- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
S e t h #174759 üzenetére
Az óra kezelőprogramjában nézzétek meg, van-e lehetőség a hívások órán történő kezelésére.
Amennyiben nincs, akkor a Bluetooth-beállításokon belül, az óra párosításánál nézzétek meg, kikapcsolható-e, hogy a hívásokat azon kezelje (most nincs előttem, ez milyen néven fut). -
boborján2
senior tag
válasz
S e t h #169181 üzenetére
A bitwardennel nem kezdődött zökkenőmentesen az ismerkedésünk
Nekem semValahogy mindig akad 2-3 weboldal login , ami kifog rajta.
Egyszerűen nem illeszti be a user/pass -t.
Ezzel szemben a chrome vagy firefox saját jelszókezelője tökéletesen működik.Andoidon sem túl jó a helyzet , vannak nyűgjei ott is.
-
törölt tag
válasz
S e t h #168756 üzenetére
Nekem sem a sebességgel van gondom, hanem hogy kattintok egy oldalra, megjelenik a töltéscsík és ott vár. Szépen lassan kúszik felfelé, de nem tölt be semmit. Akkor kipöckölöm, kényszerleállítom, gyorsítótárat törlök és újra próbálom. És akkor puff, egy kattintásra ott az oldal, ahogy kell, tehát jó lesz. Egy darabig. Aztán a bővítmény mint fordító, nem mindig ugrik fel a fordítás gomb. A videóknál nem tudtam rávenni a magyar nyelvre, pedig lent van a magyar nyelvi pakk. Szóval ilyenek. Aztán lehet, hogy nem is a Samu a hibás, hanem az adblokker. Nem tudom. Mindenesetre írtam nekik egy morcos értékelést.
Viszont legyalultam, újra raktam, most jónak tűnik. Most is Samuról vagyok. Nincs is fönt más nekem.
-
justmemory
senior tag
válasz
S e t h #165688 üzenetére
Ha esetleg kompatibilis eszközöd van, akkor Samsung-on az Adobe Rush volt, ami nekem bevált.
-
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
S e t h #163818 üzenetére
Ezt nem velem kell megbeszélned, hanem azokkal akik ezt a szabályt kitalálták. Rögzítésre egyébként most is van lehetőséged. Kihangosítod a telefont és egy másikkal felveszed. Problem solved.
Vagy kérdezd meg efi-t, szerinte működik A52_5G-n. Amit én kétlek, hisz régóta erről szól a diskurzus rengeteg helyen, hogy telefon típustól, rendszer verziótól és app-tól függetlenül nem működik. Most is 50+ hozzászólás sikeredett összehozni rövid idő alatt teljesen feleslegesen teleszemetelve a topikot. -
vacs
veterán
válasz
S e t h #159854 üzenetére
Chromecast tv-n se működött a SmartTubeNext youtube kliens (olyan mint a YT Vanced telefonon), de kb 1 nap alatt jött a frissítés, azóta újra hibátlan!
-
consono
nagyúr
-
crok
Topikgazda
válasz
S e t h #158980 üzenetére
Gyorsabb, ha idézek magamtól:
NewPipe: alternatív, ingyenes és nyílt forrású kliens reklámszűréssel
NewPipeX with SponsorBlock - NewPipe alapú alternatív, ingyenes és nyílt forrású kliens reklámszűréssel (annyival másabb, hogy a NewPipe fejlesztői a SponsorBlock funkciót nem akarták beletenni a NewPipe-ba (+ hivatalos állásfoglalás itt) úgyhogy forkolták mások és beletették) Letöltés
-
-
-
mizoli
addikt
válasz
S e t h #152617 üzenetére
File Manager +
Mindent tudó. -
Ck.
addikt
válasz
S e t h #151308 üzenetére
Nem az a baj, hogy elromlott...minden elromolhat, főleg amit ember tervez. Azt is megértem, hogy maga a rendszer ingyenes, ezért hallgass a nevem. Viszont a készülék, amin használni próbálnád, azért igen borsos árat adtál ki, azon pedig a dobozból kivéve ez az ingyenes rendszer volt, nem én raktam rá. Az, hogy a userek semmilyen tájékoztatást nem kapnak és teljesen magukra vannak utalva, az megengedhetetlen.
Később pedig a play áruházban sutyiban elsütnek egy frissítést, amit valamiért mégis manuálisan kellett megejteni, annak ellenére, hogy be van kapcsolva az auto update...no comment. -
helixP
nagyúr
válasz
S e t h #150800 üzenetére
Igen! Nagyon régóta kerestem már ezt a feature-t.
Egyelőre úgy tűnik, hogy ez a böngésző mindent tud, amit elvárok egy mobilböngészőtől
Tördel, gesture navigation, olvasó mód, hangerős lapozás, bottom bar, ami el is tűnik, egyelőre nagyon pöpi!
Köszönöm annak, aki feldobta! -
Fall-N
veterán
válasz
S e t h #148247 üzenetére
Ez telefon függő. Egyébként a 13-as már van stabil kiadásban is, de amikor utoljára néztem csak ARMv7 (32 bit) volt. Xiaomin nem müködik csak az értesítési sávon tűnnek el az ikonok, a fekete sáv ottmaradt. Ez is Samsung telefonokra van elsősorban optimalizálva, ezért is fekete nálam az értesítési sáv. Ha színes a honlap akkor átvált a színére, de a fehér honlapoknál fekete marad.
-
crok
Topikgazda
válasz
S e t h #147340 üzenetére
Automatizálással SIM-et letiltani talán csak root-al lehet.. de esetleg ugyanígy automatizálással érvénytelen / fals (pl. +3630123456) számra fixen átirányítani a SIM-et? Akkor vakvágányra megy a hívás.. Mcrazy vagy Somatom megmondja ha ilyet tud pl. a MacroDroid, tuti. Vagy Tasker topik?
-
-
szabi__memo
nagyúr
-
válasz
S e t h #138175 üzenetére
A könyv szinkronizációja nem működik GDrive-on (pontosabb, hogy hol tartasz). A Google változtatta meg a módszert, ahogy hozzáférhetnek az appoknak a GDrive-hoz. A szerző igényelt új hozzáférést, és valamennyi időbe kerül, amíg elbírálják (persze benne van az is, hogy nem kap engedélyt).
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
S e t h #137382 üzenetére
Szerintem hanyagoljuk egymást. Érdemi segítséget nem adsz (egy szakmai topikban), az okoskodásodból és a minősítgetésedből meg nem kérek, kaptam itt elég segítséget nélküled is. De a tanácsodra hallgatva a hiba keresésének legközelebb úgy fogok nekiállni, hogy az összes (ez lehet akár 100+ is) alkalmazás "háza táját" egyenként átnézem.
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
S e t h #137333 üzenetére
Érdekes, hogy ezeket pont Te mondod, aki láthatóan arra sem képes, hogy néhány hozzászólást visszaolvasson
1. Ez az alkalmazás, már több mint 5 éve fent van a telefonjaim sokadik generációján, soha nem okozott problémát. Mivel a saját alkalmazásaim közül telepítettem, nem, valóban nem olvastam el a kommenteket az alkalmazással kapcsolatban, nem is látom őket onnan.
2. Ha csak néhány hozzászólást visszaolvastál volna, láthattad, hogy kb. 2 hónappal ezelőtt az alkalmazás fejlesztője eladta az alkalmazást, és azóta vannak a reklámok. Erről engem személyesen nem értesítettek.
3. Értő olvasás sem ártana. Használom az alkalmazást, bár valóban elég ritkán. Tiltani pedig a hibakeresés miatt tiltottam, nem szórakozásból.
4. De igen, csesztetés miatt írtad, csak a dolgok előzményét nem tekintetted át. -
Fall-N
veterán
válasz
S e t h #137333 üzenetére
+1
Meg egyébként is, amiben reklám van és nem lehet feloldani némi pénzmag ellenében az nálam fel sem kerül. Nézzen az reklámot, akinek hat anyja van. Főleg a gusztustalan teljes képernyős reklámok amik idegesítőek.
Vagy legyen reklámmentes akár open source vagy legyen fizetős. -
Somatom
veterán
válasz
S e t h #135903 üzenetére
Valami olyasmi van, hogy az IGO -n belül, az áruházban a vásárlásokat kell alaphelyzetbe állítani. Persze, ettől még úgy szar az egész, ahogy van. Késik a hang, az új verzió bugos, nem működnek egyes figyelmeztetések és a térképek sem aktuálisak (értsd: egy warez verzióhoz frissebb térképállomány telepíthető, mint a hivatalosan megvásárolthoz). A tabletemre telepítettem, de a próbaidő után úgy döntöttem, hogy kenjék a hajukra ezt a szart, nem vásárolom meg.
-
punky10
addikt
-
D1L1ZS
őstag
válasz
S e t h #131277 üzenetére
Mint mondtam, nem akarok téríteni. Alapból ugye fent van a Chrome, majd Opera beta, Chrome Canary és most a Via Browser. Nekem jelenleg a Via browser nagyon bejön.
Vannak hiányosságai biztosan, de nekem ebben az állapotában is bejön.
Reggel megnyitottam 7 oldalt (aztán dolgoztam itthon), most megnyitottam a Via browsert és minden oldal ugyanabban az állapotban volt, ahogy hagytam. Egyiket sem töltötte újra! Chrome esetében ezt nemigen mondhatom el.
Mind1, mindenki azt használ ami neki szimpatikus!
Üdv.
-
Somatom
veterán
válasz
S e t h #131277 üzenetére
Nincs igazad, mert van különbség a böngészők között. Egyik ócskább, mint a másik. Telón, tabon Opera -t használok, PC -n meg Firefoxot, de egyik sem az igazi.
Fájlkezelők dettó. Minap letöltöttem egy házivideót, amit a .... feltöltő feldarabolt. Instrukció: TotalCommander -ben kétszer katt a .crc fájlra. Köszi!
Az Androidos TC nem kezeli a .crc -t. Pedig, azt is Ghisler úr fejleszti. -
Somatom
veterán
válasz
S e t h #130981 üzenetére
Mármint a Térképnél, vagy a Waze -nél?
Pl. normálisan használható net nélkül is.
Ha már személyautónál nagyobb, nehezebb járművel megy az ember, akkor is felejtős mindkettő.
Egy 20 címes körfuvart sem tudnak optimalizálni.
2D/3D nézetváltás bonyolult.
Waze -ben nincs sávasszisztens.
Saját POI -k integrálása az adatbázisba.
Pontos nézetbeállítás (magasság, dőlésszög).
Stb., stb.Egyébként vannak Androidos PNA -k is. Pl. Wayteq X995 BT
-
Somatom
veterán
válasz
S e t h #130959 üzenetére
Az első mondatodban megkérdezed, hogy melyik, mibe kerül, a másodikban pedig felszólítasz, hogy ne menjek bele a témába. Tulképp ez is egy módja a "költői kérdésnek".
Biztos velem szeretnél vitatkozni a navigálás módjairól? Én nem engedhetem meg magamnak azt, hogy egy telón, Google térképpel, vagy Waze -zel bohóckodjak. Nálam naponta 13-15 órát megy a navi bekapcsolt kijelzővel és nem állhat le, nem zavarhatja meg egy hívás, nem függhet bionytalan net eléréstől. Ezért fut külön célhardveren. Szóval, nem mindegy, hogy navigálni akarsz, vagy navigálósdit játszani. -
-
eurolac
senior tag
válasz
S e t h #128158 üzenetére
Szia! Felváltva használom a Gboard-ot és az Xperia billentyűzetet, próbálom megérezni melyik áll inkább a kezemre. Mindegyikben van pro és kontra, egyenlőre nem tudom eldönteni.
Amit leírtál a Gboard-ról az nálam is fent áll. Szerintem ezeket a szavakat mi saját magunknak írjuk felül, mert tanul elvileg és elmenti a többször egymás után sűrűn használt szavainkat. Amit nagyon nem szeretek, hogy sokszor egy 6 betűs szónál csak az 5. leütött karakternél adja be a kívánt szót. Ebben pl. az Xperia megeszi reggelire. Az Xperiában nem csak a rövid magánhangzók vannak kint sorban,hanem az összes. A Gboard viszont nekem jobban kézre áll még így is.
A Swiftkey-ben ha kiraknák a rövid ékezetes betüket mint a Gboardban biztosan azt használnám, mert nagyon optimálisan ajánlja fel a következő általam használt szót és a felhő mentése is megbízhatóbb mint a Gboard-nak. Jelenleg azonban az ékezetes karakterek elérése nekem nagyon nem áll kézre. -
eurolac
senior tag
válasz
S e t h #127893 üzenetére
Szia!
Szóval tegnap este miután #rjg topiktárs segített megoldanom, hogy ismét legyen szinkronizálás menüpont, rányomtam a kézi szinkronizálásra. Fél másodperc alatt szinkronizált, ami nekem gyanus is volt, de azt írta, h sikeres. próbáltam írni, de semmi nem volt olyan mint előtte. Ma ismét rányomtam a kézi szinkronizálásra. Na, ezt már csinálta vagy 8-10 másodpercig és végre úgy látom, meg vannak az elmentett szavaim, azokat ajánlja fel amiket kell. Van egy két speckó szó is ami ismét megjelenik. Innen tudom/gondolom, hogy lejöttek a szavak a felhőből.
Még egyszer egy nagy köszönet # rjg topiktársnak a segítségért, magamtól biztosan nem jöttem volna rá a megoldásra!#Tökimanó: Beállítások, első menüpont legfelül: nyelvek- QWERTZ rányomni és csak a magyar lehetőséget kiválasztani!! Én is nemrégen olvastam valamelyik topikban, h már van ilyen.
A SwiftKey nem lenne rossz, sokkal jobb a szinkronja de az ékezetes karakterek elérése nekem valami katasztrófa. nem áll kézre. ha megoldanák azt amit a Gboard megoldott, a magyar felületet ékezetes elérésekkel, biztosan váltanék rá szerintem. Nem szeretnék még egy ilyen szívást mint most.
Van még egy portolt Xperia billentyűzet ami megy Oreon is, azon is vannak ékezetes betűk, de sokat melléütök vele valami miatt. Nekem is a Gboard ami jól kézre áll. -
törölt tag
válasz
S e t h #127366 üzenetére
Microsoft One Drive-ot használok, mert ahhoz kaptam (a meglévő 30 GB mellé) 100 GB ajándékot, az S7 vásárlása miatt. Ez nem egyedi eset, korábbi Samsung flagship mellé is adták, így voltaképpen folyamatosan ennyi van. Pro: a képeim mentésével egyáltalán nem kell foglalkoznom, azokat automatikusan felpakolja, amikor WiFi-t kap a telefon. Számomra könnyen áttekinthető a felülete és természetesen az asztali Win 10 alatt is fut a szinkron, így azon át is elérhetőek. Eddig, az évek során nem akadt vele nyűgöm.
Párhuzamos megoldásként a Google Drive is teszi a dolgát. A telefonon pedig soha, semmi nincs, amit ne tudnék pótolni (tehát kizárólag a rendszer van ott, függetlenül a rendelkezésre álló tárhelytől). Így bármikor nyugodtan mehetne egy FR, semmit sem buknék el miatta.
-
Somatom
veterán
válasz
S e t h #126922 üzenetére
Igen, pl. a Liliputingon láttam pár napja. Ott az XDA -t jelölték forrásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest