- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÉNERGIE
tag
válasz
kovsol #35594 üzenetére
nekem minden maxon volt a full hd tv-n volt kb 40fps-em az E8400+4870-el...
Amúgy senkinek se akarom az üzletét rontani, a "bazárosok" aránylag jó árban adnak cuccokat, de a magán hirdetők hol élnek azt nem tudom, drágábban akarják adni a fél-1éves használt kártyáikat mint a bazárosok az újat, néhol még a boltba is olcsóbbés amikor megmondja nekik az ember hogy a boltból kihozott 1napos VGA is veszti az áfát megvannak sértődve
-
PandaMonium
őstag
válasz
kovsol #33754 üzenetére
Értem én, de ha előfordul proci limit akkor is ritka, hogy 60fps alatt legyen ilyen esetben pedig nem is érdekes a dolog. (Ez alatt azt értem, hogy mondjuk a proci 1 másodpercre megakad, 100% -os kihasználtságra ugrik, de a VGA marad mellette 70% körül ami még könnyen elég lehet 60fps -hez, de legalább is szaggatni semmikép nem fog. Ugye mint tudjuk a proci miatt szokott alacsony lenni a minimum FPS, pont erről a jelenségről beszélek.) De mindegy is, kár volt belekezdenem, csak "érzékenyen" érint a téma miután fél évig azt hallgattam, hogy az FX-6100 mennyire "nem hajcsa ki" a kártyát maga alatt...
-
PandaMonium
őstag
válasz
kovsol #33732 üzenetére
Most már kíváncsiságból csak megkérdezem: Neked automatikusan váltogat a Windóz a hátterek között vagy minden héten magadnak raksz ki egy új hátteret Kaley-ről?
Mert eddig akárhány screenshotot láttam az asztalodról mindig ő volt rajta, és mindig más képen. Remek színésznő egyébként.
-
válasz
kovsol #33723 üzenetére
Nem kekhalal, hanem a driver nyuvad meg es aztan helyreall. Meg a jatek se fagy ki, megy tovabb. Felhuztam a feszt 1,139-re es igy nem halt be. Lassuk be ez meg mindig smafu a "gyari" alapfeszhez kepest, csak nem ertem miert pont most szarik be, mikor Tomb Raider, C2 multi, Meg Last Light gond nelkül vegigment az alacsonyabb feszen. Segond.
Ja, egyebkent az eddig atomstabilnak gondolt alulfeszelt proci is elszallt a Witcher alatt, de ott adtam egy pöccöt a VTT-nek es attol megjött az esze. -
-
belinho
senior tag
-
Dark KillerX
addikt
-
Attix82
addikt
válasz
kovsol #33062 üzenetére
Egyenlőre így hagyom a beállítást, BF3 alatt csak 1500ra ment fel a venti 1100 az alap. Úgyhogy valószínű nem is eszik sokat.
GPUZbe néztem ezt a VDDC Current Amper értéket, és gyárilag 90A is láttam, vissza véve a feszt és emelten az órajelet 58-60A megállt....úgyhogy szuper.
-
törölt tag
válasz
kovsol #32594 üzenetére
Bocs,de nem akarok most vissza keresni! Megkérdezhetem milyen karira is van gyártva a bios?
Milyen progival flashalted?
Jah,látom már... Érdekelne engem is egy egyéni bios móka, nem kellene semmi progit alkalmazni az alulfeszeléshez, csak lehet az én karimra nem lehet mókolni a biost... -
Milka 78
nagyúr
válasz
kovsol #32159 üzenetére
Viszont ez a HT-s cikk is elgondolkoztató.Basszus ha ennyire nem használják az új játékok a és a multi a HT-t ?Sandy-s vonalon is így alakul a HT-használat?Szegről végről ilyen teljesítményem van vga-ban,gondoltam megtoldom egy 2600k-val,pont a HT-miatt,hátha jól jön az a plusz 4 szál,de így ez elég karcsú,sőt még ront is a helyzeten.
-
HSM
félisten
válasz
kovsol #32126 üzenetére
Hát pedig elég sok játék tud szépen használni 2-3 magot is. Ellenben azért efölött már elég bajos a helyzet jelnelg. A HT sokkal többet tud dobni optimalizált kódban, mint 10%. Akár 25-40% is meglehet. Less meg egy BF3 multi cpu benchet, emlékeim szerint olyan 30% előnye volt a HT-s prociknak.
Persze, én is meg vagyok elégedve a 3570k-val, a régi i7 920-ban is mindig OFF volt a HT. -
lowzor
veterán
válasz
kovsol #32064 üzenetére
Sárga kazettás, vagy eredeti Nintendo-d volt? PS1 nem volt? Nem tudod miről maradtál le...Az UE32EH5000-res TV? Mert akkor ilyet vettem a nagyanyámnak nem rég
A Billt amúgy az öledben használod?
(#32065) tigerk:
Pedig 100%, hogy az a kevés. Monitorozhatod MSI AB-vel, aztán látod majd a GPU kihasználtságot.
-
zserbox
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
kovsol #32017 üzenetére
cpu változó, inkább multimonitor az, ami neccessé teszi a dolgot (de egy monitorra meg nekem nem kéne két 7850
).
driver esetek 90%ában ok. van pár játék, ami notóriusan nem skálázódik, de a Crysis 1 elég régi architektúrákra lett fejlesztve, Merto2033 is elég vicces ilyen szempontból.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
kovsol #32013 üzenetére
teljesítményben egyébként valahol a 7970 GHZ fölött kéne lennem olyan 10-20%al, tehát a Titan ilyen szempontból nem rossz...
az viszont igaz, hogy eyefinityvel 2AA és 4AF fölött minden felejtős, de magában az AA is az esetek jó részében, mert a postprocess 6 megapixelen eléggé durva bottleneckeket jelent (Stalker CoP AAval pl el se hajlandó indulni 2 giga rammal
). de három kijelzőn amúgy se életszerű pixelvadászni.
viszont ez a Crysis 3, az elvileg már dx11es, én meg az ultratextúrapakk nélküli dx9es Crysis2t néztem épp.
-
Tommee
aktív tag
válasz
kovsol #31978 üzenetére
Na igen, ez lenne az érdekes: mennyi értelme van a memóriát húzni, miközben a nagytesón is ugyanakkora órajelen jár és azt is kiszolgálja. Van itt valaki aki lemérte már a hatását?
Én csak most ismerkedem az új kártyával és a tuning lehetősége miatt választottam 7850-et, nézegettem nagyon szemeztem a 650Ti Boost-al én is(csak 3k-val került többe a 7850)
-
Tommee
aktív tag
válasz
kovsol #31974 üzenetére
Nekem is ugyanolyan kártyám van, mint Algotis-nek, de 1150/1350-en érezhetően simábban fut a BF3.
Igaz nekem ezen órajelen tegnap lefagyott a Merto LL tesztje, de az is sokkal jobban futott addig a pontig...
Szóval sztem van értelme a tuningnak, sokkal jobban mint az előző 5850-emnél. -
PandaMonium
őstag
válasz
kovsol #31706 üzenetére
Kár pedig te tényleg sokat tettél régebben hozzá a topikhoz.
Őszintén szólva most én is nagyon vacilláltam, hogy váltsak-e mert ez az ASUS GTX660Ti nagyon vonzó volt iPon-ban 68k -ért, de úgy döntöttem inkább kivárom a GTX760 -at. Sajnos AMD-nél sok helyen egy kártyával is mikrolaggot tapasztalok és néhány játékom szimplán jobban fut a zöldeknél, de nem kell félreérteni, a pirosaknak is meg van a maguk területe. -
SzlobiG
félisten
válasz
kovsol #31644 üzenetére
Szerintem meg:
Más verzió (grid2).
Más driver.
Más beállítások.Ezek közül valamelyik miatt térnek el az eredmények.
Nekem ennyit dob 1080p (minden fullon kivéve intel hülyeség) 8XMSAA:
13.6-os driver. Felpatchelt grid.
(#31648) gyuszaa Az oké, de nálam ugyanúgy megy mint nálad tolj egy tesztet olyan beállításokkal mint én kb uazt fogod kapni mint amit linkeltem.
-
gyuszaa
őstag
válasz
kovsol #31635 üzenetére
13.4
Azt néztem asdxv 1110-on 7850-el 33.2 átlag fps-t kapott.
Nálam 1150 30.3 fps.Intel oldalon ennyivel jobban feküdne a sniper?
Másik érdekesség :
Grid 2 benchmark :
1100/1700 Mhz
1140/1700 Mhz
1200/1700 MhzTiéd :
DroiDMester eredménye, 7950-el, ugyan ilyen beállításokkal :
925/1250 Mhz (alapon)
1000/1500 Mhz
1300/1650 Mhzsixpak eredménye, szintén 7950 :
925/1250 MhzEz lehetetlen.
-
synthattik
aktív tag
válasz
kovsol #31561 üzenetére
Ez már tavaly novemberi vétel,mint írtam 1 sráccal cseréltem,de ez nem az ő sara,mint visszanéztem a hírdetését,ő jó adatokat adott meg,ezt én néztem be,mert azt hittem ,hogy v2-es.
Viszont van még rá garancia 2és fél év,hátha úgy kelendő lesz,kigondolok még rá vmi jó árat.
De előbb megnézem az alulfeszt,mega ventiprofilt.31565 Mr Bauer:az kevésbé zavarna,hogy 70 fokos a gpu,ha ezt kb 30% ventin tudná,de,hogy 50%-on 70 fokos a gpu,az a komoly.
Minenkinek köszönöm a segítséget,meg a tanácsokat. -
syberia
veterán
válasz
kovsol #31407 üzenetére
1100mhz nálam 1.225mV-on (max beállítható fesz) van meg, efölött már fagyogat a TR 2013, vannak részek ahol érezhetően megröccen a gameplay, bár az Ultimate beállítás 99% leterheli a gpu-t.
(#31402) Erdei88: elég sok tesztet böngésztem végig, azt hittem a 7870 akkora előrelépés lenne mint az 560 után a 7850, ugye mind2 kari 1Gb a 70es meg 2Gb de mégsem hoz annyit a konyhára mint egy modernebb gpu számítási ereje
(#31397) asdxv: annyira megszokta a szemem a Samu 2233 BWL képét hogy nincs szívem megválni tőle, az újabb ips monitorok túlságosan fényesek nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest