- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
acsati #175581 üzenetére
Passsz. Én nem is fogalakozom vele a QR kód ki van fotózva és amikor megyek a géphez odatartom a képet azonosít, bedobálom a flakont és már jön is a számlára a pénz.
A Lidl stb. alkalmazások QR kódja, vagy hasonlója ki van fotózva.
(nyilván a Lidl-nél sokszor kell az alkalmazás a kuponok aktiválása stb. miatt, de a MOHU appnak SEMMI haszna szerintem.
Egyszer kell beállítani hogy jöjjön a számlára a pénz és kész. -
kidnou
őstag
válasz
acsati #175581 üzenetére
A hiba nem nálad van. Engem is kidobott pár napja, azóta a bejentkezés gomb nem reagál az appban. Többen is panaszkodnak erre, a Mohu szerint az a megoldás, hogy a chrome legyen az alapértelmezett böngésző, Nem tudom ez müködik- e, nem rakom fel csak ezért, és legfőképp nem fogom alapértelmezettnek állitani
-
svgyula
addikt
-
crok
Topikgazda
válasz
acsati #157970 üzenetére
Törölném a Bryton app alapértelmezéseit: beállításokban megkeresed az app-ek listáját, abban ezt az egy app-et és általában ott szokott lenni az alapértelmezések törlése gomb ha az app-nek vannak ilyenjei, esetleg használhatsz default app manager-t is erre.. de szerintem könnyebb és gyorsabb simán csak megkeresni, törölni a bejegyzését és megint megnyitni az XLSX-et és utána kiválasztani a megfelelő app-et.
-
sopruk
senior tag
válasz
acsati #153298 üzenetére
Szia!
Én ezt használom. Amiket korábban próbáltam túl volt bonyolítva. Ez egyszerű, könnyen kezelhető, saját igények szerint szerkeszthető...
Easy Home Finance -
crok
Topikgazda
válasz
acsati #142971 üzenetére
Jakérem! Címsorban bal szélen rákattintasz a legszélső ikonra (HTTPS esetén ez egy zöld lakat pl.) aztán oldalbeállítások (site settings) a felugró menüben, majd legalsó pont adatok törlése (clear data) majd frissítés (de mintha amúgy is frissítene magától?) - és profit
-
crok
Topikgazda
válasz
acsati #132598 üzenetére
Mindjárt más a leányzó fekvése.
Azt általában lehet állítani hogy csak WiFi-n mehessen - de talán Android főverzió függő.Szóval milyen telefon / milyen ROM / milyen OS?
Egyébként a Play beállításai közt ha a beállításokat megnézed van olyan menü amiben be lehet állítani hogy hogy tölthessen le frissítést: bármilyen hálózaton / csak wifin / mindig kérdezzen.
-
-
pc360
addikt
válasz
acsati #125674 üzenetére
Opera – mondjuk ilyen ócska magyar oldalakat nem nézegetek vele, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni, amúgy jól kezeli a videókat. Egyedül akkor van probléma, ha elforgatás előtt akarod a Facebook-os videókat kinagyítani, de ez is inkább az oldal hibája. Kényelemben előrébb jár, és a Speed Dial a leghasználhatóbb kezdőoldalt biztosítja a gyárilag mellékelt oldalak letakarítása után – mégiscsak ők találták ki ezt az egészet. Beépített reklámblokkolót is tartalmaz. A Facebook-ot is érdemes törölni, és manuálisan újra felvenni, ha használod, mert az eredeti link fölösleges követőkódot tartalmaz.
Esetleg még Firefox, ami kezeli a rendes kiegészítőket, pl. uBlock Origin. Sokat javult az utóbbi időben, és az egyre nagyobb arányban jelen lévő Servo motor miatt gyorsult is. Én ezt a kettőt tudom ajánlani, függetlenül az indától.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
acsati #125036 üzenetére
Szerintem ezt egy elég komoly cuccal vették fel, az útvonal sem telefonnal lett rögzítve, hanem valami profi GPS vevővel, aminek a méréseit rátették a videóra, vagy egy GPS vevővel ellátott, profi kamerával - ha van ilyen
- vették fel.
Szóval szerintem ennyire profira mobillal nem lehet megcsinálni, vagy ha meg is lehet, akkor nagyon körülményesen. -
törölt tag
válasz
acsati #125030 üzenetére
Először ehhez szükséged lesz egy képernyő-felvevő appra, pl. AZ Screen Recorder, DU Recorder, Mobizen.
Aztán, ha a felvevő app megvan, akkor keresned kell egy navigációs alkalmazást, belőlük néhányat az összefoglalóban is találhatsz, de néhányat kilinkelek: Waze, HERE WeGo, Sygic.
Elindítod a navigációt, és a screen recordert, a navigáció megy, mutatja a megtett kilométerek számát, stb., amíg a felvevő - meglepő módon
- felveszi az útvonalat. A videót rászerkeszted az akciókamera által felvett videóra, és készen vagy.
-
törölt tag
válasz
acsati #77468 üzenetére
3g Watchdog. Beállítod az aktuális forduló dátumát és az adatkeretet és widgeten láthatod az aktuális adatmennyiséget. Lehet, hogy nem 100% -os az egyezés a szolgáltató által számolt mennyiséggel, de alapnak jó. A forduló dátumára viszont elég pontosan "emlékszik".
-
-
Flind
senior tag
-
Jazz
veterán
Tényleg sokszor fagy.
Megtaláltam a te programod: Camera ZOOM FX
bocs, ez fényképező.
Itt a videókamerád: Screencast Video Recorder
-
R19
senior tag
Nekem legjobban az lgCameraPro vált be.
Videó közben folyamatos az autófókusz, állítható az expozíció kompenzáció és még sok minden.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- World of Tanks - MMO
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Éjszakai műszak
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest