- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
plekk
tag
válasz
troland26 #14789 üzenetére
Nekem is ugyanilyenek a hőmérsékleteim mint neked de7870 esem van ugyanilyen hőmérsékletekkel 1150/1250 en járatom alapfeszen
Tehát játék alatt pl FarCry 3 vagy épp Most Wanted alatt 72-75 fokon megy, de engem egy kicsit zavar ez hogy ilyen a hőmérséklete.
2 db házhűtőm van - 12 cm esek.
az egyik egy nagyon lassú nem vezérelhető fos, a másik meg egy ARCTIC COOLING F12 Pro PWM ---> de ez egymagában mit sem ér.
Egyébként nem tudom hogy mennyi az a bizonyos kritikus hőmérséklet egy ilyen VGA nál.
Ha esetleg tudod akkor leírhatnád már csak a kíváncsiság kedvéért kérdezem. -
plekk
tag
válasz
troland26 #14776 üzenetére
A fogyasztás szerintem ilyen kártyák esetében lényegtelen, legalábbis nálam sosem volt villanyszámla probléma még anno az 5870 el sem, egy hd7850 esnél meg pláne lényegtelen.
Az alulfeszelés a hőmérsékletek miatt lehet lényeges de nyílván ha valakinek nagyon jó szellős háza van ami lehűti megfelelően a kártyát akkor ott ez sem igazán lényeges. -
->Raizen<-
veterán
válasz
troland26 #12046 üzenetére
Throttingol 2d-ben?
Szerintem a zero core hülyül. Ne fusson semmi a háttérben weboldal stb sem. És akkor nem kellene állandóan bekapcsolnia a ventinek.
(#12048) DeathAdder: Jön majd a végleges catalyst és akkor meglátjuk mi lesz ezzel a két játékkal! Nagy gyorsulásra tippelek!
-
válasz
troland26 #8716 üzenetére
Hát az nem is olyan meleg, mert az MSI terheletlenül volt 28-30°C és load 72°C körül és hangos volt. Érdekes volt, hogy nem lehetett hallani különbséget idle és load között, mintha ugyan annyival pörgött volna. Mondjuk nem csodálom, hogy hangos, 2db 7,2-es venti van rajta.
-
Tomix24
addikt
válasz
troland26 #6593 üzenetére
Nekem ilyen van, az 1 GB elég 90%-ban. Eddig csak Ultra beállításnál fogyott el Battlefield 3-ban, de akkor meg a 30-40 közötti FPS-el meg mit kezdenék.. Szóval lekopogom megvagyok az 1 Gigával eddig simán(pedig az összes AAA címet kipróbáltam már amióta megvan)
MAx Payne 3 tudja még betelíteni, ha az élsimítást 16x-ra teszed. De minden maxon, és élsimítás 2x, akkor kapsz értelmes FPS-t még, és nem tellik meg az 1 Giga. Saját vélemény. 0 a hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest