- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
Ugyan ezt linkeltem egyel előtted...
Még az előző válaszhoz...
Ez is hasonló, de egyszerűbbnek tűnik a módszer: How to adapt vertical videos to panoramic resolutions -
helixP
nagyúr
Ne érts félre, nem akartam lehúzni a segítőkészségedet, (pláne úgy, hogy Te elég aktívan vagy jelen a topicban) ezért is írtam, hogy végülis az is egy megoldás, amit írtál és a user majd eldönti, mit szeretne.
Btw: sz*patás az egész más kérdés: nem kell levenned a szemed az útról. Bár ha kátyú jön, akadhatnak gondok
Szóval, peace, és éljen a sokszínű világ
-
jopika
tag
Minden tanács jó nem húzom fel magam. De eddig minden telóm rootolt volt. Tudom használni de megcsinálni nem tudom . lehet én vagyok a hülye. De kocsim is van abba se piszkálok bele.
Ha lenne egy fapados telóm akkor próbálgatnám. De nem egy drága telót szeretnék haza vágni -
törölt tag
Sztem az készülékfüggő. Az enyém csak a pillanatnyi, tényleges adatátvitelnél változik, az adatkommunikáció lehetőségét nem jeleníti meg. A miniPC -ken viszont megváltozik a wifi ikon színe, ha van kapcsolat a Google szervereivel. Elvileg lehet ilyen alkalmazás (vagy automatizálóban beállítható művelet), mert a ping és traceroute linux parancsok Androidon is működnek.
-
pcnet
addikt
Még egy kérdés: Billentyűzet kiosztást nem lehet választani, vagy csak megint én vagyok vaksi? Szép és jó, hogy vannak külön ékezetes magánhangzók is, de cserében sokkal kisebbek a gombok és könnyebb félre ütni. Swype nálam nem játszik, nem látom a kezemtől rendesen a betűket, ergo megint félre gépelek és javítgatok. Inkább lenne olyan a kiosztás mint az alap androidé. Nagyobb térközökkel. Úgyis csak hang alapú bevitelre használom. Nem kellene váltogatni Android bill és Swype közt.
-
pcnet
addikt
Azt a leborult szivarvégit, megint hoztam a formám!
Ekkora lamer vagyok! A prot nézegettem, netet is feltúrtam érte, csak épp a free verziómat nem olvastam el az első sort.
234 ft-ot naná, hogy megér. Akkor meg is veszem. (Nem mintha eddig az ára miatt vacilláltam volna.
) Thx!
-
repvez
addikt
esetleg ha települt neked akkor az apk-t el tudnád küldeni?
Egyébként ez a cardboard meg semmi olyat nem tartalmaz ami meggátolná más készülékek használatát.
2 lencse van benne és egy kartondoboz ami körbefogja a mágnesek nélkül is müködik.Az egyetlen ami a használhatóságot befolyásolja a minél nagyobb felbontás, hogy ne pixeleket kelljen nézni.
-
repvez
addikt
igen olvastam, hogy a nexusok vannak prioritásban,de nem értem, mi olyan van egy nexusban ami miatt már készüléken nem menne el az app.
És van hozzá cardboardom, ezért szeretném tesztelni, mert a legtöbb programnál amit eddig probáltam a bajom az volt, hogy csak half SBS modban ment és nem lehetett állitani, hogy más képaránnyal jelenjen meg vagy hogy az OU, verziost is a cardboaardhoz igazitsa.És a YT appnál sem tudom állitani hogy full vagy half SBS modon játsza le a videokat még akkor sem ha amugy az asztali PC-n ugyan az a videonál tudom állitani és a felbontás is megáll 720p-s nél nem engedi 1080p-re felhuzni a YT videokat.Pedig a készülék kijelzője nativan tudná.
-
rjg
őstag
Erről az új Calendar megjelenésekor is polemizáltunk és szerintem is egy rakás sz@r lett az új használhatóság szempontjából. Nincs heti nézet, rossz az áttekintő, havi nézet, stb. (Én még anno megvettem a Business Calendart, így megint kipróbáltam, hátha meg tudok vele barátkozni, de most sem jött össze.) Viszont linkeltek pár alternatívát és nekem a Today Calendar nagyon bejött. Material Design-t használ, így nem lóg ki a rendszerapp-ok sorából, folyamatosan fejlesztik, ezért ha lejár a 30 napos trial, tolom is az 1500 forintot a fejlesztőnek.
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem értelek. Nem vontam kétségbe a szakmai hozzáértésedet, csupán annyit írtam, hogy van ilyen megoldás. Ezt viszont elég határozottan állítom, mivel én csináltam. Azt is írtam, hogy nem hang, hanem videó. A pultról kiadnak egy jelet, ami egy billentyűzeten, egy betü kódjának felel meg. Ez vez. nélkül továbbítódik, amit a szinpadon levő miniPC -hez, USB -n kapcsolt szerkezet fogad (ez az ő kütyüjük, fura egy jószág, nem szabvány wifi frekvencián üzemel, hanem vmi alacsonyabbon). A lényeg, hogy a MiniPC úgy érzékeli az eszközt, mintha egy USB -s billentyűzet lenne csatlakoztatva. Innentől egyszerű a dolog. Szünetben indítják a kütyüt, ami boot után, automatikusan indít egy videófájlt, tök fekete képernyővel. Így, ha vmi gikszer lenne, az már a szünetben kiderül és mivel van egy tartalék eszköz ugyanígy programozva, ezért gyorsan orvosolható a probléma. A technikus a pultról, a megfelelő pillanatban csak a következő videófájlra léptet, majd megint tovább. Azért akartak ilyet, mert az egész szerkezet mozog, nem lehet semmilyen kábeles kapcsolata, akkuról üzemel és kis helyen kell elférjen.
-
törölt tag
Ha azt feltételezed, hogy nem írok igazat, akkor az már nem az építő jellegű vita. Egy színházi előadásban sok olyan hang lehet, amit nem a zenekar játszik (pl. effektek) és nem csak a hangot vezérlik pultról. Bár lehetne hangfájl is, de a példában valóban nem hangfájl van, hanem videófájl. De itt most magáról a módszerről van szó. Programozás, működés szempontjából nincs jelentősége, hogy a lejátszandó fájl audió, vagy videó.
Kurt Cobain:
Persze. Csak nem a szinkronost, hanem az Ettie -féle feliratost. Abban helyesen van fordítva minden, mivel Ettie annak ellenére, hogy lány, képben van a dolgok hátterével. Egyébként, bár erősen ki van színezve, de azért látszik, hogy "valaki súgott". Mint tudjuk, nem is akárki. -
frisco
aktív tag
Én hasonló szempontok alapján használom a naptáram mint Te.
Szinte csak a havi nézetben és követelmény, hogy lássam melyik napra mi a tervezésem, valamint tudjak színkódot, jelölést, stb... hozzá dedikálni.
Mindezt összarakva nekem a Jorte a nyertesItt láthatsz képernyőfotókat, beállítási útmutatót.
Egyébként még egy tipp.
Nagyon sok SMS alkalmazást próbáltam és a legkevesebb kompromisszumot a Textra-nál éreztem így azt kezdtem immár féléve használni.
Azóta nagyon sok update-t kapott és ma már alig van számomra gyenge pontja.
Tetszetős felület, hasonlít az új android "material-vonalhoz" és ingyenes reklámok nélkül. Textra -
-
Bozek
nagyúr
Google cuccal MAC-et irányítasz? És hol a márkahűség? Az almások kiközösítenek.
Egyébként igen, van egyszerűbb megoldás. Nálam oda-vissza megy a dolog. Van a telefonon egy SMB szerver, azt elérem a gépről. A gépet meg Solid Explorer-ből elérem a telefonon.
(#63879) sz.balazs.95:
"egy olyan szinten testreszabható felülettel"
Erre találták ki a launcher-eket, csak meg kell találni belőlük a megfelelőt. Van WP kinézetű is, bár én nem bírtam megszokni, úgyhogy visszaléptem Nova-ra."az Android gyakorlatilag zsákbamacska e téren. (Szemben mondjuk a WP-vel, ahol tudom, mire számítsak.)"
Próbálj ki egy Lumia 520-at, megváltozik a véleményed.(Lehet, hogy rossz típusszámot írtam és a 720 volt az, amit szidott még egy WP fan ismerős is, de így most fogalmam sincs.)
(#63888) Oldman2: Ingyenes? És mi benne az IAP? Amúgy én akciósan vettem meg anno a Field Recorder-t és az is megy kikapcsolt kijelzőnél. Na meg kicsit több a beállítási lehetőség, ahogy a képekből látom.
-
-
-
Nem, azért mondom, mert nálam a WP megy, mint a karikacsapás, míg ez a droidról a legkevésbé sem mondható el.
És bár maximálisan testreszabható állítólag, mégsem tudom úgy beállítani, hogy az nekem megfeleljen.
Azaz a testreszabhatóságnak köszönhetően egy halom vacakolás árán meg tudom nagyjából közelíteni azt a szintet, amit WP-n kapásból megkapok.Talán nem a legjobban fogalmaztam meg a dolgot.
(#63839) Somatom: Tudom, dektopon openSUSE-t használok elsődleges OS-nek, és azt hiszem elég jóban vagyunk.
(eddig legalábbis többnyire csak felhasználói programokkal voltak gondjaim.)
-
-
air
nagyúr
Nekem például azért lenne jó, mert sem a privát, sem a céges naptáramat nem kell teleszemetelni a gyerek órarendjével. Nem kell az alkalmazásban ki-bekapcsolgatni a különböző naptárakat, hanem egy érintésre ott az egyedi órarend. De ez inkább csak lustaság kérdése. Ha 1 érintésre tudnám a naptárakat kapcsolgatni, akkor a beépített is megtenné.
-
Bozek
nagyúr
Ezt én is megtaláltam, de a következő miatt kérdeztem rá: "Az ő, ú és á alulra kerültek" - ezek nincsenek a képen látható billentyűzeten.
(#61819) Somatom: Szép is, a gombok is ott vannak, de Apple árazás... Még egy 10-es csak-csak kiadok érte, de ez már túlzás. Mi kerül ebben 21790 Ft-ba a nevén kívül?
-
zhata
senior tag
Igazad van, kiteszi.
Arról volt szó, hogy én szépen tagoltan mondtam mindig a szöveget, a "vessző" előtt kissé megálltam, és a Dragon új szóként, általában "Vesző"-nek értelmezte.
Ha azonban gyorsan, szünet nélkül azonnal mondom, tényleg kiteszi.
Nemcsak nekem volt ez probléma, valahol, talán épp ebben a topikban adott valaki egy hivatkozást, hogy a Dragon milyen magyar írásjeleket ismer, ki is nyomtattam, de a vessző nem volt közöttük!
Köszi mindenesetre! Így már szinte tökéletes a progi! -
-
-
törölt tag
Jó. Akkor tessék, az alap. A Radxa Rock egy 3188 -as devboard, elég jó támogatottsággal. A Linuxium bootloader pedig szinte az összes miniPC -n működik. Lehet mindenféleképpen variálni. Úgy is, hogy Linux a nandon, Android az sd -n. A romba tulképp nincs belepiszkálva, a loader csak a címet variálja, ahonnan betöltődik a rendszer. Ezen kívül, van a Youtubon egy videó, amiben egy Magyar srác mutatja be a Rockchipes tabon a dual bootot. Mivel ez a Linux azonos soc -ra, de dev. boardokra lett fejlesztve ezért a touch -hoz szükséges összetevők hiányoznak. De egérrel, billel működik. A flasheléshez használatos szoftverek is megegyeznek a tabokéval és az RK -k flashelési metódusa sem olyan összetett, mint pl. az MTK -é. Sztem ez elég alap ahhoz, hogy kellő eltökéltséggel belevágjon az ember. Annyit azért fecus is biztos sejt, hogy amit szeretne, az nem egy síma fájlművelet és kitaposott út sem vezet a győzelemhez.
-
Akkor ezek a FolderMount meg link2sd csak az appokat teszik át?
Azt írja, hogy a FolderMount az apphoz tartozó adatot is.
Az a baj, hogy helyem van elég, de bekapcsolás után 5 percig használhatatlan a gép mert csak az rknand_buffer fut, a többi meg nem is válaszol amíg minden lökött progi meg nem nézte az időjárást vagy nem frissítette magát A proci terhelése fel sem megy közben. -
Bozek
nagyúr
Ha legalább olyan cikket linkeltél volna, ahol egyértelműen leírják, hogy valaki a Facebook poszt alapján tört be valahová, akkor oké. De ilyen általános "ne oszd meg Facebook-on, mert betörhetnek hozzád" jellegű cikkből nem csoda, hogy milliónyi van a Google-ban.
De ez a cikk még érdekesebb: [link]. 2004 óta van Facebook és ha megnézed a grafikont az alján, nem emelkedett a betöréses lopások száma az elmúlt 10 évben (az a 2-3 % elhanyagolható). Márpedig ha ezek a rémisztgetések igazak lennének, akkor már mindenki erre szakosodott volna és sokkal több lenne a betörés.
(#60571) Dottore: Ez a csaj konkrétan egy hacker, igaz, 3 év után szabadlábra helyezték.
-
apaszka
veterán
Nemmm----> ezek a sajátok.
-
zeon.hu
nagyúr
engem a körülötte forgó túlzott hype zavar. mindent ők tudnak jól és jobban, de a hibáikat sosem ismerik be.
tesznek a mindenki által használt szabványokra, kitalálnak maguknak újat, persze a juzernek ez plusz pénzbe kerül. nem beszélve a nevetségesen túlárazott kütyükről. meg ugye a "3.5" a tökéletes méret, ezen soha nem fogunk változtatni" szöveg, aztán ezt még egyszer eljátszották a 4"-al. stb...
(mindemellett elismerem az érdemeiket és tudásukat is!) -
Baku
aktív tag
Ide is jöhet a megkövezés... Én azt szoktam mondani, hogy a droid a szegény ember almása...
Olyan helyen dolgozom, ahová rendszeresen, nagy számban érkeznek a nagy vízen túli bennszülöttek mindenféle almás eszközökkel felfegyverkezve... Fél szemmel sasolom néha miket alakítanak ezek a szerkentyűk, (leginkább a multimédia területén), és bizony bizony néha kicsordul a nyálam...
(Elsősorban minőség, és sebesség terén szembetűnő a különbség...) De szegény ember vízzel főz, és a saját főztnek van a legjobb íze... Sok mindent megoldunk így vagy úgy a droiddal is, és jó ez nekünk!...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest