- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
addikt
válasz
Troy.
üzenetére
A chatgpt ezt mondta, hogy itt lehet:
A VLC Media Playerben a gyors előretekerés és visszatekerés lépésközét a következőképpen állíthatja be:
Nyissa meg a VLC-t. Kattintson az "Eszközök" menüre, majd válassza a "Beállítások" opciót. Az ablak bal alsó sarkában kattintson az "Összes" rádiógombra az "Egyszerű" beállítások megjelenítéséhez. A bal oldali menüben válassza a "Felhasználói felület" > "Interfész modulok" > "Hotkey" menüpontot. Itt láthatja a "Tekerés előre" és "Tekerés hátra" beállításokat, ahol megadhatja a kívánt másodperc értékét.
Ezután kattintson az "Mentés" gombra a módosítások alkalmazásához. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Troy.
üzenetére
Érdekes, ha gyári tárcsázóban/névjegykezelőben nem lehet beállítani honnan olvassa a névjegyeket.
Redmi Note 9 pro-ban biztosan van ilyen, mert egyik barátomnál állítgattuk, importáltunk/exportáltunk SIM-ről, mikor a telefont vette nyáron. 9T nem gondolnám, hogy ennyire eltérneÁltalában jobb felső sarok 3 pöttyös menüben található ezen beállítási lehetőség
-
Bozek
nagyúr
válasz
Troy.
üzenetére
Most megnéztem, de mint írtam, már nem használom. Behozod a bal oldalról a menüt és ott a jobb felső sarokban ott lesz a szinkronizálás. Ha a Beállítások menüben a Szinkronizálás-nál bekapcsolod a Kézi frissítést, akkor az oldal tetején ott lesz a Refresh gomb. De szerintem az hülyén néz ki.
-
Somatom
veterán
válasz
Troy.
üzenetére
Nem tudom, hogy hol akadtál el. Ha látja a megfelelő kártyát, akkor először a beállításaiban a roaming opciónál kell megadni az alapértékeket. Aztán kiraksz a home -ra egy 3G Watchdog widgetet. Amikor elhelyezed a home -on, akkor megnyílik a widget beállító felülete. Alapértelmezetten a mobiladatot mutatja, de ha legördíted, akkor ki tudod választani a roamingot. Aztán van még ott pár opció a megjelenítéshez, amikkel eljátszadozhatsz.

-
Somatom
veterán
válasz
Troy.
üzenetére
Úgy látom, hogy olyat nem tud. Az állapotjelzőn tudsz bökni, valamint négy ugrás gombhoz tudsz egyedi értékeket megadni. Nálam -60, -10 , +10, +60 másodpercre vannak állítva. Ezekkel elég gyorsan el lehet navigálni egy adott pozícióhoz. Egyébként egy fájlon hosszan nyomásra felugró menüben tudsz lejátszási pozíciót törölni.
-
Somatom
veterán
válasz
Troy.
üzenetére
Nem tudom, hogy milyen szempont(ok) alapján tartasz egy lejátszót jobbnak a másiknál (mármint hangoskönyv hallgatásra). Sztem a legfontosabb, hogy hangoskönyvenként megjegyezze az aktuális pozíciót. Aztán lehessen előre definiált időket ugrani. Nálam még a más alkalmazás audióigényéhez alkalmazkodás a fontos és kb. ennyi.
-
Bozek
nagyúr
Kipróbáltam, a gReader tökéletesen letölti a HVG cikkeit. Esetleg azt nézd meg, hogy a Beállítások - Offline olvasás - Teljes tartalom formátuma mire van beállítva. Nálam Normál oldal, lehet, hogy az Egyszerűsített miatt szórakozik. Mintha régebben lett volna ilyen problémám - az Index-el vagy az Origo-val -, de ha jól emlékszem, akkor pont fordított volt a helyzet.
-
vicze
félisten
Erre a legegyszerűbb a restrict background data amit írtam, illetve az írt wi-fi only opciók amit aprokaroka87 írt.
Ezentúl tűzfalak, de ott bonyolultabb az állítgatás ugye, meg kapcsolgatni kell. pl. 1 random -
törölt tag
Ez bizalom kérdése. Nekem szimpatikus a LastPass hozzáállása. Évek óta használom és még soha nem hibázott. Arról nem is szólva, hogy nem tudok még egy olyan jelszókezelőt, ami mindenféle hókuszpókusz nélkül be is léptet a kívánt oldalra. Sztem nagyon komolyan veszik a biztonságot is, ezért az Xmarks is jó kezekben van náluk.
-
törölt tag
-
-
Deck
titán
Nincs gondom a vásárlással, jó sok mindent vettem playen és nem warezolok. Megtisztelem a fejlesztőket azzal, hogy fizetek nekik
Csak a runtastic pro most pl ingyen volt amazon app storeban amire lecsaptam és sajnos régi verzió nagyon a playeshez képest, sok funkció benne sincs. Endomondo pro-t használok amúgy 
-
zeon.hu
nagyúr
közben keresgéltem és másoknál is ugyanez van frissítés óta.
-
-
Troy.
addikt
Ez pedig a személyes kedvencem:
Oxford Advanced Learner's Dictionary, 8th editionEgynyelvű angol szótár. Szerintem az egyik legjobb. Nem hiszem el hogy le van árazva.
Erősen ajánlott! (You Save: $29.99 (100%) -
Eternitys
aktív tag
-
-
olivera88
veterán
A helpert kell telepíteni hozzá.[link]
"Install Helper for improving a service of app lock!
■ segítő szolgáltatás
· Intelligens App Protector nem lesz kénytelen zárni a Feladatkezelő, vagy killer app.
· Intelligens App Protector automatikusan elindul a frissítés után Play Store." -
simico
aktív tag
Nem biztos, hogy jól értem a kérdésed. De a telefonodon levő dropbox kliens alapvetően nem szinkronizál semmit semerre sem. Csak elérheted vele a tárhelyed, egyenként fel- és letölthetsz dolgokat. Egyedül azt tudja automatikusan, hogy a fényképeket feltöltse a tárhelyedre - ez abszolút egyirányú dolog telefonról tárhelyre, visszafele (tárhely -> telefon) semmit sem csinál, tehát ha a tárhelyen törölsz, módosítasz, hozzáadsz képeket az nem változtat semmit a telefonodon.
-
fdisk
őstag
Appokat tiltani az alkalmazáskezelőben lehet.(root nélkül)
Ebben az esetben csak bizonyos appokat enged a rendszer tiltani.(amelyek nem veszélyeztetik.teszik instabillá a rendszer működését.A legtöbb bloatware-t lehet tiltani.(g+,gmaps,,utcakép,stb))
Rootolt készülék esetén pl. Titanium Backuppal lehet tiltani(fagyasztani) alkalmazásokat.
Ebben az esetben bármelyik alkalmazás tiltható.(a veszélye az,ha az user nem ért hozzá,és letilt olyan appokat is amiket nem kellene,az a rendszer összeomlásához vezet(het))
Hibernáláshoz szintén root kell és xposed+greenify.
Olvasnivaló a greenify-hez. -
Probert75
addikt
-
air
nagyúr
Igen. Wakelock detector.
-
tonyrulez
őstag
Hide It Pro-hoz van App Locker bővítmény, (igaz még nagyon régen próbáltam) de nagyon tetszett: a védett program indításakor felhozza az összeomlásos hibaüzenetet, ahol hosszan nyomva az ok gombot kéri a jelszót. Lehet hogy ezt is ki lehet lőni feladatkezelőben, de ha nem tudják hogy mit keressenek, sőt nem is tudják hogy az app valójában nem omlott össze...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nintendo Switch 2
- Arc Raiders
- Milyen egeret válasszak?
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- Quadral Chromium Style 35, polchangfal páros
- Dell 3500 üzleti 8.generációs laptop WIN11, 1 év garancia, 256GB SSD, 16GB memória
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Amúgy jó az értékelés: "Galaxy alpha Not work". 
Csak a runtastic pro most pl ingyen volt amazon app storeban amire lecsaptam és sajnos régi verzió nagyon a playeshez képest, sok funkció benne sincs. Endomondo pro-t használok amúgy

crok
mobilizmo