- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz
svgyula #157913 üzenetére
Na, nekem benne van ez a funkció, viszont szürke és nem hagyja... viszont ezzel ki is lőnék magam alól néhány okoseszközt. Ellenben találtam egy ilyen appot, ami eggyel növeli a komfortérzetemet, mert nem kell beállításokban turkálni, csak egy widgetet megnyomni és kitör a boldogság. Na, mindenesetre köszi mindenkinek
-
-
Dexter68
addikt
Sziasztok! A következő élethelyzetre szeretnék megoldást:
Van napi 2-3 Teams értekezletem, amin telefonon egy TWS fülessel veszek részt. Viszont ha mindeközben el kell induljak, akkor az autóm BT kihangosítója átveszi a kapcsolatot, így az részint megszakad pár másodpercre, ami eseménykövetés szempontjából nem ideális, részint meg infóbizt szempontból is aggályos.
Azt szeretném elérni, hogy amikor fut a Teams, vagy ha kapcsolódott állapotban van a TWS fülesem, akkor ne kapcsolódjon az autó rendszeréhez. Van erre valami értelmes app? (vagy esetleg Macro Droid makró)
(Redmi Note 9 Pro - Android 11 - MIUI Global 12.5.7)
-
Dexter68
addikt
válasz
kmarci25 #156148 üzenetére
Esetleg próbáld meg a Precise Volume appot.
-
Dexter68
addikt
válasz
tibaimp #156112 üzenetére
Én a Super Backup and Restore appot szoktam használni, ez tudja az SMS-eket, a híváslistát, a naptárat, az appokat... kurvaidegesítő reklámblokkok vannak benne, de 2-3 évente egyszer pont leszarom, hogy ki kell bírni, mert amúgy meg tök jól teszi a dolgát.
-
Dexter68
addikt
Esetleg ha Notification Shortcuts-ügyben valakinek lenne tippje... megköszönném.
-
Dexter68
addikt
válasz
mexel #156086 üzenetére
Régen erre volt a Titanium backup, de az csak rootolt készüléken mentett mindent. Én a költözést úgy szoktam csinálni, hogy készítek egy fullos mentést a telefon teljes tartalmáról SD kártyára, és ha valamelyik app adatai nem állnának vissza felhőből, akkor szépen megkeresem, hogy hol tarthatta őket és visszamásolom a könyvtárait. Általában működik. Mondjuk a játékokhoz én sem értek
-
Dexter68
addikt
Sziasztok, arra szeretnék javaslatot kérni, hogy eddig elégedetten használtam a Notification Shortcuts appot, viszont az Android 11 a MIUI 12-vel karöltve folyton kilövi. Crok rávilágított, hogy kurvarégen volt frissítve, úgyhogy ez probléma lehet, de a fő kérdés az, hogy tudtok-e olyan appról, ami kb. ezt tudja és nem hagyja magát kilőni? (Redmi Note 9 Pro - 11 RKQ1. 200826.02 - MIUI Glgobal 12.5.6 [RJZEUXM])
-
Dexter68
addikt
Sziasztok, automatizálásra manapság melyik a legjobb app? Ilyesmire gondolok pl.: felismeri a kocsi bt-rendszerét, beállítja a fényerősséget, a hangerőt, elkezdi lejátszani az XY playlistet, és elindítja a waze-t. Az e-robotot használtam eddig, de mostanában tele van hibaüzenettel.
-
Dexter68
addikt
Sziasztok, most, hogy a google TTS is tud magyarul, felmerült bennem a kérdés, hogy mivel lehetne kihasználni? Meg, hogy érdemes-e...
-
Dexter68
addikt
válasz
Viktor0610 #90449 üzenetére
Na, pont a quickpic volt az egyik, amit nem akartam frissíteni, miután jól elrontották.
-
Dexter68
addikt
Sziasztok, van-e arra mód, hogy bizonyos appok frissítését kikapcsoljam? Van pár ugyanis, amit a fejlesztő egyre jobban "elront", telepakolja számomra fölösleges fícsörökkel, ezek üldögélnek a memóriában számomra feleslegesen. Így aztán visszatúrtam az utolsó jól működő verziót, de a Play áruházban ott figyelnek, hogy frissítsem már őket és eléggé résen kell legyek, hogy véletlen nehogy mégis...
-
Dexter68
addikt
Sziasztok! Olyan elvetemült dolgot szeretnék csinálni, hogy a Wifi hálózatomból szeretnék a telefonnal továbbosztani egy darabkát. Arra rengeteg megoldás van (gyárilag beépítve is), hogy a mobilnetből csináljunk wifi tetheringet, de ugyanezt egy wifivel már nem tudom megcsinálni.
Ez lehet, hogy hülyén hangzik elsőre, de többször futottam bele olyan nyűgbe, hogy van egy wifi hálózatunk, a telefon látja is rendesen, viszont van valami régi korszerűtlen eszköz, aminek szintén fel kellene kerülnie valahogy a netre, viszont max wep titkosítást tud kezelni. Ideiglenesen kaphatna egy kis jelet a telómról... -
Dexter68
addikt
válasz
janakbacsi #59650 üzenetére
Nekem a Smart TV Remote jött be leginkább.
-
Dexter68
addikt
Sziasztok, arról van valami tapasztalat, hogy a Skype egy ideje folyton elhagyja magát, nem frissül kilép magából? Vagy ez egyéni nyűg?
(LG Optimus F6)Köszönet előre is...
-
Dexter68
addikt
Sziasztok... Romot cseréltem a telefonomon (ZTE Skate), ezt elég gyakran megteszem. A friss rom óta viszont iszonyat lassan tölt: tegnapelőtt éjféltől reggel fél hétig 12%-ról 73%-ra sikerült, tegnap éjjel pedig 75%-ról 93%-ra. Ugyanazt a Launchert, ugyanazt a ~100 appot teszem fel mindig. Visszatettem az előző romot, tölt, mint az állat. És persze másnál ugyanilyen telefonnal ugyanez a rom gyorsan tölt... ki lehet nyomozni, hogy mi a bibi?
-
Dexter68
addikt
Sziasztok. Nem tudja valaki, hogy az IMO Messenger egy hete kb. miért nem tud bejelentkezni a Skype-ba?
-
Dexter68
addikt
Az IMO két napja nem tud kapcsolódni a Skype-hoz. Tudunk erről valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest