Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
gatto_ #134359 üzenetére
Őszintén szólva apám telefonjához kell, nekem egy sima V30-am van csak, és eddigi telóim is simplák voltak.
De akkor ha jól értem csak csak hívohoz, de hívott számhoz (azaz saját SIM-hez is be lehet tenni külön csengőhangot) ? Nem tudtam.
Azt hittem ha nem írja ki (ami szvsz elég alap lenne), akkor nincs lehetőség extrázásra se, mint custom csengőhang. -
beg
veterán
-
lck
senior tag
válasz
gatto_ #131653 üzenetére
FE File Explorer-rel megy rendesen.
-
Bozek
nagyúr
válasz
gatto_ #122073 üzenetére
Van pár, ami tudja. Például a Sony saját Zene alkalmazása (nem tudom, hogy működik-e más telefonon, nekem csak Sony-m van hozzárendelve). De ott van a PlayerPro, a hozzá tartozó DSP csomag feltelepítése után. Vagy esetleg a Neutron Music Player. Biztos van még több is, én ezeket ismerem.
Itt még vannak, bár tuti, hogy nem tudja az összes találat. A Locus például tuti nem.
-
-
repvez
addikt
válasz
gatto_ #105700 üzenetére
Biztos van ilyen is köztük, de nem a találaok 80% kéne, hogy szlovákia vagy osztrák illetőségu legyen és hogy ugymond hétköznapi emberrel nem találkozni , csak akik ilyen insta celeb huszárok , akik minden nap máshol fotózkodnak a világban.illetve nem hiszem, hogy csak felsőfoku végzettséggel rendelkezők használják az alkalmazást, bár ez nem gond csak fura, hogy csak ilyen talűálatokat ad .
Akik milliomosnál alább nem is szolnak az emberhez -
NandorHUN
addikt
válasz
gatto_ #104865 üzenetére
Inbox-nál külön be kell állítani (minden fiókon belül), hogy értesítsen. Ott ahol van az opció, hogy Gmail értesítéseket tiltsa e le.
Ha így se jön össze akkor beállítások- appok- értesítések-en belül kell kijelölni , illetve beállítani, hogy ne legyen letiltva (de ez elvileg nincs bekattintva senkinél alapból).
-
tomy86
addikt
válasz
gatto_ #93586 üzenetére
Tudom, hogy egyszavas megoldás kellene. Ezért is írtam hogy rövid meghatározásra nincs tippem, de talán elég lenne egyszerűen az általad is írt "maradványok". A lényeget fedi és szerintem jobban passzol a teljes fordítás stílusához. Arra gondolok, hogy a "Holttestek" vicces, meg a felhasználók többsége tudja miről van szó, de a fordítás többi része (helyesen) nem a poénkodásról szól. Gondolom a "holttestek" menüpontnál sem az volt a szándék, de mégis úgy sikerült. De ez csak az én véleményem, emiatt nem kell megváltoztatni a fordítást, mert nyilván sokaknak meg bejön.
-
tomy86
addikt
válasz
gatto_ #93578 üzenetére
Tény hogy a "Hibakereső" nem fedte a menüpont funkcióját. Értem, hogy a "Corpse Finder" fordítása, de azért beláthatod, hogy vicces azt látni egy program megnyitásakor, hogy az első menüpont a "Holttestek". És ezzel nem a munkádat akarom leszólni (ezek szerint te fordítottad a programot), sőt köszönet a magyarításért. Rövid meghatározásra most nincs tippem, de "Program szemét" vagy "Visszamaradt adatok".
-
válasz
gatto_ #88172 üzenetére
Az igen aggasztó lévén, hogy 3% helyett doze óta most 2% -ot merül éjszakánként, de nekem ez nem éri meg
Úgy szerettem ezt az ébresztő appot, meg is vettem, szépen csak rácsaptam a kijelzőre és már ment is a szundi, de 6.0 óta nem jelez egyáltalán csak ha bekapcsolom a kijelzőt
-
Bozek
nagyúr
válasz
gatto_ #84460 üzenetére
Én most próbáltam, a gReader-el és megy. Csak amikor hozzáadod a kizárást, utána frissíts rá mégegyszer a listára és akkor már nem fog megjelenni a kizárt alkalmazás. Mondjuk a Globális beállítást választottam, nem csak a Programtisztítóból zártam ki. Most már csak az a kérdés, hogy a kizárt alkalmazást hogyan tudom újra előszedni...
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
gatto_ #76323 üzenetére
Az UC adott memóriával eggyel messzebbre jutott. A Dolphin szintén fordítana, de oldalanként újra kérni kell, eközben elfelejti a megszerzett jogosultságokat, így nem tud továbblépni. Ez a weboldal nagy falat a Dolphinnak. A memória ezenfelül a Dolphin további hiányosságát teszi nyilvánvalóvá.
hcl: ez hosszú távon kifogástalanul végzi a dolgát, bár nem logikus a menü.
-
törölt tag
válasz
gatto_ #61014 üzenetére
Sztem nem volt szükség ilyen mértékű részletezésre. Nézd meg, hogy mire reagáltam! Ha van olyan típus, ami garivesztés nélkül nem unrootolható, akkor volt értelme a hsz. -emnek. Nem típusonkénti ismertetés volt a célom, csupán a figyelemfelhívás, hogy érdemes készülék alapján utánajárni a lehetőségeknek, nehogy az unroot -nak pofáraesés legyen a vége egy esetleges gariztatásnál.
norbert1998:
Ez mit ír, ha telóval nézed?
whatismyscreenresolution.com -
törölt tag
válasz
gatto_ #58382 üzenetére
Igen, amikor rájöttem a bibire és áttúrtam a tweaket, akkor már én is inkább a kernelben oldottam meg a dolgot. Nem tartom jónak, ha két automatizálás szólogat be egymásnak. Vagy az egyik, vagy a másik és mivel a kernel beállítás egy elég kifinomult, érzékeny mechanizmus, ezért inkább rábíztam. Feltoltam maxra az egyéb töltésmódok áramkorlátozását, így autós töltőn sem merül navi közben
.
-
törölt tag
válasz
gatto_ #58373 üzenetére
Alapértelmezetten csak a governorokhoz férsz hozzá. Azt a kernelben kell beállítani, hogy melyik governornál, mik legyenek a frekvencialépcsők, a hozzájuk tartozó feszültségek külön CPU -ra és GPU -ra. Természetesen a magok be és kilépési frekvenciáit is. 1. -es mag mekkora pörgésénél lépjen be a második (esetleg magpáronként) és mikor álljon le. Továbbá, hogy milyen gyorsan reagáljon a proci a felhasználó igényeire. Ha hozzáérsz a kijelzőhöz, akkor komótosan ugorjon egy lépcsőt, vagy azonnal kapcsoljon a legnagyobb fokozatba. Biztos szeretnél ezekbe belemászni, vagy elég a governorokat váltani? Az én kernelemben ezek mind állítgathatók, de nem mertem belenyúlni. Nem olyan egyszerű ez, hogy csak lejjebb, meg feljebb tekergetünk egy frekvenciapotmétert. De ha van tweak program a kernelhez, akkor sztem tudod, hogy miről van szó.
-
dokee78
félisten
válasz
gatto_ #56203 üzenetére
Nekem Dolphin 11.1.7,nem tudom béta-e.
De a régebbi Dolphin verziókkal sem engedett be. Lehet a jelszavamban található + jel miatt.Viszont a Chrome meg beenged,de hamar szürkévé válik a kép.
Arra gyanakszom elfogy a ram,pedig 1 GB.
Tesóm Ascend P6-ján semmi gond Chrome alatt.
Igaz ott 2 GB RAM van. -
törölt tag
válasz
gatto_ #46238 üzenetére
No, egy pár kritikát visszavonok, mert van ebben az új felületben okosság. Csak jó lett volna némi instrukció, hogy ne kelljen nyomozgatni az új funkciókat. Pl. egyből elérhetőek a könyvjelzők, csak nem csúsztatással, hanem a menü hosszúnyomásra. Megvan a fülek megjelenítésének a titka is és kifejezetten hasznos, hogy a kezelőfelülethez nem kell az oldalon scrollozni, hanem a floating ikonnal bármikor előhívható. Jó lenne, ha a menüsáv ikonjai variálhatóak lennének. Mondjuk lehetne gyorsgombot rendelni az addons menünek. Azt hiszem, mégis barátok maradunk.
-
törölt tag
válasz
gatto_ #46238 üzenetére
Persze, Magyar, de találtam benne egy -két dolgot, ami még nincs lefordítva. Nem turkáltam semmilyen beállításban. Gyorsgombbal átváltottam fullscreen nézetre, majd vissza és megjelentek a fülek. Meg egy floating ikon a jobb alsó sarokban, amire bökve előjön ez a kezelő felület. Persze a zoom + - gomb félig kitakarja, de ezt biztos javítani fogják. De legalább a fülek kezelése megmaradt. A hosszanyomásra előjövő bezáró választómenü is működik.
Dokee78:
Én még nem próbáltam, mert egyáltalán nem használok Chrome -ot sem droidon, sem PC -n. De elvileg igen. Ha jól tudom, Gipsztigrisnek sikerült. -
törölt tag
válasz
gatto_ #46213 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez a kezelőfelület így marad. Az addonok kezelése is bonyolultabb. A belépést igénylő oldalak nekem nincsenek külön könyvjelzőzve, mert a LastPass -ból kezeltem. Az rögtön be is léptetett. Most még a LastPass jelszó beírása is többlépcsős mutatvány, nemhogy a benne tárolt accountok előhozása.
-
törölt tag
válasz
gatto_ #46154 üzenetére
Igen is, meg nem is. Most egy totál katyvasznak látom az egészet. Jobbrahúzás van, de a balra az megszűnt. Még keresgélem, hogy hogyan tudom a LastPass addont elővarázsolni. Azt nem hagyom állandó bejelentkezésen, mert ha valaki más kezébe kerül a teló, akkor azzal nem rés, hanem óriási barlang tátongana a pajzsomon. Eddig balrahúz - addon - kész. Mindíg kéznél volt. Most ez is másképp van. A megnyitott fülek sem felül vannak, hanem egy külön ablakban. Ráadásul már produkált 3 összeomlást, ami eddig, ezen a telón soha nem fordult elő.
-
fdisk
őstag
válasz
gatto_ #35826 üzenetére
Ez abban az értelemben jó hír, hogy nem nálam van a hiba. És hogy nem egyedi hiba.
Én csak azóta használom, mióta belekerült a magyar nyelv.
Tehát nem olyan rég. Más rendszerekkel nincs tapasztalatom.
Nálam az indexen jön elő elsősorban ez.
Remélem egy frissítéssel megoldódik majd ez a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Dell G15 5511 15.6" FullHD 165Hz Gamer laptop! i7-11800H / RTX 3060 / 16GB / 512GB SSD! BeszámítOK
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 16GB DDR4 RX6700XT 12GB!
- BONTATLAN ZSÍR ÚJ l iPhone 16 l BLACK l 128GB
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest