag nem is alkalmazástól függ, hanem attól, hogy az adott alkalmazás melyik szolgáltató adatait használja,,és az adott szolgáltatónak mennyire van messze tőled az állomása,,vagy az amelyiket éppen használja,,,
Nekem pld. halál pontos(Accuweather) mindig pedig "időjárás szempontjából" elég furcsa földrajzi helyen lakom(két Dunaág között, hegy mellet stb..stb..furcsán tudnak forogni a felhők eléggé) ,de mégis szerencsés helyzetben, mert valahol elég közel lehet hozzám az érzékelő állomás (vagy a tköm tudja hogy hívják ezt hivatalosan )
Én hiszek neked hogy nálad épp egy kalap sz@rt nem ér a dolog,,de hidd el ez nem mindenhol van így,,,esetleg nézd majd meg nyaralás, üdülés, kirándulás alatt máshol is....(persze csak ha érdekel)
-
beg
veterán
válasz
drmotto #52253 üzenetére
Szerintem is hanyagold az időkép, köpönyeg alkalmazásokat. 1Weather-t használok, tudnak magyarul, a widgetjei is, nagyon jól testreszabhatóak. Pontos, megbízható, az app meg rengeteg mindent tud (térképes is). Fejlesztője gyorsan reagál, legutóbb az egyik widget nem frissített automatikusan, email váltás után pár nap alatt javította. Notification sávban is megjelenhet.
-
tomy86
addikt
válasz
drmotto #48634 üzenetére
Akkor szerintem neked, illetve a gyereknek nem naptár kell, hanem csak egy naptár widget. Abból hirtelen nem jut eszembe magyar nyelvű, bár szerintem ott nem is fontos. Egyszer kell beállítani pár paramétert a widget megjelenésére vonatkozóan és többet nem is kell piszkálni.
-
petipetya
nagyúr
-
tybsen
addikt
válasz
drmotto #48626 üzenetére
Attol fugg mik a szempontok. En a business calendar fizetos verziojat hasznalom mert nagyon jo a havi nezetes widget, megjelenit szoveget es attekintheto. Konnyen lehet valtani heti vagy egyeb nehany napos nezet kozott egy csuszkaval, stb. A gyari calender feulete ugyan jobban tetszik, letisztultabb, viszont nincs havi nezetes widget amiben latszanak a bejegyzesek szovegei.
-
spiritex
veterán
válasz
drmotto #48539 üzenetére
Most gondolkozom, hogy lehet, hogy nem jól mondom én ezt... Szerintem ezek a beállítások mind bejövő hívásokra vonatkoznak mégis. Sorry.
De ez már döfi: Outgoing Call Blocker.
-
spiritex
veterán
-
kovisoft
őstag
válasz
drmotto #47578 üzenetére
djvu fájlok olvasásához az EBookDroid-ot szoktam használni. Képregényt viszont még nem olvasástam rajta, de mivel kezel Comics Book és Fiction Book formátumokat is, így esélyes, hogy arra a célra is használható.
-
LonGleY
veterán
válasz
drmotto #45475 üzenetére
+ ingyen skinek (pl. Forest of Secrets)
-
LonGleY
veterán
válasz
drmotto #45468 üzenetére
A Google rendszereivel ma volt gebasz, az igaz. Sok account esetében az e-mailek is órákat késtek ma.
A Kakao Talk-ra ti is rámehettek, van PC-s kliense is. De biztos van még egy tonna saját csatornás app. A Viber bemászik a telefonkönyvbe is, én sima chat miatt nem használnám.
A Yahoo csatornája elég megbízhatóan szokott működni, de annak a hivatalos kliensei szarok. Az IM+-al viszont kezelhető, az is egy jó alternatíva lehet. PC-n meg szinte bármivel elmegy (pl. Pidgin). Droidon a Xabber lenne a legegyszerűbb kliens, de az pont nem tudja a Yahoo-t.
-
-
Tv
senior tag
-
gezatata
aktív tag
válasz
drmotto #35075 üzenetére
Galaxy S2 van - igy csak a Market enabler tudnám használni de sehogy sem sikerül működésre birni,
1.sim kártyát kiveszem
2. Google áruház - kényszerleállitás+Adatok törlése
3. fake this provider now
4. Set for fakeOnBootelindítom a Google áruházat és nem történt semmi - hol rontom el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vízpart, vakáció és hardverek
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- MSI CYBORG 15 A13V
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest