- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Per Me
tag
-
Somatom
veterán
válasz
fdisk #136398 üzenetére
Mármint mije nem működik? A helyi funkciói nálam működnek Android One Pie alatt. A szinkront pár napja leállította a fejlesztő és befejezte az app fejlesztését, mert a Google a Q -ban letiltotta a külsős alkalmazások hozzáférését a vágólap tartalmához. Nem kaptál róla e-mail -t?
-
-
Somatom
veterán
válasz
fdisk #124834 üzenetére
Gondolom. Azt még csak tanulgatom, ennyire még nem ismerem a lehetőségeit. Nekem úgy tűnik, hogy csak kész minták közül lehet választani. Robotban Te állítod össze a mintát (rezgéshossz -> szünethossz -> rezgéshossz -> és így tovább). A gond az, hogy ha egy külső alkalmazást használsz jelzésre, akkor a jelzés annak a jelzése lesz, tehát az alkalmazások eredeti jelzéseit valahogy ki kell iktatni.
-
-
-
válasz
fdisk #119393 üzenetére
Abból kiindulva, hogy nálam egy harmadik féle van (Mi A1, 8.0.0), szerintem azon múlik, hogy milyen emojik vannak a rendszerben.
Tehát, ha jól sejtem, az mindegy, hogy te mit látsz a billentyűzeteden vagy a kijelzőn. Ha elküldesz valakinek egy emojit, akkor az úgy jelenik meg az ő készülékén, amilyen emoji-készlete neki van. -
-
vacs
veterán
válasz
fdisk #112455 üzenetére
Sub-ZeRo: a Waze nem megy offline, ezért ne keverjük ide!
fdisk:
A google maps-nek nagyon jó, friss a térképe (világszinten is), mióta offline is használható a többi navi app (részben vagy teljesen) kiváltható vele!
Ha le van töltve a térképe offline, de adsz neki mobilnetet, akkor tájékoztat a friss forgalmi helyzetekről is és ilyenkor csak pár kb adatot használ!Magyarországra az NNG (régi nevén TopMap) a legjobb térkép (iGO használja), a TomTom és a Here a nyomába se ér, hangsúlyozom, hogy magyarba (a Sygic TomTom térképet használ)!
Ez bizonyított dolog, mert a frissen átadott elkerülő szakaszok stb az NNG (Topmap-ba) szinte azonnal bekerülnek, míg a másik kettőbe csak kb fél éves csúszással (vagy még később)!
Magyarországon az ingyenes iGO Szülinapp még mindig jobb választás (természetesen csak akkor, ha letöltöttük amíg lehetett), mint bármelyik friss Here/TomTom térképes navigáció!
-
eurolac
senior tag
válasz
fdisk #112455 üzenetére
Szia! Én is megvettem pár hete az akcióban. Valóban nem tervez valami optimálisan a Sygic, én is jobbnak gondoltam. Az útvonaltervezésnél ki kell próbálni mindhárom variációt,(gyors, rövid, optimális) akkor lehet javítani a helyzeten.Én optimálisan hagytam. Annyi pénzért élettartam licencel azért nem bántam meg. Kell, hogy legyen a mobilon egy offline navinak is arra az esetre, ha az online naviknak nem lenne elég térerő és a képernyőn egy fehér semmiben utaznál.
Kipróbáltam hosszabb ideig a Here We Go-t is, az is tudott olyan kitérőkre vinni, amit nem is értettem. A kommentjeiben más is panaszkodott rá a Play-n, hogy elmentek vele külföldre, aztán megutaztatta őket rendesen.
Én is azt vettem észre, hogy a sima Google Térkép navigál a legoptimálisabban online módban.
A Waze előnyére mondhatók az előrejelzések.
Azonban ha pl. elfogyna a mobilnetem, vagy olyan helyen utaznék ahol nem vagy nagyon gyenge lenne a térerő, jól jön a Sygic. A célhoz így vagy úgy, ő is elvisz. Előnye még, hogy a beállításokat, kedvenceket, stb. lehet Dropbox fiókba menteni és visszaállítani. -
törölt tag
válasz
fdisk #103614 üzenetére
Ha rám gondoltál, akkor gőzöm sincs.
Ki kell próbálni, de nekem nincs mono fülesem, és kizárt, hogy bekapcsoljam azt a funkciót. Az komoly hardveres károkat okozhat. Legutóbb, amikor valahogy véletlenül aktiváltam, kis hijja volt, hogy ki tudtam kapcsolni, mielőtt falhoz vágtam volna a telót. Megértem, hogy fontos célt szolgál, de nem tudok annál idegesítőbb Android funkciót. Na jó, talán a Google backup. -
bigrock
addikt
-
brd
nagyúr
válasz
fdisk #101603 üzenetére
Pl. App Settings.
-
törölt tag
válasz
fdisk #101486 üzenetére
De, lehet, hogy ide tartozik. A név bemondása a média hangcsatornán megy. Mono bluetooth eszközre alapból az Android nem küld ki média hangot. Kell valami, ami "átveri" a rendszert. A Sound Aboutot szokták ilyesmire használni.
-
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
fdisk #100047 üzenetére
Nemrég volt egy működési probléma, amikor más adatait ajánlotta fel. Utána ezeket az adatokat kivették az ajánlásokból.
Egy cikk róla. -
törölt tag
A problémád alapja egy, a Google által, 4.4 -től aktivált korlátozás, amit a gyártók különbözőképpen alkalmaznak, és amelyről megoszlanak a vélemények. Az enyém az, hogy az ilyen korlátozások bűnös gondolatok, eretnekségek az Android szabadsága ellen. Ennek megfelelően, a megoldás az inkvizíció, vagyis, az ilyen korlátozások kiagyalóinak fejét addig kéne verdesni a saját monitoraikkal, amíg be nem ismerik eretnekségüket, és vissza nem vonják bűnös tanaikat. De, szerencsédre vannak itt olyanok, akik szerint ezek helyes tanok, szükséges korlátozások. Ha ők olvassák majd a problémádat, akkor biztos fognak olyan tanácsot adni, ami ténylegesen segítség lesz a számodra.
Root nélkül én nem tudok ilyenről. -
törölt tag
A "külső" Jetpack pedig az, amit külön tudsz letölteni. Mivel én bétatesztelő vagyok, ezért a Jetpack -kokból is kapom a bétákat. Az egyikben volt ez az egyujjas nagyítás feature. Olyan, mint a Google Térképben. Duplakoppnál a másodiknál rajta tartod az ujjad a kijelzőn, és le/fel mozgatásra zoomol.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G16
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged