Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Hali!
Van egy kis gondom. Meg egy OnePlus One, RR 8.1-es droiddal.
Szerintetek mit tegyek?
Tetszik a 8.1, nem akarom elhagyni. Kell a rendes FB és Messenger app, és kell az értesítés is.
Viszont, napi szinten több száz wakelock-ot generálnak, 20-25 óra alatt lemeül a telefon akár 0 perc képernyővel is, DE az aksi simán képes 5 óra SOT-ot ellátni még, ha nem vesszük számításba a kikapcsolt képernyős marhaságokat. Olyanok, hogy 1 óra böngészés és 88%.Greenify-t próbáltam, de úgy nincs értesítés. Valami más ötlet? Az alap dolgokat, amik ilyenkor javasoltak, már végig zongoráztam (pl reboot, update, stb)
-
norbert1998
nagyúr
válasz norbert1998 #98673 üzenetére
erre valaki?
-
norbert1998
nagyúr
Üdv!
Van-e olyan app- vagy a kugli téjkép tud-e olyat-, hogy én elindulok Szhely-ről, Bp-re, és meg akarok nézni 10-20 különböző pontját a városnak, ám mindezt a lehető legrövidebb ideig tartó úton, úgy, hogy a sorrend mindegy, majd haza is jövök, és ezt nekem ő szépen végignavigálja?vagy legalább a közelséget megmondja, és akkor már nem is kellene a droid app, csak találja ki valami, hogy milyen sorrendben menjek, és én onnan boldog leszek, azt már bitzos megoldja a térkép is.
előre is köszi
-
norbert1998
nagyúr
Üdv!
Van-e olyan alkalmazás, ami (akár root segítségével) képes az USB-s kontroller remap-olására, azaz a gombok újraosztására?Van egy olyan gond, hogy Marshmallow ugye felismeri szépen a kontrollert, de a játékok is meg minden, az összes gombot variálva ismerik fel. Tehát, van ahol a gombok jók, vagy újramapolhatók, de nagoyn kevés helyen, és van ahol nem jók. Olyan app kellene, amivel minden alkalmazásban korrektül működne a kontroller. (Értelemszerűen kontrollert támogató játékokról van szó)
Előre is nagyon köszi, ha tudtok segíteni
-
norbert1998
nagyúr
Üdv.
Érdeklődnek, hogy lenne egy valami szoftveres lehetőség arra, hogy a telefon (G2,gyári alapú CFW-vel,Viper4Androiddal) különbséget tudjon tenni két fejhallgató között? Úgy értem, van egy IEM fulesem és egy fejhallgatom. Változó, mikor melyiket használom és örülnék ha nem kellene mindig be lemászni a Viperbe hangszínt állítani. Szóval egy ilyen lehetőség után kutatok. A fejes 32, a füles 16 Ohm-os,ha ez segíthet különbséget tenni.Előre is köszi
-
norbert1998
nagyúr
Üdv!
Van egy telefon, 5.1.1-es LP CFW-vel. Szerintem CM hiba, bár nem vagyok benne biztos, a hívóazonosító küldése beállításnál leáll a phone.android vagy mi alkalmazás. Van rá más mód, hogy küldésre állítsam?
-
norbert1998
nagyúr
Üdv!
Mivel a topikjában senki nem járt egy egész napja, s az is én voltam a kérdésemmel.
Van bármilyen lehetőségem egy sérült USB-s (totál nem működik), immár be sem bootoló, nyílt BL-es, cfw-vel ellátott XPERIA M-et valahogy garancia megmaradása mellett megoldani?
A legutolsó reményem, jelen tudomásom szerint, ha a telekomos csávó elhiszi, hogy ne nyúljon a szoftverhez, csak az USB-t műtse meg rajta. Sajna CWM sincs, pedig akkor gyakorlatilag nyílt BL-es stock állapotba tudnám tenni a telefont.UI: Ha lenne USB kb. 2 percbe lenne a visszaállítás. Stock rom flash, bl lock.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Üdv!
Melyik az az app (esetleg xposed modul), ami kitkat-en a status bar-t és a navibárt az alkalmazás felső színéhez igazítja? PAC-man-ben volt ilyen, de CM-ben nincs, a tinted status bar meg csak néhány app-nál működik.
Köszi
-
norbert1998
nagyúr
válasz norbert1998 #75257 üzenetére
Valaki?
Annyival kiegészíteném, hogy nem tudok átlépni guest fiókba, hanem mikor azt választom egyből reboot-ol a rendszer, viszont csak soft-reboool, mert PIN-kódot nem kér. És természesen tulajdonosi fiókban folytatom, így nem tudom törölni, viszont azt a 6,2 Got meg megeszi
-
norbert1998
nagyúr
Üdv!
Feltettem a CM12-t. Nincs elég tárhelyem, azt írja ki, és mint kiderül, tényleg nincs, mert a Vendég fiók 6,2 GB-ot elcsámcsog szépen, így nem tudok telepíteni. Lehet ezzel kezdeni valamit?
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz darvinya #67389 üzenetére
flac-et minden nagyon rosszul kezeli, nekem anno volt egy csomó, amin konkrétan nem tudtam pörgetni/tekerni, mert nem volt állapotsáv
amúgy telefonra felesleges a falc szerintem, főleg az sp hangprocija mellé. xrecode 2-vel csinálsz belőle 320-as mp3-at aztán kész, maradnak a tag-ek, méretcsökkenés, és minőségben nem nagyon lesz különbség -
norbert1998
nagyúr
válasz norbert1998 #66608 üzenetére
nincs ötlet ilyen még, igaz?
-
norbert1998
nagyúr
Valami olyasmit tudtok mondani nekem lollipopra, ami hasonló hatást ér el az xposed és moduljaihoz? Vagy valami, amivel kicsit bele lehetne nyúlni a systemui-ba?pl. Gyorsbeallitasok, navigombok testre szabása.
-
norbert1998
nagyúr
valaki tud nekem mondani egy ART alatt működő pdf olvasót, ami kilépés után megjegyzi, hol tartottam? arra az esetre, ha a quickoffice nem menne
-
norbert1998
nagyúr
válasz norbert1998 #64964 üzenetére
megnéztem yt-n mi a helyzet, egy snapi 800-on is játszhatatlan a diablo is. feltételezem, ha portolva lenne, lazán futna tökéletesen, de így sajnos értelme nincsen, mert gyengék az emu-k
-
norbert1998
nagyúr
van olyan emulátorprogram, amivel windows 2000-et vagy xp-t tudok futtatni az sp-men úgy, hogy egy nem túl új, körökre osztott izometrikus stratégiát (ufo extraterrestrials) is elvigyen?
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz dzsordzs69 #64889 üzenetére
A wms tools egy teljes értékű xposed, annak a moduljaivak megy is, és ugyanúgy használandó. Megy miuin
-
norbert1998
nagyúr
válasz Tav-Csoves #64434 üzenetére
-
norbert1998
nagyúr
esetleg a fleksy-t is megnézhetnéd, nem éppen huzogatós, de én a swypok után váltottam erre, és bejön, igaz, a free-t használom, de mivel az is teljes értékű 30 napig (és mivel mita használom, soha nem volt még meg 30 napig egy rom a telefonomon, így már 3 hónapja ingyen megy a teljes értéke, kivéve néhány témát, amik speciel nem is tetszenek)
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Az adaway helyettesíti a minminguardot?? Vagy az csak a böngészőben dolgozik?
-
norbert1998
nagyúr
válasz Viktor0610 #64082 üzenetére
Köszi,
Gipsztigris: az szép! szerencse hogy az xposed kiabalt. Mielőtt a frameworkot raktam volna
-
norbert1998
nagyúr
Mennyire veszélyes miui-ra xposedet tenni? Mert elvileg nem szereti egymást a kettő
-
norbert1998
nagyúr
Olyan alkalmazást tudtok mondani, ami adott aksi százaléknál kikapcsolja a telefont? Vagy valami rinyat elejt nekem, mert nagyon irritáló, hogy se szó se beszéd, töltőn lemerül a telefon a kezemben majd vagy húsz percet várhatok további eseményekre.
-
norbert1998
nagyúr
válasz gipsztigris #63758 üzenetére
-
norbert1998
nagyúr
válasz Viktor0610 #63682 üzenetére
telefonról telefont még nem próbáltam, ez igaz, viszont pc-ről már irányítottam az xperia z-t, hogy feltehessek rá egy cwm-et (ugye, a debughoz való rsa key, stb), mert az egeret nem tudtam beledugni, a képernyő meg törött
-
norbert1998
nagyúr
mi lehet az oka, hogy slimkat alatt a gravitybox néha működik, néha meg nem? mármint a változtatások
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Miért lát kettőt a musixmatch mindenbol? Az összes zenembol, de csak a másodikat képes mindből lejátszani. A sony féle walkman meg sem nyílik. De az mx player tökéletesen lát mindent, ahogy kell. Reboot volt, alkalmazás adatainak törlése dettó.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Surfym@n #62843 üzenetére
nem is kicsit de én a "nem para, befér az...vagy majd megoldjuk, hogy beférjen" elméletre gondolok
bozek: szerintem ő a lollipop-ra gondolt. a google oldalán már kint van. android lollipop 5.0. ecejűen bjútiful!!
-
norbert1998
nagyúr
Nekem is bejön. Bár kicsit túl anyagdisegn-osra sikeredett.
-
norbert1998
nagyúr
Nem, ipod nem jöhet szóba. Mindenképpen egy kuytuben kell lennie a telefonnak is a többi tudással
-
norbert1998
nagyúr
Szerint ezek mekkora hátrányt jelentene az az elkövetkezendő 1-1, 5 évre 4. 2-n ragadt telefont venni egy lánynak? Net, fb a lényegi igénye. Na meg zene, de azt minden mindig tudni fogja.
A konkrét termek: függő új xperia m és független használt xperia l. Ugyan annyiért, 30 ezer. Ugye a független ->nyithato bl->android l vagy legalább 4. 4. 4
-
norbert1998
nagyúr
válasz #79335424 #62258 üzenetére
naja. meg amúgy hogy reklámozták, hogy a win8-ban ilyenüberbrutál vírusvédelem lesz (állandóan változtatja a fájlok elérési címét (what?!) és emiatt böszme nehéz lesz belenyúlni rossz helyre. nagyon valószínűnek tartom, hogy pletyka volt... amúgy hetest használok de majd ideje lesz a kile....10-et beszerezni (nem)
na mindegy, nem használok vírusrtót,nem is áll szndékomban, a wise keres nekem a kémekre a többi meg nem számít, mert annak olyan hatása van, hogy csak öl, esetleg idegesít
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest