- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A CM csupán egy jó kiindulási alap arra, amit szeretnél. Minimalista ROM, még a Google gyári alkalmazásait sem tartalmazza, amiket a legnehezebb karanténba tenni. Rootod alapból van. Felteszel mellé egy ingyenes tűzfal alkalmazást, amiben tilthatod más, esetleg még telepített, 3rd. party appok net hozzáférését és sztem ennyi.
-
törölt tag
Nem tudom, Neked mennyire körülményes az én megoldásom. Apexet használok és az Elixír2, az összes kiegészítőjével együtt, szintén az "alapkészletemhez" tartozik, így nekem kézenfekvő volt a megoldás. Létrehoztam Elixír Widgets -ben egy screen off kapcsolót. Apexben van opció az asztal dupla érintésre. Ebben parancsikon indítását is ki lehet választani. Kijelöltem az Elixír parancsikonomat, és ennyi.
-
Az Android ezt gyárilag tudja, ICS-től vagy JB-től kezdve.
Ehhez be kell menni a Data Usage részbe a beállításoknál, ott lent fel vannak sorolva az appok, hogy melyik mennyi adatot töltött le, appra kattintva lesz egy olyan checkbox, hogy Restrict background data. Ha ezt bekattintod, mobilneten nem fog semmit sem tölteni.
-
Flyme
senior tag
Erre vki?
Illetve Chromeba nem lehet valahogy beepiteni azt a funkciot mint Operanal,hogyha elkezdek gyorsan gorgetni egy oldalon, jelenjen meg egy nyil amivel az oldal tetejere/aljara tudok ugrani rogton? Erre gondolok, oldalt latszik halvanyan: [link]
Egyedul ez az 1 funkcio hianyzik szamomra Operabol, egyebkent a Chrome gyorsabb is. -
petipetya
nagyúr
Ha nem értettelek félre:
Play webes felülete / fogaskerék ikon / saját rendelések / Spotify / 3 db pötty (akkor jelenik meg, ha az adott sor fölé viszed az egeret) / hibabejelentés / I'd like to request a refund.Ezzel arra az alkalmazásra tudsz visszatérítést igényelni, amelyeknél kicsúsztál a 15 percből, vagy szimplán nincs benne ilyen funkció. Ezt elbírálják és emailben értesítenek.
-
törölt tag
Automatizálóval meg tudod csinálni. Kicsit feljebb megtalálod, amit én használok. Itt a topikja.
-
LonGleY
veterán
Budapesti Menetrend - offline tömegközlekedős tervezéshez (ez legalább megbízható, nem úgy, mint a többi); az appon belül megvásárolható Pro verzióban van offline térkép is
navira meg valami más szimpatikus
-
tomy86
addikt
Használj másik naptár appot a telefonodon! A legtöbb naptárban mindez beállítható. Pl. a Google Naptárban is.
-
busman
veterán
-
VegyesTamás
senior tag
google keep vagy pedig a color note
-
S e t h
nagyúr
-
aizen92
addikt
általánosan elfogadott itt a topicban az a nézet, hogy halál fölösleges. Csak óvatosan telepítsd az alkalmazásokat, mindig megbízható forrásokból és akkor nem lesz gond. ( no warez
) plusz, ésszel böngészni, és kattintani, letölteni. ( erotikus weboldalak/warez oldalak/likegyűjtő oldalak stb. )
-
Androidon Cerberus-ba bejelentkezve valahol írja mit kell beütni a tárcsázóba. Szerintem érdemes rendszer programmá alakítani és elrejteni, mert így factory reset-nél is megmarad a program, és a tolvaj is nehezebben találja meg, lehet pont ez a kevés idő elég a gps koordináták megszerzéséhez.
-
tomy86
addikt
-
S e t h
nagyúr
Nova Launcher Prime unlocks the following features in Nova Launcher:
Drawer Groups:
Folders in App Drawer
Unlimited custom tabs
Organize apps into tabs and folders in the app drawer
Gestures
Quickly start Nova Actions or Apps from gestures on the desktop, such as pinching, swiping or two-finger swiping.
Hide Apps
Keep a clutter free drawer by hidding never used apps.
Dock Swipes
Get more use out of your dock apps by setting swipe-actions
Unread Counts
Never miss an email. Unread count badges for SMS, Missed calls and Gmail. Counts show in the dock, desktop, drawer and folders.
More Scroll Effects -
snowdog
veterán
Sokat hallottam a PowerAMP programról, az esetleg tudna ilyesmit?
Azt írják az ismertetőben, hogy nem minden ROM-mal működik:
"Poweramp 2.x uses Direct Volume Control by default on 2.3+ mid-to-high end devices. On stock ROMs this produces much better audio output. But many custom/buggy ROMs, while supporting DVC, can fail with it." -
Bozek
nagyúr
Hirtelen csak egy plüssmacit találtam, amivel be tudom mutatni ezeket az effekteket.
-
dokee78
félisten
-
darvinya
titán
De miért raktad be egyből system/app-ba?
Ott már hiba lesz mindig is.SystemUI behelyezése telon
mindig így kell lennie.
1. bemásolni a system mappába
2. itt megadni a jogait rw r r (644)
3. áthelyezni a system/app mappába
4. leállítás vagy restart, vagy aksi kiTotal Commander-nél a system mappánál jog kapcsolót átállítani r -ről rw -re.
Ez a második sorában automattikusan meg van, ha beállításokban van root jognál pipa. -
fatal`
titán
Mielőtt kicseréled, az alkalmazáslistában ki kell keresned és leállítani.
Mindkét fájlkezelőben újra is kell csatolni írhatóként a fájlrendszert, különben nem igazán fogsz tudni rá írni (TC-ben kint sincs alapból az ikon, ki kell rakni, hogy erre lehetőséged legyen). Felülírás után pedig a jogosultságokat is be kell állítani.
(#22513) Bozek: Ez szerintem telefonfüggő. Én is cseréltem anno így, felülírás után floodolta a "RendszerUI leállt" hibát, reboot után nem indult el, beállítottam a jogokat, még egy reboot és utána tökéletesen működött. adb push persze egyszerűbb, nem is tudom miért nem jutott eszembe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen autót vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Tesla topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egyéni arckép OFF
- Napelem
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Moza Full szimulátor szett
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- Delock USB3 bővítő kártyák eladók
- Áron alul!!! Eladó Playstation 4 és 5 játékok Spli Fiction, Assassins Creedek, Resident Evil széria
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest