- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
addikt
válasz
Troy. #175286 üzenetére
A chatgpt ezt mondta, hogy itt lehet:
A VLC Media Playerben a gyors előretekerés és visszatekerés lépésközét a következőképpen állíthatja be:
Nyissa meg a VLC-t. Kattintson az "Eszközök" menüre, majd válassza a "Beállítások" opciót. Az ablak bal alsó sarkában kattintson az "Összes" rádiógombra az "Egyszerű" beállítások megjelenítéséhez. A bal oldali menüben válassza a "Felhasználói felület" > "Interfész modulok" > "Hotkey" menüpontot. Itt láthatja a "Tekerés előre" és "Tekerés hátra" beállításokat, ahol megadhatja a kívánt másodperc értékét.
Ezután kattintson az "Mentés" gombra a módosítások alkalmazásához. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Troy. #156061 üzenetére
Érdekes, ha gyári tárcsázóban/névjegykezelőben nem lehet beállítani honnan olvassa a névjegyeket.
Redmi Note 9 pro-ban biztosan van ilyen, mert egyik barátomnál állítgattuk, importáltunk/exportáltunk SIM-ről, mikor a telefont vette nyáron. 9T nem gondolnám, hogy ennyire eltérneÁltalában jobb felső sarok 3 pöttyös menüben található ezen beállítási lehetőség
-
Bozek
nagyúr
válasz
Troy. #150230 üzenetére
Most megnéztem, de mint írtam, már nem használom. Behozod a bal oldalról a menüt és ott a jobb felső sarokban ott lesz a szinkronizálás. Ha a Beállítások menüben a Szinkronizálás-nál bekapcsolod a Kézi frissítést, akkor az oldal tetején ott lesz a Refresh gomb. De szerintem az hülyén néz ki.
-
Somatom
veterán
válasz
Troy. #142622 üzenetére
Nem tudom, hogy hol akadtál el. Ha látja a megfelelő kártyát, akkor először a beállításaiban a roaming opciónál kell megadni az alapértékeket. Aztán kiraksz a home -ra egy 3G Watchdog widgetet. Amikor elhelyezed a home -on, akkor megnyílik a widget beállító felülete. Alapértelmezetten a mobiladatot mutatja, de ha legördíted, akkor ki tudod választani a roamingot. Aztán van még ott pár opció a megjelenítéshez, amikkel eljátszadozhatsz.
-
Somatom
veterán
válasz
Troy. #131435 üzenetére
Úgy látom, hogy olyat nem tud. Az állapotjelzőn tudsz bökni, valamint négy ugrás gombhoz tudsz egyedi értékeket megadni. Nálam -60, -10 , +10, +60 másodpercre vannak állítva. Ezekkel elég gyorsan el lehet navigálni egy adott pozícióhoz. Egyébként egy fájlon hosszan nyomásra felugró menüben tudsz lejátszási pozíciót törölni.
-
Somatom
veterán
válasz
Troy. #131425 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen szempont(ok) alapján tartasz egy lejátszót jobbnak a másiknál (mármint hangoskönyv hallgatásra). Sztem a legfontosabb, hogy hangoskönyvenként megjegyezze az aktuális pozíciót. Aztán lehessen előre definiált időket ugrani. Nálam még a más alkalmazás audióigényéhez alkalmazkodás a fontos és kb. ennyi.
-
Bozek
nagyúr
Kipróbáltam, a gReader tökéletesen letölti a HVG cikkeit. Esetleg azt nézd meg, hogy a Beállítások - Offline olvasás - Teljes tartalom formátuma mire van beállítva. Nálam Normál oldal, lehet, hogy az Egyszerűsített miatt szórakozik. Mintha régebben lett volna ilyen problémám - az Index-el vagy az Origo-val -, de ha jól emlékszem, akkor pont fordított volt a helyzet.
-
-
vicze
félisten
Erre a legegyszerűbb a restrict background data amit írtam, illetve az írt wi-fi only opciók amit aprokaroka87 írt.
Ezentúl tűzfalak, de ott bonyolultabb az állítgatás ugye, meg kapcsolgatni kell. pl. 1 random -
törölt tag
Ez bizalom kérdése. Nekem szimpatikus a LastPass hozzáállása. Évek óta használom és még soha nem hibázott. Arról nem is szólva, hogy nem tudok még egy olyan jelszókezelőt, ami mindenféle hókuszpókusz nélkül be is léptet a kívánt oldalra. Sztem nagyon komolyan veszik a biztonságot is, ezért az Xmarks is jó kezekben van náluk.
-
törölt tag
-
Deck
titán
Nincs gondom a vásárlással, jó sok mindent vettem playen és nem warezolok. Megtisztelem a fejlesztőket azzal, hogy fizetek nekik
Csak a runtastic pro most pl ingyen volt amazon app storeban amire lecsaptam és sajnos régi verzió nagyon a playeshez képest, sok funkció benne sincs. Endomondo pro-t használok amúgy
-
zeon.hu
nagyúr
közben keresgéltem és másoknál is ugyanez van frissítés óta.
-
-
Troy.
addikt
Ez pedig a személyes kedvencem:
Oxford Advanced Learner's Dictionary, 8th editionEgynyelvű angol szótár. Szerintem az egyik legjobb. Nem hiszem el hogy le van árazva.
Erősen ajánlott! (You Save: $29.99 (100%)
-
Eternitys
aktív tag
-
-
olivera88
veterán
A helpert kell telepíteni hozzá.[link]
"Install Helper for improving a service of app lock!
■ segítő szolgáltatás
· Intelligens App Protector nem lesz kénytelen zárni a Feladatkezelő, vagy killer app.
· Intelligens App Protector automatikusan elindul a frissítés után Play Store." -
simico
aktív tag
Nem biztos, hogy jól értem a kérdésed. De a telefonodon levő dropbox kliens alapvetően nem szinkronizál semmit semerre sem. Csak elérheted vele a tárhelyed, egyenként fel- és letölthetsz dolgokat. Egyedül azt tudja automatikusan, hogy a fényképeket feltöltse a tárhelyedre - ez abszolút egyirányú dolog telefonról tárhelyre, visszafele (tárhely -> telefon) semmit sem csinál, tehát ha a tárhelyen törölsz, módosítasz, hozzáadsz képeket az nem változtat semmit a telefonodon.
-
fdisk
őstag
Appokat tiltani az alkalmazáskezelőben lehet.(root nélkül)
Ebben az esetben csak bizonyos appokat enged a rendszer tiltani.(amelyek nem veszélyeztetik.teszik instabillá a rendszer működését.A legtöbb bloatware-t lehet tiltani.(g+,gmaps,,utcakép,stb))
Rootolt készülék esetén pl. Titanium Backuppal lehet tiltani(fagyasztani) alkalmazásokat.
Ebben az esetben bármelyik alkalmazás tiltható.(a veszélye az,ha az user nem ért hozzá,és letilt olyan appokat is amiket nem kellene,az a rendszer összeomlásához vezet(het))
Hibernáláshoz szintén root kell és xposed+greenify.
Olvasnivaló a greenify-hez. -
Probert75
addikt
-
air
nagyúr
Igen. Wakelock detector.
-
tonyrulez
őstag
Hide It Pro-hoz van App Locker bővítmény, (igaz még nagyon régen próbáltam) de nagyon tetszett: a védett program indításakor felhozza az összeomlásos hibaüzenetet, ahol hosszan nyomva az ok gombot kéri a jelszót. Lehet hogy ezt is ki lehet lőni feladatkezelőben, de ha nem tudják hogy mit keressenek, sőt nem is tudják hogy az app valójában nem omlott össze...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- REpont és hulladékgazdálkodás
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest