Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Sziasztok,
Létezik megbízható ingyenes adatmentő/migrációs app törött kijelzős telefonról új telóra való átköltözéshez? (Redmi note7 -> Realmi 8)
Google dob egy rakás linket, de első félek hogy mind valami kamu adathalász/bloatware/malware lehet, legalábbis az URL nevek alapján...[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
Na ez érdekes... igazából már csak 1 fontos kontakt tűnt el, de az most mindenhonnan... mondjuk csak ma háromszor is hívtam, de a nagy szinkronizálásban elveszett, sőt, a memkártyára kimentett listában sincs, pedig előtte 100% hogy megvolt még
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
Sziasztok!
Kérdés: Adott HTC Desire HD (GB), innen migrálnék LG 4X HD (JB)-re. A kontaktlistát kimentettem a HTC-n SD kártyára, LG-n betöltöttem, de pár kontakt hiányzik.
Van valami app vagy egyszerű megoldás a telefonkönyv/kontaktlista migrálására?
Mindkét telefon gyári rom, root nélkül.
-
Alg
veterán
Sziasztok!
Google asszisztens-t használ valaki?
Igazából a kártyák miatt érdekelne, csak azt nem tudom hogy az illatos lóherébe tudom neki megadni a munkahely/otthon címet, mert úgy néz ki csak a felkínált listából fogadja el..."I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
Köszi!
Valamiért a VPN beállításnál csak Djuice wap és Djuice mms volt, most nyomtam rá egy alapértelmezés visszaállítását és így működik. (mondjuk nem értem mitől állítódott el, mikor még csak nem is telepítettem semmit mostanában... )
-
Alg
veterán
Sziasztok!
Kicsit megbolondult a telefonom, segítséget szeretnék.
Adott HTC Desire HD, gyári rommal (2.3)Hibajelenség: Böngésző egyszerűen nem működik, sem a beépített, sem az opera mobile nem tud kapcsolódni.
Ellenben az alkalmazásaim működnek (időkép, naptár, FB messenger, play store, gmail mind szinkronizál, utóbbi a képeket nem hajlandó letölteni.)Avast mobile van még fent, egyébként semmi különleges.
Mi lehet a gond?Köszi!
-
Alg
veterán
Halihó!
Működő forgalommérő app kellene GB-re, külön mobilnet és wifi.
Network monitor marhaságokat mér (napi=havi, heti>havi, érthetetlen értékek...)"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
Sziasztok!
Nagyon hülye kérdés következik:
Dupla értesítések ellen lehet tenni valamit? Pl. HTC-s "levelezés"+ Gmail app is jelez ha e-mailt kapok, vagy az eredeti+handcent SMS-nél is dupláz...Desire HD, gyári 2.3."I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
Sziasztok!
Valaki tudna nekem mondani egy (ingyenes) EQ-zható FM rádió appot? A gyári erősen fapados (kb. használhatatlan), áruházban rákeresve meg csak mindenféle stream appokat dob fel... de nekem nem az kell.
Ha nincs ilyen, megelégszem egy használható master EQ alkalmazással is...
HTC Desire HD, gyári 2.3+sense
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest