- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
xenom0rph #108942 üzenetére
Oké nagyon szépen köszönöm!
Amúgy vicces mert egy barátomnak is volt ilyen korábban egy van plusz csinálta ezt. Az ő telefonja mindig a főnökét hívta fel meg engem.. olyan hihetetlennek tűnt aztán most meg velem is ez van. Gondoltam hátha van valamilyen monitorozó alkalmazás, amivel utána lehet nézni hogy mi okozta ezt a hívást.
Na de akkor csinálok egy visszaállítást és meglátjuk. Köszi!
-
-
Dottore
addikt
-
Flind
senior tag
válasz
xenom0rph #51366 üzenetére
Nekem a Touchpal X sokkal inkább bejön, az egész jobban kézreáll, meg több a lehetőség. Ameddig ezt nem ismertem nekem is a Swiftkey volt a favorit, de mostmár bármire váltok belefutok olyan funkciókba amik csak itt vannak meg, és hiányoznak a kényelmes használathoz.
(#51379) Flyme Mintha régen Dolphinban lett volna ilyen, de nem tudom már, UC-ra váltottam. Érdemes megnézni. Naptár passz, de azon én is csodálkoztam anno hogy egy ilyen alap funkciót szinte semmi nem tud.
-
törölt tag
válasz
xenom0rph #44601 üzenetére
Miért nem jó a cimkézés? Felül mutatja az egyénileg beállított cimkeneveket és ha ráböksz, akkor az ahhoz cimkézett alkalmazásokat mutatja. Régen (még JB -n) használtam külön alkalmazást az alkalmazások csoportosítására, de az Apexben ott vannak erre a cimkék, a kedvencekhez pedig a csoportosítás opció a tálcán. A legtöbbet használt kb. 20 alkalmazásom mindíg kéznél van, feladatkör szerint csoportosítva, három ikonban a tálcán.
-
rjg
őstag
válasz
xenom0rph #44278 üzenetére
Srácok, használja közületek valaki a stock e-mail klienst? Eddig a K9-et használtam, de a túl sok wakelock miatt adtam egy esélyt a "gyárinak". Faék egyszerűségű, de rendesen kezeli két IMAP fiókomat, minimális akkufogyasztás mellett. Egy gyenge pontja van, új levél küldésénél alapban csak kép vagy videó csatolását kínálja fel, más fájltípust nem. Ha fájlkezelőből "osztom meg", akkor nincs ilyen gond, bármit be lehet tenni mellékletként. Van erre valamilyen általatok ismert kerülő út, vagy egy-két év múlva beleteszi a Google ezt az alapfunkciót is?
-
dokee78
félisten
válasz
xenom0rph #43513 üzenetére
Screencast Video Recorder vagy a SCR Screen Recorder Pro ★ root
Nekem JB-n az utóbbi inkább. -
-
KurtCobain
őstag
-
kovisoft
őstag
válasz
xenom0rph #30797 üzenetére
Elvileg a Camera FV-5 (van Lite verziója is) tud ilyet, de csak csökkentett felbontással. Itt elmagyarázzák, hogy miért.
Ilyen progi még a Camera Streak is.Ha csillagászati felvételekhez kell, akkor azt is csinálhatod, hogy készítesz sok rövid expozíciós felvételt, és ezeket egy speciális programmal összeadod. De ez már messzire vezet...
-
törölt tag
válasz
xenom0rph #30714 üzenetére
Nem tudom igazából, hogy mit nem értesz rajta, tökre egyértelmű.
Vannak a Partial Wakelock-ok, azokat az alkalmazások csinálják, és vannak a Kernel Wakelock-ok, azt ugye értelemszerűen a kernel, ezeket pedig általában egy átlag/tapasztaltabb user nem tudja egykönnyen kiütni. Ezért is kell a Partial Wakelock-ra koncentrálni. Egyszerűen csak megnézed, hogy mi van a lista élén, majd google-ben rákeresel, és esetleg mögé biggyesztesz egy " wakelock "szót. Jó eséllyel valaki már megküzdött a gonddal, amivel te is. Ha viszont jól sejtem, nem csak ezt nem érted ezzel kapcsolatban, ugye?
(#30738) Jazz Érdemes lenne mondjuk egy Gsam-et feltenni, és akkor okosabb lennél. sd kártyás problémára meg annyit, hogy lehetséges ( 0,0001% eséllyel ), hogy felszedtél egy android-os vírust. Esetleg nem érintkezik a kártya megfelelően, próbáld meg a csatlakozókat megtisztítani. Végső esetben formázás, bár gondolom ez a te fejedben is megfordult.
-
LonGleY
veterán
válasz
xenom0rph #30437 üzenetére
A HDR több különböző expozíciójú kép egymásra retusált verziója (ettől tudnak nagy dinamikatarományúvá válni a sötét ÉS világos részek is). Mivel a mobilkészülékekben ilyesmi nem állítható (csak szoftveresen, ami ilyen szempontból irreleváns), így kizárt a HDR képek készítése. Még ha találsz is ilyet, az gyakorlatilag csak egy ~realtime effekt lenne, ilyet pedig bármelyik képszerkesztőben tudsz utólag is.
-
fatal`
titán
válasz
xenom0rph #30082 üzenetére
Eltávolítod az appdrawer ikont az asztalról és kipakolsz minden ikont. Egyébként a MiHomeban (MIUI Launcher) nincs drawer.
(#30085) pok1234: Sehogy.
(#30086) batai15: Asztali oldalt nézz. Dupla tapira tördel, de belezoomolsz multitouch-csal és nem tördeli tovább.
(#30090) xenom0rph: Egyszerűbb visszaflashelni a komplett romot. Nem vinném vissza unrootolva úgy, hogy egy csomó gyári app hiányzik róla.
De szerintem Sonynál csak a bootloader nyitásával veszik el a garancia, rootolással nem.
-
air
nagyúr
-
xenom0rph
őstag
válasz
xenom0rph #29782 üzenetére
HE4: Devil's Triangle
Red Crow Mysteries: Legion
Brink of Consciousness
Nightmares from the DeepVAn még pár ,szólj, ha kell
-
Deck
titán
-
LonGleY
veterán
válasz
xenom0rph #29374 üzenetére
Ilyen windows szerű task manager-t szerintem nehéz lesz lelned, mert a programok többnyire csak néha-néha nyúlnak a CPU-hoz, akkor viszont a lehető legjobban pörgetve azt, hogy minnél hamarabb elvégezzék a dolguk - legalábbis ez az én logikám. Attól még lehet, hogy létezik ilyesmi. Viszont azt, hogy mi hányszor nyúl hozzá, a
Wakelock Detector-al látod. Ez elég jó viszonyítási alapot nyújt arról, hogy melyik az, amelyik leginkább meríti a kütyüt.
-
Tyer
őstag
válasz
xenom0rph #28526 üzenetére
Én mind2-t (gyári és kutyás-t) is használom más más okból, söt a call meternek is van ilyen funkcijoja, de az csak azt mutassa, hogy mennyi az össz... Az viszont jo, hgoy mind3 ugyanazt mutassa... Egyszer valamelyik madár mondta asszem a T-ben, hogy ahány mérö, annyi adat. hát f@szt... jol mérnek... Max ha nem kB-ban, hanem 10 vagy 100 kB-ra kerekitve fizettetik...De akkor is minimális az eltérés
-
petipetya
nagyúr
válasz
xenom0rph #28208 üzenetére
Én is ezt használom.
Ám mintha az mk808 topicban valaki írta volna, hogy a ttorrent pro nem úgy tölt vissza, ahogyan azt Ő szeretné. Meg is van (3. pont): [link]
Személy szerint nem voltam még olyan helyzetben, hogy a ttorrent pron keresztül több torrentet töltöttem volna vissza. Emellett inkább megvettem a prémium tagságot 1 évre az egyik nagy torrent oldalon, mert nem mindig tudom biztosítani a letöltött dolgok megosztását, mivel a telefont nem szeretem úgy hagyni.
Persze amióta ott olvastam a dropboxos trükkről, azóta főleg a laptopon megy a torrent.
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
xenom0rph #28098 üzenetére
Nem használtam még tb-t. így nem tudom.Persze kérdés, hogy melyik macerásabb, tb-vel visszaállítani a mentést, vagy manuálisan azt a pár dolgot újra beállítani.
Konkrétan nekem csak a számsor hiányzik a billentyűzetről, azt kellene csak beállítanom, de pl. a nyilak már megint másik beállítás, de azt nem szoktam használni.szerk:dekrer meg is válaszolta.
-
LonGleY
veterán
válasz
xenom0rph #28016 üzenetére
A Unified Remote-ban egy rakás PC-s cucchoz van távirányító.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
xenom0rph #28000 üzenetére
Gépre én sem tudtam tenni.
Úgy csináltam, hogy az egyes appok állásairól backupot készítettem a programmal a belső tárhelyre.
Aztán azt a ~300 megányi mappát felmásoltam gépre, így a gépen van most az a kicsike.
A belső tárhelyet kipucoltam és formatáltam. És majd visszamennek majd oda a fájlok, de az még messze van -
FZsolt15
aktív tag
válasz
xenom0rph #27902 üzenetére
Screen Filter, ha nem lehet majd alkalmazásokat telepíteni, akkor emiatt lesz, addig inaktiválni kell.
-
havri1
félisten
válasz
xenom0rph #27949 üzenetére
Fent van igen..újraindítás is volt.
Kényszerítés?hogy?
Lehet én csinálom rosszul. Elindítom a Greenify-t, majd alul + jel, aztán alul még több program..de nincsenek itt a listában a fent keresettek.
(A térképet felhasználói alkalmazássá konvertáltam TB-vel, így látja is, de play meg annak szolgáltatásai nem működnek, csak rendszeralkalmazásként.)(#27951) dekrer : Ki van pipálva igen. Még nem jogtiszta, először le szeretném tesztelni, hogy hogyan működik, utána venném meg.
-
Jazz
veterán
válasz
xenom0rph #27918 üzenetére
CamScanner és a pro verzió.
Mgj.: ez az új google play design, újabb út az átláthatatlansághoz.
- most már nem elég hogy nem tudsz letöltés szerint rendezni
- de már a hsz.-eket se lásd rendesen, egyből sokat... -
Jacak
senior tag
válasz
xenom0rph #27812 üzenetére
Én idén még nem használtam Playt,szükségtelen,le is van fagyasztva a rendszerben...
...A másik dologhoz: ha a belső mem helyfoglalása lényeges szempont vmiért,és esetleg van root,akkor megoldható úgy is,h. telepítés belső mem.-be,majd Root Explorerrel másold az apk-ját pl. a /custpack(v. azon belül még a JRD_custres-mappába),v. a /dev-mappákba; a /data/data-ban lévő mappáját,és a /data/dalvik-cache-ban lévő fájlját szintúgy,majd visszalinkeli az ember a cuccokat az eredeti helyére,szintén Root Explorerrel,felülírva az ott lévőket.Működni fog minden reboot után is,és felszabadul a belső tárhely is,s ha az appnak van widgetje,az is működni fog. -
LonGleY
veterán
válasz
xenom0rph #27531 üzenetére
Ha 4.1.1 lenne, akkor megérteném a
fejet (vagy sem), de a 0 nem véletlen van a végén... Négy-pont-egy-pont-tízes, azaz tudtommal a legújabb, sokaknál pedig még csak 4.1.6-os (attól függetlenül azon is mennek a könyvek). De ha az a szóköz a verziószámban valamiféle találóskérdés akart lenni, szóljál!
Orlin: Hiába találod meg a kisfalu nevét, valószínűleg úgyis csak egy távolabbi mérőállomás kerekített adatait kapod meg, szóval ez a faluzás tök lényegtelen. Próbálj ki párat, aztán amelyiknél a legközelebbi település adatai nagyjából stimmelnek nálad is, akkor örülhetsz.
És az Aix Weather Widget-et használom, az elég egyszerű és pontos.
(Haha, lecserélték a webes Play-en az appok ikonjait .png-ről .webp kiterjesztésűre... :Đ)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged