Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Na... örülök, hogy ezt így szakmai alapon összehoztuk.
Lehet hogy időnként majd újra kell zsírozd, ráadásul egyre nagyobb adagokkal, ahogy a kopás növekszik, illetve a csavart is jobban ráhúzhatod.
Nekem van egy olyan csavarhúzóm, aminek a markolatába bele illeszthető egy másik csavarhúzó keresztben, és ezzel sokkal nagyobb forgatónyomaték fejthető ki. -
fsb1000
nagyúr
válasz
PandaMonium #33014 üzenetére
Valamit félre értesz, én csak a magam nevében beszéltem.
A képekről állapítottam meg, hogy hangos lehet a VTX hűtése.Azt hogy mások miből állapították meg ugyanezt arról nem írtam, de attól még a véleményünk lehet azonos. Gondolom ezt nem akarod elvitatni.
-
fsb1000
nagyúr
Nincs vita köztünk! Pont az a kiindulópontja a rezgésnek amit írsz.
De.. szerintem nem kell kitalálni a spanyolviaszt. A minőségibb VGA-kat gyártó ASUS ezt meg tudta oldani egy kevés felárért. Szereintem ennyit megér hogy az ember ne bosszankodjon, vagy ne kelljen a szervizbe rohangálnia hetente.
-
fsb1000
nagyúr
Az 1 mm csak egy emlékeztető példa példa volt, ha esetleg főiskolán, egyetemen hallgattál szilárdságtant. A lényeg azon van amit a fórumtárs írt.:
"Ha jobb minőségű a műanyag, akkor az nem hajlamos a rezonálásra"Nem tudom mit nem lehet ezen érteni, még egy laikus is átlátja, hogy ha a pudingot jobb minőségű anyagból csinálják akkor rezgősebb lesz, a hűtés műanyag burkolatánál ez pont fordítva van.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
lowzor #32971 üzenetére
Szerintem igazad van. Nem mindegy milyen minőségű műanyagból készül a hűtés burkolat. Egyes gyártókra nagyon is jellemző, hogy még a 2 filléres műanyag granulátumból is a harmadosztályút vásárolják be.
Ha lenne náluk hozzáértő szakember, akkor esetleg elgondolkoznának azon, hogy egy 1 mm-es falvastagságú fröccsöntött műanyag fedél szilárdsága mennyivel is növelhető ha minőség alapanyagot használnának.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
gyuszaa #32893 üzenetére
Nem kavarok én semmit. Csak válaszoltam egy hsz-re a legjobb tudásom szerint, aminek az alapja a fórumokon olvasott autentikus információk.
(#32896) proci985: A véleményemet írtam le a Gigabitről. Az csak véletlen (vagy lehet mégsem véletlen), hogy több fórumban is előkerült a téma mások által. Nem én hoztam szóba, csak válaszoltam a feltett kérdésekre. Senkit nem akarok félrevezetni, megértettem az elmúlt napok moderátori intézkedésit.
Sem neked, sem a májsztimnek nem szeretnék ellentmondani. -
fsb1000
nagyúr
válasz
DEV_NULL #32884 üzenetére
Már kinőttem abból a korból, hogy egyirányú utcában széllel szembe spricceljek.
El kell fogadni a többségi véleményt, akkor nem lehetsz senki céltáblája. Az irónia csak a félősek eszköze, egy baráti társaságban helyénvaló, de egy szakmai fórumba én inkább kerülöm..Rengeteg hivatkozási alap van ami alátámasztja amiről írtam. Nem pendülök senkivel, de tisztelem az olyan tájékozott userek véleményét akik elég felkészültek ahhoz, hogy hihetően tájékoztassanak minket arról mire nem érdemes a kevéske pénzünket kidobni.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
katt777 #32868 üzenetére
Szinte bármelyiket, csak ne a Gigabitet válaszd, mert köztudott hogy szinte mindegyiket gariztatni kell 2-3 éven belül a silány minőség miatt. (az alkatrészeken spórolnak)
Szóval ha tuningolni akarsz és nem zörgő hűtést akkor inkább az ASUS-t válaszd. Az legalább minőségi, még ha a felárat meg is kérik érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged