Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz darvinya #124931 üzenetére
Már vagy 2 éve használom az alkalmazást a tableten.
Eddig kb 2018 áprilisi verzió volt fent. Mondom lefrissítem. És ez a fos nem jó verziót rak fel.Ez a legutolsó működő verzió amit találtam.
Na ennél frissebb kellene.
Az újakhoz azt írja, hogy minimum android 5.0 kell de az biztos, hogy a google play-ből áprilisi verziót raktam fel anno. Meg előtte is kb havonta frissítettem. Szal valakinek csak van. -
raziel01
veterán
Valaki megtudna dobni egy X86-ra való facebook messenger apk-val (Android 4.4-re)?
Chuwi Hi8 a tablet és a play-ből amit magától felrak arra azt írja, hogy ehhez az eszközhöz nem megfelelő szóval el se indul.
Neten valami tavalyi apk van csak. Az android 5.0+-hoz való apk-ra pedig szintaktikai hibát dob install előtt. -
raziel01
veterán
Van céges telóm amin van wifi ezt szoktam megosztani bluetooth-on. Saját telón meg havi 30 MB a net utána lassítanak 32kbit/s-re.
Szal annál gyorsabb a bluetooth is.
Facebookra, vagy messenger kép megosztásra így is gyors.
Sajnos a céges wifit nem lehet használni alapból saját telón. Viszont bluetooth-on megosztva teljesen jó.Mcrazy: Wifi hot spot jó dolog de sajnos nem tud olyat, hogy csatlakozva legyen a routerre a teló meg közben más telónak ossza is a netet. Ezért jön a képbe a bluetooth.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Sziasztok,
Van egy LG G4C telóm. Szinte minden nap arról osztom meg a netet a másik telefonomra.
De ha ki van kapcsolva a bluetooth akkor bekapcsolása után még külön be kell mennem a beállításokba és rányomni a bluetooth internetmegosztásra.
Mivel lehet ehhez valami parancsikon féleséget kirakni a főképernyőre amire ha rányomnék rögtön kapcsolná a bluetooth-t és a megosztást is? Root nincs. -
raziel01
veterán
Sziasztok,
Van olyan hírolvasó app ami ha wifit talál akkor letölti offlineba a cikkeket és utána lassított mobilnettel is eltudom őket olvasni? -
raziel01
veterán
Most azon mit nem lehet érteni hogy gagyi volt a szótár?
1 év(másfél?) után ki a fene mondja már meg hogy milyen szót nem ismert? Nem tudom, nem is érdekel.
Lehet, hogy azóta sokat javult. Majd ha lesz időm ránézek.
Éppen akkor mikor próbáltam akkor 1 hét után a Swiftkey bizonyult jobbnak. Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Nálatok jól működik a facebook messenger? Kb 2 hete kezdte azt hogy hiába nézem meg neten az üzenetet akkor is villog tovább a telefon és nem tűnik el az értesítés.
-
raziel01
veterán
válasz gyuszmó #68559 üzenetére
Nekem ez a kedvencem
Ezt használom.
WiFi File Transfer Pro -
raziel01
veterán
De nem érted. NEM fizet érte a másik telón ígyse úgyse. Akkor nem oly mindegy, hogy a fiának úgy rakja rá, hogy átküldi neki az APK-t vagy beírja a google accot, leszedi az alkalmazást, aztán meg törli a fiókot? A végeredmény ugyan az, a google nem kap több pénzt. Nem a fél falu játszik ugyan azzal az APK-val hanem csak a fia.
-
raziel01
veterán
Létezik olyan program amivel lehet ki-be kapcsolgatni a külső billentyűzet? Rá van dugva a tabra a micro USB-s billentyűzet viszont így akkor is fogyaszt ha nem használom. Kihúzogatni meg nem akarom folyton ha nem muszáj. Root-olt a tab. Op3n Dott
-
raziel01
veterán
Extended keyboard helpert ismeri valaki? Hogy lehet magyar billenytyuzeten beallitani, hogy lehessen irni nemet betűket? Umlaut. Baratnomnek kene de nem birtam megoldani neki.
-
raziel01
veterán
Mivel lehetne korlatozni a letoltesi sebesseget anyam tableten wifin keresztül? Op3n Dott nem rootolt.
vodafone mifi routerrol netezik szóval nem korlatlan es nem akarom hogy ha veletlen videora kattint akkor hirtelen lemenjen 40-100 MB.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Szerintetek ez mitől lehet? Apex Launchert felraktam és tetején vannak hülye szövegek, ikonok alján meg levágja a betűket. Op3n Dott tablet
-
raziel01
veterán
Látom sikerült amazon appstoreba vegre berakni a letoltes megszakitast. Hany evbe is telt? 2? Azért ez őket is minősíti. Bar teny, hogy sok amazon coint elvertem a jo akciokra. :-)
-
raziel01
veterán
-
-
raziel01
veterán
válasz norbert1998 #64566 üzenetére
Nem.
-
raziel01
veterán
válasz norbert1998 #64563 üzenetére
Ne beszélj marhaságot.
Xposed+rootcloak modul a megoldás.
-
raziel01
veterán
válasz vadászcsiga #63552 üzenetére
"Currently supported devices:
Xiaomi MI2/s/a, MI3
LG G2
ZTE Nubia Z5sn
OnePlus One"Elég karcsú így.
-
raziel01
veterán
Nálam működik a google play services fagyasztása greenify-al.
-
raziel01
veterán
válasz attila760504 #63237 üzenetére
Na és milyen telefonszámról küldi?
Maga a telefonszám az ahonnan érkezik. -
raziel01
veterán
XDA-n találtam egy tök jó topicot.
Swiftkey-hez csináltak plusz témákat.Nálam az IOS téma nagyon bejött.
Persze a régi swiftkey-t le kell törölni, különben nem települ fel.
-
raziel01
veterán
válasz nyuszi123456 #62652 üzenetére
Akkutolto program. :-D
Még jó, hogy a kernel szabalyozza a toltest. -
raziel01
veterán
500 amazon coin
Ha jól látom csak megkell nézni egy videót hozzá meg letölteni valamit. -
raziel01
veterán
válasz alex devil #62187 üzenetére
Na olyannak én is örülnék.
-
raziel01
veterán
Nem kicsit lettek egyes cégek gusztustalanok reklám ügyben.
Barátnőm reggel kétségbeesetten ír rám, hogy a 2 hetes telefonja ezt írja ki:Mondtam zárja be és kész de röhej, gusztustalan reklám hadjárat.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Van lehetőség megosztani a telefon mobilnetjén USB-n a PC-vel? Ha igen mivel érdemes?
-
raziel01
veterán
válasz gipsztigris #61624 üzenetére
Mert a cikk is írja, hogy egyelőre csak USA-ban megy.
-
raziel01
veterán
válasz #79335424 #61375 üzenetére
Szerintem is röhej ezen kiakadni mivel az INGYENES videókat szedi le.
Teljesen más, mint warezolni egy fizetős programot.
Ennyi erővel adaway is warez, mert így nem lesz bevétele a youtube-nak a reklámból.
Konverter akkor kell ha nem 720p videót szedsz le. A kisebbekhez tutira kell konverter illetve full HD-hez is.
-
raziel01
veterán
Találkozott valaki olyannal, hogy a Facebook appban nem tud képet menteni? Lg f70 és nincs ott a 3 pont amire kattintani kéne. Xperia SP-n meg ott van. Full gyári az LG.
-
raziel01
veterán
válasz norbert1998 #60770 üzenetére
Akkor az a pár hónap az 7-8 hónap volt.
-
raziel01
veterán
válasz norbert1998 #60768 üzenetére
Régebbi gagyibb telókon nem kell messenger.
Erős telókhoz már kb 1 éve kell. -
raziel01
veterán
Ingyenes Cerberus helyettesítő app-ot ki mit ajánl?
-
raziel01
veterán
válasz Dottore #60562 üzenetére
Nem tudom hogy függ össze a privát üzenetekkel a kirablás de oké....
Külföldön nem igazán voltam még max Szerbia de attól még, hogy valaki kiírja, hogy most éppen nyaral valahol még nem fogják tudni, hogy hol lakik. Főleg, hogy nálam csak közeli ismerősök vannak bejelölve.
Publikusra meg semmit nem rakok.
Zuckerberg-et meg nem a te lakásod érdekli elhiheted.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest