- Mobil flották
- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
válasz
synthattik #31564 üzenetére
H ameg használtan vetted akkor próba az újra paszta de nagyon keveset. Lehet babrálták a pasztázást azt megkente mint "Vili bácsi Bözsi mamát"
-
törölt tag
válasz
synthattik #31562 üzenetére
Magamból kiindulva: igaz mára alábbhagyott nálam a monitorozás játékok alatt (kinőttem belőle),de a kártya hőmérsékletét még a mai napig kiíratom. Engem is zavarna ha magasabb a hőmérséklet,(hiába ez ugye gyárilag ilyen "magas"). Én is azt javaslom hogy add el és vegyél V2-t ha mindenképp Asus-t szeretnél.
Én pedig MX-4-et javaslom! Nekem -5C°- ot hozott a konyhára!
-
lowzor
veterán
válasz
synthattik #31562 üzenetére
MX 2-őt tegyél rá, de max pár fokot fog javulni a helyzet. A hűtés ugyanúgy hangos lesz, főleg nyáron. Ha meg leszabályozod, akkor nagyon felengedi a hőt.
-
kovsol
titán
válasz
synthattik #31558 üzenetére
Vidd vissza ha még friss vétel. Amúgy V1 -re tudsz rakni vízhűtést is, de gondolom ez nem sok embert érint.
-
törölt tag
válasz
Új kártyánál nem hiszem hogy az átpasztázás segíteni fog,max ha gyárilag jó sokat kentek fel, de ezt kétlem.
Inkább alulfeszelés és venti profil beállítása segíthet.
am megkérdezhetem minek cserélted le a 7950-et? Nem jártál jobban... -
lowzor
veterán
válasz
Felesleges. Ez a hűtés hangos is és meleg is. Én a helyedben eladnám és csere V2-re.
-
zserbox
őstag
válasz
synthattik #31556 üzenetére
de meleg is?
miért nem veszed lejjebb a venti fordulatszámot? -
törölt tag
válasz
synthattik #31553 üzenetére
Attól még nem mondanám hogy rossz kártya!
Nem kell kidobni!
-
lowzor
veterán
válasz
synthattik #31551 üzenetére
Az nem garanciális hiba, mival az a V1-es alapból ilyen hangos.
V1:
V2:
A V1-nek ilyen lovagos a doboza, onnan lehet legkönnyebben felismerni. És a V2-esnél látszik a hőcső.
-
*Tata*
senior tag
válasz
synthattik #31544 üzenetére
Ez a V2-es hűtés így néz ki:[link]
(#31550) zserboxLehet, de a hűtő ugyan úgy néz ki.
-
lowzor
veterán
válasz
Sajnos nem
Hol vetted?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Pedig ez V2-nek tűnik.
(#31545) zserbox
Te most ugyanazt linkelted, csak a gyári tuningosat. -
zserbox
őstag
válasz
ezt biza benézted
lehet annak tűnik de nem az
amúgy észrevettétek hogy a 2 venti lapátozása eltérő a kártyán? a jobb oldali több lapátos mint a balon -
LicskaiJ
aktív tag
válasz
synthattik #15653 üzenetére
Szerintem mindent nem kellene letörölni, csak a vga-s dolgokat, chipset driver-t véletlenül se.
(AMD proci van a gépében, ha jól látom...) -
gyuromoj
veterán
válasz
synthattik #11627 üzenetére
Én is toltam hajnalban, minden alapon 1080p Ultra beállítás, msaa off, vsync off 30-90FPS között voltam.
Amikor vsync 2 frame és msaa 8 volt, akkor 20 fps körül mozogtam. -
torma1981
veterán
válasz
synthattik #11627 üzenetére
Nem lesz itt akkor gond.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
synthattik #11238 üzenetére
De legalább az egyik legszebb cím idén.
-
ktg3
őstag
válasz
synthattik #10436 üzenetére
3d mark 2011 az 4987 pontot dobott 76xx graph score, 25xx cpu 23xx combi
Warfighter 1200p minden maxon hibátlanul játszható, pont tegnap tettem fel. Mondjuk a gém nem igazán jön be.
Az új codot meg max payne 3-mat fogom még megnézni.@asdxv: Szted ez mitől lehet, hogy ennyi a különbség? Az egyik házhűtő mondjuk le volt húzva. De ezek az értékek furmak alatt mentek. Játék alatt pl warfighter a 60 fokot sem éri el.
Nem lehet, hogy a power limittől csinálja? Kitoltam 50%-ra.
-
seederking
őstag
válasz
synthattik #9838 üzenetére
A Medal-t próbáltam eddig.stabil 60fps,,mocorog de stabilnak mondható.
Most egy kis sleeping dogs,, a tegnapi cpu tuning beállításomat kikészítette 70fokmegpróbálom hát ha változott a helyzet.Mivel a beállításokon is "drasztikusan" módosítottam.
-
soultrapp
senior tag
válasz
synthattik #8128 üzenetére
El nem vinnék előlem,mert boltból venném csak az enyémet kell még eladni..
-
seederking
őstag
válasz
synthattik #7462 üzenetére
Kilátásban van már az 5 kiadási időpontja vagy csak annyit lehet tudni,hogy lesz?Van esetleg valami oldal ahol téma?
Mondjuk ha a Max P. 3-ra hajazna egy nyitott világú játék,nem tudom milyen vas kellene alá és hány 100Gb tárhely -
lowzor
veterán
válasz
synthattik #7447 üzenetére
Árnyék very high-on tényleg jobban pörgeti.
Amúgy nem is nagyon izgatna, ha a húgomnak, meg a bnőmnek nem ez lenne a kedvenc játéka. Már vagy 5-ször kivitték a simát is, meg az EFLC-t isPedig szerintem jóval szarabbak bennük a küldik, mint a korábbi GTA-kban. Szóval nem kicsit van már herótom. Ha meg szarul fut a játék, akkor rajtam csattan az ostor.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
synthattik #7447 üzenetére
Metro 2033-at is szépen be lehet lőni, ahol már jól fut és a GTA4-nél trilliószor szebb.
-
soultrapp
senior tag
válasz
synthattik #6839 üzenetére
az fain.nekem. a. 6950 azért melegedősebb bf3ban 74fok és 56%on pörög a venti,de lehet lecserélem inkább majd 7870re.
de ebből melyik a legjobb változat?
sima,oc,flex?melyiket éri legjobban meg? -
kovsol
titán
válasz
synthattik #6186 üzenetére
de te a GPU nak adsz ilyenkor feszt nem pedig a ramnak, miért menne a ram jobban tőle ?
-
kisza25
félisten
válasz
synthattik #6186 üzenetére
a feszt nem a ramnak adod, hanem a GPU-nak, szóval azt emelheted akármeddig a RAM végig ugyanannyit fog kapni, talán(de ez nem biztos) a teljesítményvezérlőt kitolod akkor lehet kap több naftát a memória, de szerintem az is csak a GPU-ra vonatkozik,
gondoltam szólok
amúgy nem lenne egyszerűbb megnézni milyen RAM van a kártyán, mint így levonni következtetést, én csak erre gondoltam az előbb, nem akartalak megbántani -
Garsza
veterán
válasz
synthattik #6054 üzenetére
Én kb 1,5 hete vettem egy Sapphire HD7870 GHz Edition OC karit ujjonan és abban két darab átalakító van. A táp meg szerintem bírni fogja mert az én configom a konektorból 300W körül fogyaszt fogyasztás mérő szerint és abban benne van a monitor is ami kb 35 W + a procim húzva is van.
-
Alpachino
veterán
válasz
synthattik #6054 üzenetére
Az utóbbi időben minden VGA dobozomban "csak" egy db volt....
( GTX560TI, 6950...stb.)
-
Alpachino
veterán
válasz
synthattik #6049 üzenetére
Az enyémben 1db-volt, de lehet akkor, hogy a Sapphire nagylelkűbb....?
gyuromoj : igen fogsz kapni, de arra készülj, hogy az átalakított VGA 6pinesek, szinte az összes molex csatidat elfoglalják
-
gyuromoj
veterán
válasz
synthattik #6043 üzenetére
i5-2300 van, csak még nem szereltem be. Meg lesz +4GB ram is.
Táp pontos típusa:
FSP350-60APN -
Tomix24
addikt
válasz
synthattik #5799 üzenetére
Ezzel a beállítással ment le: [link] 12.9-es béta Catalyst. És 1305Mhz Ram és ~1150Mhz Core, +20 power és 50% venti Asus Tweak-el. Ugyanezen beállításnál 43%-al több FPS-t kaptam Sniper Elite V2 Benchben mint a gyárimmal. 7500+- a 3D mark11-ben Performance beállításnál. Szerintem reális lehet ennek fényében.
Miért ti mennyit kaptok 3Dmark11-ben Performance-ra? GPU eredmény kell csak. Mert ha pont ennyit, akkor itt a China-ban van valami nekem rosszul beállítva.
-
Alpachino
veterán
válasz
synthattik #5799 üzenetére
Ráadásul ezzel hasonlítva sem értem.....
-
Tomix24
addikt
válasz
synthattik #5788 üzenetére
-
seederking
őstag
válasz
synthattik #5188 üzenetére
Köszi a részletes választ.
Ha pl a kihasználtságot tesztelem akkor általában stabil értéket kell,hogy mutasson vagy terheléstől pl robbanás/lövöldözés függően nagyban változó értékeket fog mutatni?Egy 3.6-ra húzott phenom ii 955-től mit várjak egy oc /920mhz/ 7850 esetében.Meg kellene lennie a közel 100% gpu kihasználtságnak vagy ne csodálkozzak ha "sokkal" alacsonyabb lesz? -
milszab
senior tag
válasz
synthattik #5190 üzenetére
1általán nem hangosabb! Max melegebb a kártya! Nekem 4870-esem volt előtte ref hűtés, és talán 1 játéknál kezdtem el hallani a hangját!
Amúgy valamelyik nep megpróbáltam lekapcsoltam ventiket 7850-esemen. Igaz csak alap helyzetben néztem, olyan 10percig ment a gép és 32fok-ig ment csak fel. Most így ventikkel 28... Terhelve mondjuk biztos nagyobb lenne a különbség. Bár ha levenném az egész müanyag keretet róla, biztos jobb lenne, csak ahhoz meg le kell venni a hűtőbordát is, és nem akarom újrapasztázni! 1. lehet nem lesz olyan jó, 2.szerintem garivesztéssel is járna!
-
BalaNce87
addikt
válasz
synthattik #5133 üzenetére
4Ghz?
Ne idegesítsetek fel
Jah, kicsit elment az időMa már a 4Ghz mindenhol alap?
-
tomama
aktív tag
válasz
synthattik #5131 üzenetére
nekem a multi a lényeg,és ultrán elég karcsú az fps.
a nagyon nagy ingadozás a procitól lehet? -
BalaNce87
addikt
válasz
synthattik #5127 üzenetére
Most veszek egy 7850-et. Egy 955 ös X4 lesz alatta. Eddig 3.6 on használtam egy 6850-el. Lehetséges hogy feljebb kéne vinnem a procit, hogy meghajtsa a kártyát rendesen?
Full HD-nál már nem a proci a szűk nem? -
tomama
aktív tag
válasz
synthattik #5129 üzenetére
v-sync nincs bekapcsolva.inkább az az érdekes,hogy nagyon lezuhan az fps.olyan 50és150között ugrál nagy pályákon.kissebb pályákon pl.metron nem megy 80 alá.nekem az a nagy ugrálás nem tetszik,nemtom másnál hogy működik de sztem valami nem stimmel.ja és medium beállítással megy a játék.
-
tomama
aktív tag
válasz
synthattik #5127 üzenetére
3.8-on megy és1920*1080-ba használom.
-
szmegma
aktív tag
válasz
synthattik #5114 üzenetére
Koszonom szepen, igy mar vilagos. Vhogy mindig atsiklottatok-e kerdes felett.
-
smiti
veterán
válasz
synthattik #4795 üzenetére
Szia!
Lehetne még egyéb kérésem is? Játék tesztek futtatására szeretnélek kérni, természetesen alapórajelen kellene a mérést végezni.
Nekem Dirt2 és Dirt3 benchmark eredményeim már vannak, ezek a játékok saját tesztjei.
Illetve van ez a Sniper Elite V2 Benchmark ez egy elég megterhelő tesztnek tűnik.A Dirt2-3-ban mindent a maxra állítottam úgy végeztem a méréseket.
Természetesen van 3DMark11 eredményem is, dehát ugye nem szintetikus tesztekkel játszunk.Performance:
Xtreme:
A kártya az adatlapomon szerepel.
-
cskamacska
addikt
válasz
synthattik #4936 üzenetére
Egyébként ezt most hogy, _most_ veszel egy második kártyát hogy _évek múlva_ jól menjenek a játékok?
Szerintem ezt te sem gondoltad komolyan(írtad is hogy majd később).
Várhatóan sokkal jobban jársz egy időközi cserével, de legrosszabb esetben később is hozzárakhatsz egy másik 7870-et, amikor már nem úgy mennek a játékok mint szeretnéd.sakal83: Ne idegesíts, hogy 2GB nem lesz elég a játékoknak belátható időn belül.
Vaskos árú(180ezerről beszélünk? többről?
) dupla 7950-et venni hogy később is elég legyen szerintem erős túlzás.
csaabz: Szerintem erős a Borderlands 2 nVidia által megszerkesztett csapdájába(azaz néhány ATi kártyák aló direkt eltüntetett effekt miatt nVidia vidkártyát vetetni) önként és dalolva belesétálni, de ha már teszed, akkor a rossz nyelvek már egy olcsón beszerezhető GT430-as kártyát is elégnek tartanak hozzá. Hitoshi san nindzsái által eléd tárt linkeken egész friss leírása van a hibrid PhysX dolognak.
-
lowzor
veterán
válasz
Egy 7870 simán elég lesz még 2 évig Full HD-ra. Max 1-2 effektet ki kell majd kapcsolni, de szerintem abba nem fogsz belehalni. Ha megér neked kb plussz 80k-t (tápcserével együtt), hogy MSAA-val, meg mindenféle biszbasszal 100 FPS-el fussanak a játékok, az a te dolgod.
-
sakal83
addikt
válasz
7870cf-t biztos nem vennék, mert csak 2gb ram van rajta, ami kevéske is lehet a jövőben. Akkor inkább az olcsóbb 7850cf meghúzva vagy 7950 cf, mert azon 3gb ram van.
-
válasz
synthattik #4930 üzenetére
Nagyon nem valószínű hogy elbír az a 500 as Enermax 2.db 7870 el!(2.db 7850.el se biztos ha tuningolva van a 2500K)
Azt ne feledd hogy ugyan 500.W de sajnos a valóságban csak 384.W -ot tud 12V on és az is 2.é van osztva!
a 2.db 7870 az ugye papír szerint 350.W(2x175.W) ugyan nem kajál annyit de tuning nélkül azért a 260-300.W ot benyelik, és tuningal bizony el is érik a 350 -et!
szóval mielőtt 7870 CF -et tervezel előtte egy táp cserét kéne megejteni! bőven elég egy 600-650.W os csak olyan legyen hogy képes is legyen majdnem 600.at leadni a 12.V os ágán és ne legyen szét darabolva a 12.v ág! PL: CORSAIR TX650W v2 nagyon jó ÁT/Érték ebben a kategóriában!
-
lowzor
veterán
válasz
synthattik #4930 üzenetére
Szerintem ez elvisz kettőt. De minek a 7870-ből CF? Nekem az már kicsit e-pénisz kategória...Vagy nem Full HD-ban nyomod?
-
noby
aktív tag
válasz
synthattik #4895 üzenetére
igen játékok alatt néztem 55fok bf3 cod stb csak komolyabb vga terhelés alatt meny fel jobban teszt progiknál.az enyém dual x hűttés van.
-
noby
aktív tag
válasz
synthattik #4892 üzenetére
aham kösz én is észrevettem,hogy kínozza a kártyát és még felmegy94fokra is de leállítottam.3d markok alatt max74fok ahogy írod húzni nem szeretném.csak kipróbálás képen kérdeztem mit bírnak.de egy húzott 7850 amim volt majdnem hozza ezt a teljesítményt.Nem gondoltam volna.
-
noby
aktív tag
válasz
synthattik #4890 üzenetére
fur markal meddig meny fel a hőfokod tesztelted?
-
smiti
veterán
válasz
synthattik #4795 üzenetére
-
KaakukK16
aktív tag
válasz
synthattik #4725 üzenetére
Akkor tweakel nyomjan fel 1050 /1300ra?
-
zolika010
tag
válasz
synthattik #4298 üzenetére
az ivy procinak mi az előnye?
ui: cf nem igen lesz, a tápot csak a minősége miatt veszem meg
-
EvilSymbol
csendes tag
válasz
synthattik #4299 üzenetére
Kezdésnél ennyivel indít
amúgy utána már nem esik ~35 alá nagyon.
-
IzI
őstag
válasz
synthattik #4170 üzenetére
Köszönöm mind2-nek.Akkor tök felesleges.Powercolor-é már jól néz ki az szépen fel van húzva,de Sapphire elég karcsú.
-
=HG=
addikt
válasz
synthattik #3647 üzenetére
Mondjuk egy olyan 1100-1150 mennyivel löki meg a hőfokot ?
-
Inv1sus
addikt
válasz
synthattik #3637 üzenetére
Kipróbáltam úgy hogy alapértelmezett értékek és gpu órajele 1050-en. Lefagyott.
Most felrakom a régi drivert, ahol még minden jó volt, remélem megfixálja, mert így nem tudok dolgozni se normálisan.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
synthattik #3547 üzenetére
Nem lesz semmi baja tőle, ha nem melegszik túl és csak teszt erejéig nézed meg, de ajánlott 100%-re tenni a hűtést.
-
Tempileul
tag
válasz
synthattik #3533 üzenetére
egy ilyen:[link]
csucsbicep És akkor az én 1038-om gyenge lenne ? Vagy mi számít jól sikerültnek ?
-
Tempileul
tag
válasz
synthattik #3530 üzenetére
Dragon Age 2 vel full grafon és ez a saját venti szabályzásom, mert alapból olyan mint egy porszívó és nagyon zavart.
-
BullZeye
veterán
válasz
synthattik #3511 üzenetére
Heaven lefut, 3x egymás után aztán kiléptem, hiba nem volt.
Battlefield 3nál viszont le kellett vennem 1150/1400-ra, de így 4 küldetést végignyomtam, de nem fagyott/crashelt/lépett ki.
Azért 33% tunning így is megvan fesz emelés nélkül. De persze hosszas használat után fog kiderülni, hogy valóban jó e, de reménykedem.
-
Casanova*
veterán
válasz
synthattik #3499 üzenetére
ennek örülök! megnyugodtam! köszi az infót!
megfogom venni ezt a kártyát.
-
rezy89
tag
válasz
synthattik #3256 üzenetére
Pont ez a kérdés hogy milyet kellene beszerezni hozzá, komplett gépet szeretnék összehozni!
-
Gippo
senior tag
válasz
synthattik #2879 üzenetére
1120/1300
Min FPS: 28
Max FPS: 113
Scores: 13571120/1500-on meg 1379
nyilván érdemes lenne több programon is tesztelni
-
Winne
nagyúr
válasz
synthattik #2773 üzenetére
Detto, tök mindegy a csomagolás, a cucc legyen jó.
-
szasanyi
félisten
válasz
synthattik #2297 üzenetére
Akkor is 40 fölötti, az meg már folyamatos hatást kell(ene), hogy keltsen. De ez minden, csak nem folyamatos.
Mondjuk én nem használom így az sem volt nyilvánvaló számomra, hogy ez AB mérés, mint ahogy az sem, milyen VGA-n fut éppen a játék. -
válasz
synthattik #2284 üzenetére
igazad van tényleg dupláját sőtt nálam(némelyik pályán) 50. vs 150 FPS -t mért az AB, viszont eddig ez az egyetlen játék aminél ilyen bugosan mér, mert most gyorsba megnéztem még másik 3 játékkal és azoknál pont ugyan annyit mutat mind 2 progi!
-
kockaharcos
senior tag
válasz
synthattik #2284 üzenetére
Volt,aki kipróbálta, és igaz a feltételezés. Ugye,hogy mégsem olyan baba az a 7870??
-
seederking
őstag
válasz
synthattik #2152 üzenetére
Hmm az süti.Megnézni sajna nem tudom mert nincs vga amin tesztelhetném.ezért is gondolkodom az OC változaton.Esetleg nem lehet olyat csinálni hogy a ref vga-t meghuzás után valamilyen profillal elmenteni hogy ne kelljen minden bekapcs után ujra meg ujra meghuzni?akkor így nem kellene kiadni x ft-ot az ocra.Ja és kérdés hogy milyen vga-t fognék ki tuning terén.Igen én is gondoltam a cpu húzására.Ha viszi a 3.2-ről a 3.8-at akkor meg lesz rántva.
-
seederking
őstag
válasz
synthattik #2149 üzenetére
Köszönöm jó fej vagy.
Pl Batman AC,Rage,BF3.
A battlefield 3 elég mérvadó mert az 5870-nél highon volt akadás.Nem tudom esetleg a procim miatt?Phenom II X4 955.
De nem hinném,azért szóljatok ha tévedek. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
synthattik #2131 üzenetére
Amit jatszotam az a call of duty modern warfare 2, meg abban nem csinalta. De ez a sniper egy egyik kedvencem.
-
Winne
nagyúr
válasz
synthattik #1845 üzenetére
Nálam 1050/1450 és semmit sem adtam rá.
-
Tempileul
tag
válasz
synthattik #1843 üzenetére
és akkor +20% elég ?
-
akela91
addikt
válasz
synthattik #1731 üzenetére
Pedig érdemes lenne újrahúzni a rendszert...
Egyébként pedig asus GPU Tweak. -
noby
aktív tag
válasz
synthattik #1707 üzenetére
én egy 6950et asus dculles karit váltottam de szerencsére hallgattam a fórumtársakra és nem bántam meg.nyugodtan cseréld le 6950felett fog teljesíteni még alap órajelen is pláne ha elkened a száját
nagyon jól sikerült db.köszönhető a 28nmetrek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest