- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeorsdfd
senior tag
-
atosan
veterán
-
-
törölt tag
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#59070464 #58114 üzenetére
"Egyik sem jöhet szóba, mert Play-ből kell telepíteni, de én nem szeretnék Google fiókba bejelentkezni a telefonon"
ha pc-ról hajlandó vagy bejelentkezni, akkor a ezzel a programmal letölthetsz bármit a playről, utána átrakod a telefonra. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
#59070464 #58109 üzenetére
próbáld ki a chat on-t.
samsung app, de bármire felmegy,mivel platformfüggetlen.
a beállításokba nem mélyedtem bele, tehát nem biztos, hogy minden feltételedet teljesíti.
én mindenkit töröltem, csak a lányommal beszélgetek rajta, mert az ő telefonján nem megy a hangouts. -
beg
veterán
válasz
#59070464 #58103 üzenetére
"For those interested in maximum privacy, we've added Secret Chats, featuring end-to-end encryption to ensure that a message can only be read by its intended recipient. When it comes to Secret Chats, nothing is logged on our servers and you can automatically program the messages to self-destruct from both devices so there is never any record of it."
-
törölt tag
válasz
#59070464 #39086 üzenetére
Már hogyne érnéd el! Ha nem állítasz be külön konfig portot, akkor azt a 192.168. x.x 80 -as portját forwardolod a routerben valami kilátástalan 5 számjegyűre. Így a fix külső IP:5számjegyen eléred. Ha dinamikus az IP, akkor regelni kell a routert mondjuk a no-ip -re. Ebben az esetben regeltnév.no-ip.org:5számjegy lesz az elérés. Persze van biztonságosabb csatlakozási mód is.
-
törölt tag
válasz
#59070464 #38110 üzenetére
Azt hiszem nekem is azt ajánlották annó, de most vagy én voltam béna, vagy valóban egy szar az az app. Legjobban a subway surfers miatt kellene nekem valami app, mert ott ugye, havonta jön frissítés. Arra az app-ra még esküszöm pénzt is költenék, mert tényleg megérdemlik a készítők, de így, minek költsek, ha úgyis bukom... Jöv. hónapba jön 4.3, így tuti megint teljes format lesz...
-
törölt tag
válasz
#59070464 #37947 üzenetére
Eltérés van két mérés min., max. frame értékei között? Szerintem, ha úgy állítasz a kernelen, hogy érzed a játékban a különbséget, akkor az biztos, hogy a frame -számokban is jelentkezni fog. Ha viszont nem érzed, akkor minek abajgatni a kernelt? Egyébként belenéztem az XDA -n a játék topikjába és azt írták, hogy Nexus 4 -en, full részletes megjelenítési beállításokkal sem akad a játék. Nem lehet, hogy valami háttérben zajló folyamat kavar be nálad? Vagy a kernel van "spórolós" üzemmódban?
-
törölt tag
-
-
atillaahun
veterán
válasz
#59070464 #37906 üzenetére
Az kb. a duplája mint nekem, pedig én is ugyanúgy N4-en tolom.
Bár annyival már mondjuk talán nem szaggatna a HD hálózati lejátszás, de szerintem még mindig elég kevés.
Én csak abból indulok ki, hogy tTorrent pl. 2 MB/s+ -al simán rángatja lefelé a cuccokat. Akkor ez a szar mér nem megy gyorsabban.(#37901) dlaj
Persze, ha belépsz a G account-odba, akkor bárhova felrakhatod a programjaidat Play-ről.
Már ha így érted a kérdést. -
-
mcsm88
senior tag
-
-
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
#59070464 #37684 üzenetére
Kipróbáltam a freet, határozottan nem rossz, de azt hiszem maradok a business calendarnal, előbbi azoknak lehet jó, akik igénylik a magyar nyelvet.
Ja és ráraktam asszonypajtás htc telefonjára is, hát a Digical az istennek sem akart szinkronizálni a gugli naptárral, bármit is csináltam, a business calendar meg kérdés nélkül.szerk:
nem tudja vki ,hogy a handcent sms mi a francért csinálja azt, hogy a felugró ablak sokszor csak egy view feliratot tartalmaz, az üzenetből semmit, hiába is nyomkodom, aztán ha meg ki x-elem, akkor máris olvasottá válik én meg semmit sem láttam belőle.
Ez kb az esetek jó a felében jelentkezik és kicsit bosszantó. -
válasz
#59070464 #37067 üzenetére
A hangok eltüntetésere tegyél be egy .nomedia fájlt az adott mappába. Így lehet, hogy a hangválasztóban nem jelenik majd meg, de egy fájlkezelővel ugyanúgy be tudod tallózni bárhol.
Bármilyen zenére keresel a webes felületen, legalul kiírja a formátumot és a bitrátát: [link]
-
-
beers
addikt
válasz
#59070464 #36903 üzenetére
Nekem a vonatdroid vált be!
-
twine
veterán
válasz
#59070464 #36882 üzenetére
Nem a program hibája szvsz...a MÁV adatbázisából dolgozik ez is, mint az összes többi...
A másik használható a menetrend Droid
De a telvira jobb szerintem....(bár egy ideig hanyagoltam,de ezt a multkor itt a fejlesztővel kiveséztük, nem akarom ismételni magam) -
Bozek
nagyúr
válasz
#59070464 #35286 üzenetére
A Starred az csak csillagozottat jelent. De majd megnézem. Viszont így nincs sok értelme, hogy kiválasztom magamnak azokat a cikkeket, amik kellenek offline-ba. Ilyen alapon mehetnek egyből Pocket-be.
Az igazi offline az az, hogy frissít mondjuk óránként (ha van WiFi) és le is tölti a cikkeket közben. Tehát amikor előveszed, a legfrissebb híreket olvashatod NET hozzáférés nélkül. -
Bozek
nagyúr
válasz
#59070464 #35245 üzenetére
Leírás szerint van benne, de én nem találtam. Én használom az offline módot, ezért kiesett a Press.
Amúgy ha azt a mobil nézetet meg tudná valamelyik csinálni offline-ban, mint amit a Pocket megcsinált, nálam az lenne a nyerő. Kár, hogy az nem RSS olvasó, csak a böngészőben (vagy mondjuk gReader-ben) megnyitott cikkeket lehet elmenteni későbbi olvasásra. -
Bozek
nagyúr
válasz
#59070464 #35235 üzenetére
Próbáltam én is a Press-t, de mivel nem találtam benne offline lehetőséget, letettem róla. Visszatértem a gReader-hez, az online módban rendesen megjeleníti a Mobilaréna oldalát és kezeli a Feedly-t. Igaz, offline esetben a képeket általában elfelejti letölteni, de azt még nem néztem, hogy ha mobil nézetet szedetek le vele, akkor mi a helyzet.
Itt egy kép egy Mobilaréna cikkről online módban (először a Feed jön be, rá kell kattintani a Web-re). Ez az olvasó mód, mert a rendes weboldalt is meg tudja jeleníteni:
-
LonGleY
veterán
válasz
#59070464 #35235 üzenetére
Ez nem egy külső app beállításának a kérdésköre. Sajnos a szétmoddolt, standard-ek felé nem nyitó, elavult RIOS motoron az égiek sem segíthetnek.
Én már rég letettem róla, hogy bármilyen fejlődést viszontláthassak a fórumon (valamiféle hsz-címkézés/hierarchia, bármi). Persze, a falat baromi nagy, de ennek ellenére tartom a véleményem.
-
tomy86
addikt
válasz
#59070464 #35008 üzenetére
Telepíteni kellett a Quickoffice-t és egy idő után megkaptad a plusz 10 giga tárhelyet. Nem tudom, hogy aktuális-e még.
-
z123456789
addikt
válasz
#59070464 #33734 üzenetére
Gondolom már próbáltad újra telepíteni is?
Hátha...
Jobb ötletem nincs.
Nekem stock 4.3-ban müködik.(#33735) LonGleY
Mert a te okításod rohadt fontos volt nem?
Melyik üzi?A bocsánatos elötti?Az szét van bontva.Szerinted miért bocsánatos az utána levö?Mert már OK-éztam mikor rájöttem hogy az elözöt még tudom szerkeszteni.
Utána nézhetsz hányszor flood-olok. -
LonGleY
veterán
válasz
#59070464 #31370 üzenetére
Vagy BitTorrent Sync. Mikor elindítod, rántja is le a gépen lévő megosztott mappát/mappákat, felhő nélkül, közvetlenül. Legalábbis beállítható, hogy ne fusson mimdig a háttérben, nekem ezért szimpatikus, és ezért válthatta az AirDroid-ot. A FilePush itt nem igazán volt megbítható (befagyott az asztali kliens, vagy csak simán nem reagált semmit a küldésre.
-
boogie84
veterán
válasz
#59070464 #31363 üzenetére
A Dropbox tulajdonképp egy a szerveren és a gépeden esetleg telefonodon lévő adatokat szinkronizáló program. Bemásolod a gépeden lévő dropbox mappába amit rá szeretnél tölteni a telódra és kész. Ennél egyszerűbb sztem nem kell. Ráadásul ha pl fotózol vmit, akk a telefonod biztos h ismeri a dropbox alkalmazást, oda kapásból fel is mennek a képek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Counter-Strike 1.6
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- TP-LINK routerek
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest