- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
Dealer95 #14057 üzenetére
igen, hiába a 8 szál ha legtöbb progi 4 nél többet nem nagyon használ. Azért van, hogy a tesztekben sokszor még az fx4 is utoléri a 8 -t játék alatt az órajel miatt. Viszont ha elterjednének a 6-8 szálat is kihasználó játékok mindjárt megtáltosodna az FX meg az i7 is tovább gyorsulna és nem csak az i5 szintjén lenne.
-
-
válasz
Dealer95 #13813 üzenetére
tessék alapon
*******************************************************************************************
BomiBoogie , ZozzHUN komolyan is gondoljátok amit írtok? ma szinte kivétel nélkül az ÖSSZES játék megeszi a 1,5.Giga vRam ot de hogy ne csak a szám járjon tessék pár saját teszt képem
Tovább is van mondjam még?.....................
-
-
DeathAdder
veterán
válasz
Dealer95 #12793 üzenetére
Úgy látszik számít igenis a játékoknál (és ezzel sokan nincsenek még mindig tisztában, pl múltkor egy fazon dual core-hoz akart 79xx-et venni.....)
Pár napja olvastam ebben a blogban, hogy tényleg mennyit számít a cpu és a tuning is bizonyos játékoknál
-
seederking
őstag
válasz
Dealer95 #12444 üzenetére
Persze értem én,igazad van.Csak pl ha én érdeklődnék egy vga-ról és valaki jönne egy ilyennel (blackscreen)
elég valószínü,hogy passzolnám.De valóban,,,jó ha tudjasurgyi : Mondjuk itt sokan érdemleges választ,alátámasztva nem nagyon fogunk tudni adni (ha csak droidmester nem aktivizálja magát).Mivel sztem itt a topicban a felhasználók 90%-a 50/70 vga-ban járatos.
Az pedig,hogy hű de jól hangzik a 7950 boost azt én is adomDe a helyedben inkább teszteket/összehasonlítást néznék a helyedben.Max annyiban tudnak páran segíteni,hogy tuning-al mennyire "érik utól" a 7950-et.
De hát a tuning meg zsákba macska... -
-
synthattik
aktív tag
-
kovsol
titán
válasz
Dealer95 #11135 üzenetére
Mert a windows megpróbálja elosztani a magok között az FX procin, de hiába ha a játék csak 2-4 magot tudna terhelni akkor is csak annyi erőforrást fog felvenni. Volt FX procim és ki is mértem. Pl a diablo3 1 magot használ és hiába osztja el 3 magra a winfos akkor is csak 1 magnyit fog használni.
-
kovsol
titán
válasz
Dealer95 #11124 üzenetére
Játékban kb semmit nem hoz a memória. Ha eléred az ilyen 1300-1350 -t amit az elpida bír onnantól már kb mind1.
(#11128) Dealer95 annak erősebb a gpu, lehet egy +50Mhz ramot azért igényel, kétlem, hogy sokkal többet, mert akkor gyárilag is magasabb lenne a mem órajele, de azonosról indulnak.
-
-
miresz
veterán
válasz
Dealer95 #10400 üzenetére
APM=off,TurboCore=off,fix 4Ghz ezt általában alapfeszen viszik(1,26-1,3V nem mindegyik FX-nek ugyan az az alapfesze) Így hűvösebb lesz a proci,és jobb a teljesítmény,főleg multiban lesz jóval nagyobb teljesítmény növekedés.
(#10413) soultrapp:: Én a 7870-est venném. A haver is FX6100@4Ghz+7870 kombót használ,és simán jó. Érdeklődj nála.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- EAFC 25
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest