- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
Amikor Ő írt (meg én) még nem volt ott a lehetséges kártyák között az ASUS, azt később szerkesztette bele Bálint85 a posztba (ezért szoktuk jelezni, hogy szerk. de sebaj).
(#29105) Bálint85: Egyébként mind a Giga mind az ASUS jó márka, egyikkel se jársz rosszul, rád marad szerintem a választás, hogy megéri neked a plusz párezer forintot az ASUS. Egyébként a topikban lényegesen több ASUS tulaj van mint Giga, szóval az ilyen +1ezés nem lesz igazán mérvadó. -
=HG=
addikt
-
-
Sabre
őstag
a driver gond megjavult fogalmam sincsen hogy, már lefutott a catzilla de 2 elég gyenge eredményt hozott csak. ( alapon 5250, 1125/1250-en 5400 körül) a proci elvileg @ 4ghz
valami nem stimmel, az eszközkezelőben ismretlen sm busz verzérlő meg ismeretlen eszköz meg ismeretlen usb vezérlő van meg hasonlók, aida64 indításnál baromira keres valamit beakad az egér vagy fél percre, cod blackops2 induláskor fagy,farcry 1 perc alatt szóval valami gáz lett itt csak tudnám mi..
át is lesek a windows topikba...
-
no arra én is kíváncsi leszek hogy megy tuningban nálam a ikertesó járt ami nem OC verzió és sajnos nem igen volt egy tuningos példány 1100.at sem ment alap feszen(de 1,30.ra megfeszelve se ment 1170 nél többet) és a hűtése is elég hangos és hatékonynak sem mondhatnám zafír Dual-X től sokkal gyengébben teljesített
********************************************************************************
#13907 korcsi pedig stimmelnek az adatok már ha az 1536 Shader ra gondolsz mert valóban annyi, a másik oldalon írtak hibás adatot a 1280 al -
korcsi
veterán
Külön GPU-t és memóriát tesztelni, 1200/1450 megcélozható alapfeszültségen, persze nem biztos, hogy menni fog, állítólag ha 1400 alatt megy csak a memória akkor Elpida gyártmány, Hynix többet is mehet.
Feszültséghez, meg hőmérséklet függvényében lehet nyúlni, mértékéről nem tudok nyilatkozni, én az alapfeszültséges tuning híve vagyok.
Gratula a cucchoz, sok sikert!
"de egy egészséges 10% feletti tuning nem lenne ellenemre" neked nem, csak a kártyának
(#13901) SabreNem lehet, hogy az IGP "látszik"? Hol látszik ez amúgy?
(#13902) asdxv: akkor hajrá!
-
-
-
-
DeathAdder
veterán
Csak is alapon 860/1200-on az alap 6970 ellen.
Nálam az képezi az összehasonlítást, a tuning amolyan grátisz amit kapsz a kártyával7870-nél (a fórumból tudom), hogy voltak kondi ill. forrasztási hibák és többnél előfordult black screen.
-
DeathAdder
veterán
Egy 70-re felmoddolt 6950-ről váltottam (több mint fél év után) 7850-re és van különbség, főleg beta driverrel
GeneraL_XTX - "Csak azt nem értem minek...ezekhez a szar konzolportokhoz a 7870 is túl sok szvsz, ami meg sz@rul van megírva az a 7970-en is szaggatni fog (p AC3)"
Így van, de a legnagyobb szégyen mégis az, hogy azt még egy GTX560 is jobban viszi
-
Speed®
titán
Na elment a 7870, már csak a 7950 rendelése van hátra
Sokat ne agyalj, rosszat nem kapsz, a legolcsóbbat venném a helyedben..semmi bajom nem volt a sapphire ocval, hűtése is korrekt. Lehet gizdázni V2 ASUSal, de akkor már inkább 7950 közel annyiért (kéretik nem elkezdeni a flamet).
PCt nem ismerem, de ha van ~4 hőcső meg duálventi, nagy baj nem lehet..esetleg a szabályozhatóság és a voltagelock témának érdemes utánanézni, nehogy szívás legyen az OC, ill. a hűtési házirend.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged