Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
válasz
rantotthusi #55475 üzenetére
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Stukker1987 #55224 üzenetére
Ezzel igen megvan a 270x-es kari teljesítménye,és ha csak ennyit emelkedett a GPU hőmérséklete,akkor bőven jó vagy, egyébként pedig 1680-as felbontásra bőven jó leszel vele.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Stukker1987 #55222 üzenetére
Sztem kb 1100/1400,de a magas Asic sem mindig garancia a tuningra,nem egyszer volt már rá példa
-
Dark KillerX
addikt
-
Dark KillerX
addikt
válasz
nevem.senki #55211 üzenetére
Nálam is ez volt,addig míg DDU-val el nem távolítottam a drivert,de előtte szedd le a Asus GPU tweaket-et is.
Ja és pl böngésző alatt érdemes a hardveres gyorsítást kikapcsolni.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
malisonX #55139 üzenetére
Az árak jók,viszont ha van módod próbáld ki őket,viszont én a jó fogást nem preferálom ,ha személyesen nem oldható meg
anderledani A Sapphire 380-ról volt teszt itt a Ph-n is [link] ,és sztem jól sikerült a G1 Gaming pedig még nem ismert annyira AMD-nél,tesztet sem találtam róla,de mivel Nv-nél elég jó GPU-k épülnek erre a névre,csak itt sem szúrják el:A döntés a tiétek,és ezt itt ne folytassuk,van saját topicja.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
raymi16 #55131 üzenetére
Ahogy Zsébernardo kolléga mondja,azok AMD-s vonalon tényleg ajánlottak a jövő szempontjából CF helyett,de konkrétabban ezek sztem jó vételek lehetnek
Gigabyte R9 380 4GB DDR5 G1 Gaming [link] , és ennél még sör pénz is maradhatna
Sapphire R9 290 Tri-X [link]
Sapphire R9 390 Nitro 8GB [link]De ahogy a kolléga is mondja,a legjobb egy kicsi Fji lenne,de arra még sajna várni kell
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Zoltanberta2 #55117 üzenetére
Eleg lesz az Fx proci ,és úgy gondolom minimális kompromisszumokkal elég FHd-ra a 270-es kari
-
Dark KillerX
addikt
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Zoltanberta2 #55104 üzenetére
-
Dark KillerX
addikt
Én is azt mondom,ha 4k a különbség,akkor érdemes megvenni a 4GB-os verziót,mert azért nem egy program (Ryse of Rome,CoD AW,Shadow of Mordor,Half -Life Cinematic Mod,vagy akár Crysis3,Titanfal) jelent meg,ami profitálhat a +2GB Vram,és emellett a jövő is ennek áll,ja és emellett jó markenting,szal eladás esetén,még profitálhat is belőle
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Cseri0058 #53428 üzenetére
Sztem ár-érték arányba ez pl nagyon jó [link] sztem,és ha legalább viszi 1050/5600Mhz-et,akkor már kapsz egy alapórajeles 270-es karit,viszont 10k-t megspóroltál
Vagy még ez,mert ez egy teljes értékű 270-es kari [link],és nekem pl ilyenem volt,és vitte a TOP verzió órajeleit 24/7-be
Én egy kicsit sokkalom az 50k körüli összeget,egy 270 kariért,attól függetlenül,hogy MSI
-
-
Dark KillerX
addikt
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Partybokszos #53198 üzenetére
Nekem a 3400Mhz-en járatott Q8300-as is kevés volt a 7850-en alá
-
Dark KillerX
addikt
válasz
bundaska #53141 üzenetére
Én a sima 280-ra szavazok,és azt jól meghúzod ,és mindjárt a 280x teljesítményénél vagy,ja és annyit egy 270-es kariról váltottam,ami 1150/1500-on ment,és ahhoz képest is jóval gyorsabb a 7950-es karim,ami ugye a 280-nak felel meg
Táp,és a proci is bőven kiszolgálja a karidat majd
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Steve198310 #53135 üzenetére
Gyorsan esnek a kártyák értéke
Egyébként a kolléga akitől vettem [link], azt írta,hogy az 1100Mhz-es órajel sem okoz gondot a karinak,csak itt már fűt rendesen,az is igaz,én ezt még nem teszteltem ki,egyenlőre úgy érzem,bőven erősebb mint a 270-es kari
alapon is
-
Dark KillerX
addikt
válasz
ricsi8800gt #53133 üzenetére
Jó is ez a 7950-es kari,én már alapon jóval erősebbnek érzem mint a 270-et,hiába volt húzva az.
Én egyébként szinte ajándék áron jutottam hozzá a 7950-hez ,38k volt
-
Dark KillerX
addikt
válasz
seederking #53103 üzenetére
Elhiszem,de azért ez is kellően erős,viszont jó áron jutok hozzá,szóval látszani fog a különbség így is sztem.
-
Dark KillerX
addikt
Holnaptól egy ilyennel váltom a jó kis 270-es karimat [link] remélem nem bánom meg
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Steve198310 #53089 üzenetére
Nem csoda,mert a 11-ben eléggé lemaradnak az AMD-s procik,de viszont Firestrike-ban már nincs akkora lemaradás
4600Mhz-en 7166 pont a Physix score [link]
4600Mhz-en egy i5 3570k pontja pedig 8753 [link]
3600Mhz-en üzemelő i5 2400 pontja pedig 6559 [link]Jó kb 20%-al több pontot ért el az i5 ,de jóval drágább is,viszont az én pontomhoz annyit hozzá tennék,hogy igaz 4600Mhz-en ment a proci,de sem a HT,sem az NB nem volt húzva,és a ram is Single volt,mert csak 4GB ramom volt,szóval ott még volt egy 100-150 pont tartalék a rendszerben.
Szóval összegezve sztem nem olyan rossz ez,és bőven elég számomra a legtöbb játékhoz.
sephi Így már jobb,de én még régen mértem azt,kb 1,5 éve,és csak FX-el,akkor ennyit javult még kb 1,5 év alatt! Nem rossz
Azért csak gyúrnak a driverre,AMD-él is
-
Dark KillerX
addikt
Egyértelműen Sapphire!
Okok? Jobb hűtés,és jobb tuningpotenciál miatt,persze a tuning szerencse kérdése,de a külföldi tetszek alapján [link] , eléggé jól húzható!
-
Dark KillerX
addikt
válasz
F.B.I. #52327 üzenetére
Sztem a Sapphire 270Xel is jól járnál,mert talán azokat tovább lehet húzni,de ez egyébként lutri,szóval inkább dönts az alapján melyik gyártó szimpatikus
És még annyit,hogy egy Toxic-al,vagy egy DC2 Top-al belehet fogni egy sima 280-at [link],kb 1250Mhz-es GPU órajelnél,de ne felejtsük el ott van 3GB Vram,és azt is lehet húzni!
-
Dark KillerX
addikt
-
Dark KillerX
addikt
Az biztos,nagyon erősek azért még ezek a 280-as és 79xx szériás kártyák,és van bennük bőven tartalék
Egyébként pedig sztem NV oldalon nem olyan gagyik ezek a Windforce-os kártyák,mert pl GTX topicban,az egyik legjobbnak tartják ezeket a Gigabyte karikat,szóval csak AMD-nek gyártanak trágyát főleg
-
Dark KillerX
addikt
válasz
papírzacsi #52171 üzenetére
Mindenképp szólok!
Egyébként szomszéd haver vett egy ilyen szörnyet [link] , és úgy érzem,nekem is lépnem kell
-
Dark KillerX
addikt
Urak erősen gondolkozom az upgrade-n,és egy [link] ilyet néztem ki.
Tudom kapok használtan olcsóbban,kb 7-10k-al akár,de inkább mégis az új mellett tartom a voksom
-
Dark KillerX
addikt
válasz
papírzacsi #52016 üzenetére
-
Dark KillerX
addikt
Elég jó lett,ez a 285-ös kari,a 2GB Vram ellenére [link]
-
Dark KillerX
addikt
válasz
gyuribácsi88 #49484 üzenetére
Nálam jól fut kb High-on,igaz az árnyékot levettem mediumra,illetve a motion blur-t kikapcsolatban
-
Dark KillerX
addikt
válasz
juve600 #48964 üzenetére
Ki mondta hogy nem jobb?sztem senki,és lehet még ár-értékben is jobb,de azért a 15-20% pluszért nem kell annyira oda-lenni.Egyébként pedig még annyit,hogy aki vesz mondjuk egy i5 4670k-t,az már nem mondja,hogy pont egy 10k lapba teszi bele,hogy ezzel kompenzálja a drága procit,és azt se hogy gyári hűtővel fogja hűteni
Fx6300 vs i5 3570k azonos órajelen Firestrike alatt
FX6300~ 4,5Ghz-en [link] , 3570k ~ 4,5Ghz-en [link]
Sztem elég szépen álja a sarat a 6300 szóval azért annyira nem kell leírni őket,de egyébként ha nem lenne konkurenciája az Intelnek proci téren,akkor úgy szabná az árakat ahogy akarná,szóval örüljetek hogy vki konkurens terméket vesz,addig az Intel és kénytelen a piachoz igazodni.
És én a részemről zárom is.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
MZsoltee #48765 üzenetére
CF hátrányai nálad:- új táp(min 20k), új kari (min 40k) és ezek mellett rengeteg hő,és egyebek,pl CF-es bugok
Inkább add el a mostanit,és vegyél,egy jó árasított 290-et ( nem ref-et),és húzd fel 1050Mhz-ig
Persze új táp ide is kellene.
De sztem egy jó árasított 280x-el is jól járnál,és teljesítmény ügyileg is ugranál azért jócskán,főleg 1100Mhz fölé húzva
-
Dark KillerX
addikt
válasz
- = Zk = - #48758 üzenetére
Hát igen,sokszor egy jó árasított példány képes lenyomni az összes többiét
-
Dark KillerX
addikt
Ez nem jó
Sztem szedd akkor le a drivert,és rakd fel amit előtte használtál
De egyébként nálam is rossz volt először a WHQL driver,mert hasonlót produkált Win felállásánál,de rájöttem,hogy a GPU Tweak kavart be
De miután leszedtem,majd felraktam újra WHQL-t,és utána meg vissza raktam a GPU Tweak-et így már jó lett.
- = Zk = - Én is simán bevállaltam volna az NV-t,de sajnos amit vettem volna GTX660-at annak a tulaja csak kamuzott,az újak meg brutál áron vannak,amik szimpik lettek volna,persze most hirdetnek egy jóféle 670-et a környékemen viszonylag jó áron,de akkor nem volt semmi.Ez az én szerencsém.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
DokiBaxxi #48748 üzenetére
AMD-s mikrolaggokról ne is beszéljünk
Milyen érdekes
,mert én ezekkel sose találkoztam,pedig az utolsó 3 karim AMD-s volt,6850,7850,270 ,amik 2 különböző konfigban voltak,és még az öregnek mondható Q8300-as proci mellett se laggolt anno a 6850-es,majd 7850-es karim.
Ja és persze néztem GTA4-et,és Mafia2-öt ,de ezek alatt se tapasztaltam,pedig ezek betegesek nagyon állítólag AMD-k alatt.
Szóval sztem nem kell általánosítani
- = Zk = - Azért csak jók még az érzék szerveink úgy gondolom
Egyébként annó mikor NV-nél terjedt a TDR betegség,de én hála Isten kimaradtam a Giga féle 460-al belőle,nem szinten agyon az Nv-t,és továbbra is ajánlottam,szóval nem vagyok pártatlan.
-
Dark KillerX
addikt
-
Dark KillerX
addikt
válasz
kona005 #48590 üzenetére
3DMark-ok alatt bír ennyit alapfeszen,de játékok alatt csak egy 1130-at,és egyébként pedig feszt nem tudok neki adni,ugyanis oda módosítani kellene a BIOS-t.
Ja és Asus Gpu Tweak-el húztam,ahol a Settings-en belül,a Tune opciónál bepipáltam az " Overlocking Range enhacemnent-t"
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Picturemaker #48567 üzenetére
Sztem bőven futna,de egyébként ez még amúgy is egy eléggé optimalizálatlan kód,szóval vannak még benne tartalékok
-
Dark KillerX
addikt
Unreal Engine 4 Techdemo [link]
-
-
Dark KillerX
addikt
Neki álltam nosztalgiából a sima Crysis-nak,és hát mit mondjak,full HD-n,még a húzott 270-es karit is megdolgoztatja,ami persze jócskán megvan tépve,egészen 1150/6000Mhz-re!
A grafika egyébként csutka maxon,8*AA-al megfűszerezve,itt azért überbrutál a grafika,ami azért 2007-ben brutális teljesítmény,sok mai AAA+ FPS grafja csak jelenthet neki ilyen szempontból
Legutóbb egy 460-as GTX-el toltam végig,de Full HD-n,azzal is kellett bőven kompromisszumot kötnöm ,ahhoz képest,most mint az álom,úgy fut
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Steve198310 #47880 üzenetére
Én is tapasztaltam a piros halál effektust( Metro LL,és BF4 alatt),de akkor ha túlhúztam a vga-t.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
- = Zk = - #47866 üzenetére
Az FX procik nagyon kedvelik a Win8/8.1-et,szóval váltani kötelező!
Amúgy pedig a proci 4200Mhz ment (látható is) a vga pedig 1135/1500Mhz-en.
mod Pedig meglehet szokni ám
-
Dark KillerX
addikt
válasz
- = Zk = - #47861 üzenetére
-
Dark KillerX
addikt
válasz
katt777 #47707 üzenetére
Nem tudom mi bajod az Asus-al,nálam pl jóval halkabb mint a Sapphire Dual-X hűtése (7850-en volt),csak ehhez tudom hasonlítani,ilyenem volt.
És még annyit én nemrég vettem kártyát,és úgy volt hogy GTX660-om lesz,és árban csak a Giga kártya jött volna ki,inkább lebeszéltek róla ,és amúgy se olvastam róla éppen jókat!
És ugyanez mondható el a 270-es szériáról,pl a simán is hiába van 2 kiegészítő tápcsati a tuningot mégse szeretik nagyon,legalábbis a külföldi review-ek alapján.
Szóval én még mindig jobbnak tartom a Gaming-et,és Asus-t ,főleg hogy egy árban vannak,,de legfeljebb max 1-2k a különbség,ami nem sok.
De persze kinek a papné,kinek a pap,szóval ezen nem vitázok.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
marcus1 #47586 üzenetére
Én 1920-as felbontáson játszok,és úgy érzem bőven elég,és igen használok AA-t,talán egyedül a Metro LL ahol nem,de igazából nem is érzem a hiányát a játék alatt.
Az hogy kiegyensúlyozottabb,azt meg úgy értem,hogy voltak helyek,játékok alatt,pl Thief-ben ahol a húzott 7850-el darabos volt,vagy akár a Crysis-ban,addig a húzott 270-es karival nem.Szóval nem mondanám,hogy gyorsabb,jó némileg van különbség 10-15% a 270 javára,de simábbak a játékok vele,olyan már szinte NV-s fillingje van,hogy semmi dropp,vagy lagg nincs játékok alatt.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
marcus1 #47565 üzenetére
Én most váltottam 10k ráfordítással , Sapphire 7850 OC-ről (1150/1400) és Asus 270-es karira,és úgy érzem jobb kari azért a 270-es kari.Vhogy kiegyensúlyozottabb kártyának érzem a 270-es karit,és én szerencsés voltam,mert alapfeszen viszi,az 1140/1500Mhz-et,de a legújabb 3DMark,még 1180Mhz-en is lefutott.Szóval ha készítenék neki,egy BIOS módot,akár 1250MHz+ is meglehetne.
Alapfeszen 1180Mhz-en
-
Dark KillerX
addikt
-
Dark KillerX
addikt
válasz
rostiron #47337 üzenetére
Win8 64 bitet használok,és igaz alapfeszen próbáltam a húzást,amivel 1100/6000-ig egy gyors kört néztem Crysis3 alatt,de GPU Tweak-ben nem volt lakat,és 1.245mV-ig tudom állítani a feszt.Most nézek egy Valley-t ablakban,majd kiderül ott is,hogy valósan emeli a feszt.
Értem mindjárt kiderül nálam hogy viselkedik!
,ha feszt emelek
-
Dark KillerX
addikt
Na megjött az Asus karim!Igaz tesztelni még nem teszteltem,mert nemrég raktam be,és sajnos az influenza is gyötör,de eddig annyi tapasztalatom van vele, kapcsolatban,hogy a hűtése halk,és egy másik kolléga kártyájával szemben,én tudtam feszültséget állítani,igaz csak 1.245mV-ig.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
- = Zk = - #47198 üzenetére
Egy Asus r270-es karit veszek.
Igaz úgy volt,hogy egy Evga-s GTX660-at veszek,de a vevő az utolsó pillanatban visszalépet,így maradtam a piros oldalon,és árban ,és megbízhatóságban az Asus-ra esett a választás
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Steve198310 #47072 üzenetére
Akkor szerencsés voltál,és egyébként hogy érzed mennyivel gyorsabb a Vapor,gondolom sokkal?
Egyébként pedig sajnos mostanság,mióta 310 környékén van az €,minden jelentősen drágább,januárba,sőt még február elején is olcsóbbak voltak a karik,most meg
Én úgy gondolom,ha megveszem a sima Asus-t,és mondjuk 1050/6000Mhz már bírja akkor boldog leszek,és úgy gondolom,hogy bőven hozza az 1150/5600Mhz-es 7850-em teljesítményét,vagy nem?
Egyébként ezzel tolom jelenleg [link],és szinte mindent visz HD felbontásonpl BF3-at mediumon,fifát high-on 2xAA-al
Grave444 Nekem bőven jó lenne,ha azt a teljesítményt kapnám,nagyon gyorsabb nem kell,multiban,úgy is low-on játszom,csak ugye mégis csak új,és hátha szerencsém lesz,és jobban bírja,így még nyerhetek is egy picit teljesítményben
-
Dark KillerX
addikt
Nekem is ez a szimpi
Steve198310 Jó lenne az is , csak az már drága,tényleg nem szeretnék annyival többet rádobni,és bizony már ezért is herélés lesz,ha asszony megtudja
R3laX Nem szeretnék tényleg annyit kiadni érte,és nem tudom hogy egyáltalán a tápom elbírná-e a karit,mert 12V-on 365W-ot ad le,így necces lenne
Ja és persze még a házat is faragjam szét,na ennyit én nem fogok szenvedni,szóval marad az Asus!
-
Dark KillerX
addikt
válasz
- = Zk = - #47060 üzenetére
Fontos a teljesítmény,és a nyugodt játékélmény
R3laX Jó lenne csak nem fér bele a házamba,max 26cm-es vga lenne jó egyébként.És másfelől tényleg nem volt semmi bajom a 7850-el,nekem elég volt,ezért nem is kell erősebb,csak egy újabb,mert lehet később ennyit tuti nem kapok a kártyámért
-
Dark KillerX
addikt
Nagy bánatomra megváltam a jó kis 7850-től,és jelenleg ott tartok hogy vmi vga-t kellene választanom!Célom: nem kell hogy gyorsabb legyen,jó max egy kicsit,de legalább új legyen!
Igazából nem kellene sokat ráfizetnem,nem is akarok,mert 37k-ért vitték el a karimat,így ezekre a karika gondoltam: Asus r270 [link] és ezt [link]
Szóval ezek közül melyiket ajánljátok?
Amúgy pedig jelenleg egy 1GB-os OC-s GTS250-el játszok,és csak pislákolok,hogy némely játékot milyen szépen visz még HD felbontáson is
-
Dark KillerX
addikt
Erről a kártyáról mi a vélemény [link]?Mert a mostanit váltani 9k ráfizetéssel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest