Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple Watch
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
plekk
tag
válasz
troland26
üzenetére
Nekem is ugyanilyenek a hőmérsékleteim mint neked de7870 esem van ugyanilyen hőmérsékletekkel 1150/1250 en járatom alapfeszen
Tehát játék alatt pl FarCry 3 vagy épp Most Wanted alatt 72-75 fokon megy, de engem egy kicsit zavar ez hogy ilyen a hőmérséklete.
2 db házhűtőm van - 12 cm esek.
az egyik egy nagyon lassú nem vezérelhető fos, a másik meg egy ARCTIC COOLING F12 Pro PWM ---> de ez egymagában mit sem ér.
Egyébként nem tudom hogy mennyi az a bizonyos kritikus hőmérséklet egy ilyen VGA nál.
Ha esetleg tudod akkor leírhatnád már csak a kíváncsiság kedvéért kérdezem. -
plekk
tag
válasz
troland26
üzenetére
A fogyasztás szerintem ilyen kártyák esetében lényegtelen, legalábbis nálam sosem volt villanyszámla probléma még anno az 5870 el sem, egy hd7850 esnél meg pláne lényegtelen.
Az alulfeszelés a hőmérsékletek miatt lehet lényeges de nyílván ha valakinek nagyon jó szellős háza van ami lehűti megfelelően a kártyát akkor ott ez sem igazán lényeges. -
-
->Raizen<-
veterán
válasz
troland26
üzenetére
Throttingol 2d-ben?
Szerintem a zero core hülyül. Ne fusson semmi a háttérben weboldal stb sem. És akkor nem kellene állandóan bekapcsolnia a ventinek.
(#12048) DeathAdder: Jön majd a végleges catalyst és akkor meglátjuk mi lesz ezzel a két játékkal! Nagy gyorsulásra tippelek!
-
válasz
troland26
üzenetére
Hát az nem is olyan meleg, mert az MSI terheletlenül volt 28-30°C és load 72°C körül és hangos volt. Érdekes volt, hogy nem lehetett hallani különbséget idle és load között, mintha ugyan annyival pörgött volna. Mondjuk nem csodálom, hogy hangos, 2db 7,2-es venti van rajta.
-
Tomix24
addikt
válasz
troland26
üzenetére
Nekem ilyen van, az 1 GB elég 90%-ban. Eddig csak Ultra beállításnál fogyott el Battlefield 3-ban, de akkor meg a 30-40 közötti FPS-el meg mit kezdenék.. Szóval lekopogom megvagyok az 1 Gigával eddig simán(pedig az összes AAA címet kipróbáltam már amióta megvan)
MAx Payne 3 tudja még betelíteni, ha az élsimítást 16x-ra teszed. De minden maxon, és élsimítás 2x, akkor kapsz értelmes FPS-t még, és nem tellik meg az 1 Giga. Saját vélemény. 0 a hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest