- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Valaki elmondaná nekem, melyik a legjobb verziójú MSI afterburner egy HD7870 Tahit Le-nek és, hogy pontosan, hogyan kell a feszültséget lejjebb húzni, úgy, hogy a boost 975mhz-es órajel megmaradjon?
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Hallottam, hogy van megoldás arra, hogy ne melegedjen annyira a Tahiti Le-s HD7870-em, milyen programmal lehet ezt megoldani ( azt hiszem a feszültséget kell visszavenni ). Előre is köszi a választ.
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Van egy PowerColor Myst HD7870-em Tahitis, játék közben meghallottam, hogy ciceregnek a tekercsek, vagy nyikorognak. Ez normális? Egyáltalán a tekercsek adják ki ezt a fura hangot?
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Elég laikus vagyok, Powercolor HD7870 Tahitis kártyám van és olvasgattam, ha alulfeszelem, akkor a alacsonyabb hőfokon fog üzemelni. Hogyan, milyen programmal lehet alulfeszelni? Hűtést már cseréltem kártyán, de ez olcsóbb megoldás volna a kártya hőproblémájára...
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Ipon-ról linkeljetek már nekem tahiti magos 7870-et. Minél hamarabb szeretnék venni! Köszi 60 ezret tudok rá költeni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardcore café
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hegesztés topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest