- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigerk
tag
Hali
Egy igen érdekes problémával fordulok hozzátok segítségért.Már majd 2 éve szolgál hűségesen egy Asus HD 7870 DC2T, viszont már a régi gépben is csinált olyat hogy a gép indításkor egyszerűen nem volt hajlandó semmilyen output jelet adni se DVI-on se HDMI-n de, kiszereléssel majd ugyanabba a Slotba visszarakással illetve Bios resettel újra éledt mintha nem lenne semmi baja.Azóta a gép majdnem minden komponense változott de a probléma még mindig létezett illetve fejlődésbe kezdett.Este teljesen szabályosan leállítottam a gépet majd 30 perc elteltével bekapcsoltam (volna) de jel az sehol nincs (monitor is csak villogott az erősítőn nincs HDMI jel se) szokásos megoldáshoz folyamodtam viszont a helyzet nem változott így kipróbáltam a proci integrált videókártyának az alaplapi dugaszát és nagy meglepetésemre ott előjött az asztal mint mindig (a windows elindult eddig is mindig gond nélkül csak képet nem adott a gép).Átraktam a 2. Slotba és ott életre kelt a kari majd visszaraktam az eredeti helyére ott is elindult igaz a felbontással voltak problémák mert a Windowsban is 1360x768 volt beállítva illetve a Catalystban is de 1024x768-s volt a kép de ezt egy újraindítással megoldottam és azóta is tökéletesen muzsikál.Erre a rejtélyre tudd valaki megoldást?
Régi gép:Asus p5q3 (nincs integrált)
Intel Core 2 Quad Q9550
hd7870
4GB DDR3 1333 MHz kingmax nano ram
Új gép:Msi H87-G43 Gaming(van integrált kari)
Intel Core I7 4770
8GB DDR3 1333 MHz kingmax nano ramJól látszik hogy az egy Ram kivételével minden változott és a hiba ugyanez ezért gyanakodok a
videókártyára.
A kártya mindig tiszta jól szellőző helyen volt illetve soha nem látott tuningott és külsérelmi nyom sincs rajta,a hűtés sem lett megbontva rajta.
Válaszokat előre is köszönöm
Üdv
Tigerk -
tigerk
tag
Viszont annyiban örülök neki hogy nem a videókártya a gyenge
.
-
tigerk
tag
Hali
Vettem egy asus dc2t 2gd5 videókarit,és tényleg elképesztő gyorsulás van az előző asus hd6670-shez képest de egy dolgon kiakadtam....World of tanks nagyon magas beállításokon eléggé lassan fut tehát ha netán nagyobb csetepaté lesz körülöttem hajlandó a laggra is. A Videókártya fogy el alatta vagy csak a kissé koros konfig lehet az oka ennek a lassulásnak?Vagy csak a játék pazarol ennyire hiszen a metro last light very highon egész szépen megy (3x toltam ki így).
Konfigí:
Intel Core 2 Quad Q9550
Asus DC2T hd7870
kingmax nano hercules 4GB DDR3 1600mhz ram (de az fsb miatt csak 1333-on pörög)
wd 80GB 7200rpm sata2 (rendszer)
wd 1TB 7200 rpm sata 3 (de nincs sata 3 az alaplapon csak sata 2)
Npower 600W táp (7000 Forintért nem volt más)
Üdv
Tigerk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest