- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
Johni5 #34501 üzenetére
Jó, tudom, van Bios kapcsoló..oké..elrontja max a másikra kattintja és nagy ügy
De akkor úgy írom, én nemmerném feltenni rá mivel nem azonos mindenben sztem. Nincs belőle több shader mint anno volt a 6950 mod 6970 időkben...mit profitál belőle? ja semmit max az órajel nem 900lesz hanem 1000...én jobban bíznék abban az egérkattintós arrébbvonszolásban. De ki-hogy érzi. Áldásom rá ha bevállalja vki!
-
zserbox
őstag
-
Apollo_21
addikt
-
Zigi
senior tag
válasz
Johni5 #31154 üzenetére
Már ne is haragudj, de nekem is 775-öm van 7850-el és ugyan azokat a gpu pontokat kapom mint a sandy vagy ivysek, ráadásul 4.5Ghz n a 775 meg 4Ghz-n. Hol itt az 50 % vagy egyátalán bárakárhány%? A mostani Haswell-es tesztben is FHD felbontásnál nincs difi a procik között játékban. Nem értem miért kell ez a öreg szarod van sajnállak stílus.....
-
Sondi1986
addikt
válasz
Johni5 #28546 üzenetére
Ja de azt akartam írni!
De neked alap 7850-ed volt régen?
Az a gond hogy ha tavaly volt neked 7850-ed akkor mára elég sokat gyorsulnak.
több mint egy éve játszok a BF3-mal és azt veszem észre hogy tavaly 50FPS-el játszottam, mára már 70-80 is meg van, természetesen maxon. -
Anaren91
senior tag
válasz
Johni5 #26582 üzenetére
Teljesen nyugodt vagyok de normális emberi módon is el lehet mondani az embernek mert pl nem értek hozzá...Most végig olvashattam volna 100000 hozzászólást és hátha találok valamit de most mire megyek egy 2 éves hozzászólással ha havonta dobnak ki új AB t? Azért van a fúrum hogy ha nem tudsz valamit kérdezel és ha valakinek van kedve meg ideje akkor válaszol még ha már le is írták 3 hónapja egyszer...legalábbis ez az én véleményem... szerintem már minden létező témát kitárgyaltak itt szóval akkor be is lehetne zárni a topicot és keresse meg magának mindenki amit akar... Én pl sose nézem hogy ha valaki kérdez valamit hogy írtak e már róla hanem ha tudom fogom és leírom ha ezzel tudok valakinek segíteni...
Ez csak az én véleményem senkit nem akarok ezzel megbántani de mivel tanító vagyok mindig azt mondom a gyerekeknek is, hogy ha valamit nem értenek kérdezzenek és nem azt hogy hát figyelj ott a könyv olvass vissza...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TV antenna és jelerősítés
- Formula-1
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest