- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sabre
őstag
válasz
->Raizen<- #29148 üzenetére
Bocs, iponon voltam elnyomtam. Tudok az msi-s helikopterről, a gigám is fel akart szállni alapjáraton erre céloztam. Engem ez zavart.
-
Sabre
őstag
Nekem az asus előtt volt már egy másik 7870, egy ilyen gigabyte.. Helikopter effektus és nem volt tuningbarát sem, mondjuk ezek egy átlag usert nem zavarnak mert egyik sem hiba, biztos hibátlanul teszi azóta is a dolgot márt nem volt vele gond.
DE az asus hűtése sokkal hatékonyabb, csendesebb, jobban tuningolható. Egyszerűen leíri a minőségi difi mikor a kezedbe fogod.
Giga ár/érték arányban jó, meg is verte szerintem a sapphire-t ami gondolom cél volt, csak néha picit túl letolták a gatyát, pl az 560ti szériánál az oc meg a soc sokszor nem bírta a gyári órajelet. Nekem most pár hónapig volt bent egy giga 560ti oc és nem volt vele para, hibátlan volt.
Az asusnál meg el kell dönteni, hogy a brand,minőség,stb. megéri-e azt a párezres felárat.
Én most a két 7870 olvasatában azt mondom igen. Nekem. -
Sabre
őstag
Végül egy DCII hűtéssel rendelkező asus nyert, ez az,
Este tesztelek is
-
Sabre
őstag
válasz
lowzor #28584 üzenetére
az iponban a powercolor myst edition kapható, oda 26.7cm van írva, gondolom ugyanakkora a két kártya.
Ráadásul erről még jobbakat is írtak, mint a vtx3d-ről, gondolkodóba estem , ha az esti mérés pozitív eredményt hoz.ittakary: köszi, most látom h a powercolorra csak 1 év van gari..
-
Sabre
őstag
válasz
daveoff #28581 üzenetére
Én is kerestem ott, de volt youtube videó ami szerint elvileg 250mm, de máshol meg 267mm volt már, sőt volt ahol még többet írtak..
szerk.:
Sondi1986: 26 és 27cm között van a hossz, ami még befér. Így is szét kellett a hdd tartó keretet egy vonalban anno flexelnem szegény Antec Solo házikómban (
), hogy a gtx 260 beférjen, azóta mindig méricskélek, hogy merre meddig.
-
Sabre
őstag
Sziasztok!
Akinek VTX3D Tahiti LE Black edition 7870 XT-je van, meg tudja mondani hány cm hosszú a kártya, mint egy 7950-es? Mert 26-27cm körül van csak helyem és ha beférne lecsapnék egyre, ha nem akkor marad a kisebb 7870-ek közül valami...
-
Sabre
őstag
nekem volt dc2 hűtés és a legjobb amivel találkoztam, hangja sincs és melegedni sem bír.
Ellenben tegnap a dead island is kifagyott valamiért, visszavettem teljesen alapra a vga-t és úgy már nyugi volt, de az a fagyás is 1.5 óra után volt. közben bf3-ban meg semmi szóval nem tudom mi ez az anomália, hogy 1150/1300 alapfeszen a kártya vége de néha így is hajlandó kifagyni
-
Sabre
őstag
válasz
- = Zk = - #14151 üzenetére
Én is a 6950 után lestem párszor, szóval gratula
-
Sabre
őstag
1125/1275-ön toltam megint egy fél órás tdm kört, ez is stabil, mehetek feljebb
-
Sabre
őstag
-
Sabre
őstag
a driver gond megjavult fogalmam sincsen hogy, már lefutott a catzilla de 2 elég gyenge eredményt hozott csak. ( alapon 5250, 1125/1250-en 5400 körül) a proci elvileg @ 4ghz
valami nem stimmel, az eszközkezelőben ismretlen sm busz verzérlő meg ismeretlen eszköz meg ismeretlen usb vezérlő van meg hasonlók, aida64 indításnál baromira keres valamit beakad az egér vagy fél percre, cod blackops2 induláskor fagy,farcry 1 perc alatt szóval valami gáz lett itt csak tudnám mi..
át is lesek a windows topikba...
-
Sabre
őstag
válasz
lowzor #13899 üzenetére
ez érdekes, catzilla 2 grafikus drivert lát fent a gépen és az egyikre valami 2012 3 12 dátumot ír és ezért nem hajlandó elindulni sem a teszt sem. Nem értem, uninstall volt a 12.11-re mikor a 6950-et kivettem, utána driver cleaner majd most 12.11 fel mikor bedugtam a 7870-et...
-
Sabre
őstag
na bekerült az kártya a gépbe 1.218 a fesz és 1050/1200 amin fut alapon.
Már húzom ezt a catzilla izét, mert gondoltam rögtön kezdem azzal hogy megnézem meddig megy a kicsike.
Feszt és órajeleket meddig _érdemes_ piszkálni? Nem legyilkolni akarom de egy egészséges 10% feletti tuning nem lenne ellenemre -
Sabre
őstag
Hála asdxv fórumtársnak, aki kitartóan megválaszolt minden hülye kérdést - ma délután veszem át a kicsikét
-
Sabre
őstag
válasz
kockaharcos #13829 üzenetére
egy 64 fős gulf of oma az, ami megeszik mindent. Vagy az aftermath mapok sok player társaságában.
-
Sabre
őstag
válasz
DroiDMester #13703 üzenetére
Nem nem, csak picit a difi a kettő között , a powercolor minimálisab olcsóbb elvileg.
De ha tényleg jóáarasított verzió azért olyan rövid az a sapphire, akkor nincs kérdés jön a powercolor.
-
Sabre
őstag
Utolsó kérdés. Sapphire vagy powercolor?
ma este rendelném már
-
Sabre
őstag
válasz
DroiDMester #13642 üzenetére
ez jó hír hogy oldalt van a pciex tápcsati mert rövid a házam és a 24 centis 6950 is alig fért be
most már csak akkor a várjunk a pcs+ esésre vagy rendeljem meg a simát. -
Sabre
őstag
ez a legolcsóbb powercolod 7870 ami most kapható, viszont csak 1 ventis a kép alapján. Ráadásul a mérete elég rövid ( 225mmx130x38mm ). Venni vagy másikat venni?
ez a teszt a pcs+ verziót boncolgatta, de a képek alapján a hűtés ugyanaz és állítólag elég halk is, szóval nagyon gondolkozom a típust illetően
-
Sabre
őstag
válasz
DeathAdder #13563 üzenetére
Ez megnyugtató, bár most elgondolkoztam hogy megéri-e akkor a bf3-hoz az i5 mellé a 70 az 50 helyett
-
Sabre
őstag
válasz
DeathAdder #13563 üzenetére
alapon vagy piszkálva? mert látom h van 7850 860-as maggal, de van ghz edition is. 7870-ből ghz edition-t néztem ki mert az alapból elég gyors már, pici tuning és elég lesz.
DE olvastam egy bizonyos fekete halálról a kék helyett, ami valami hibás kondi miatt jön el zafíréknál és már többeknél előjött. Ahol vásárolni szándékozom
(ipon), állílag vissza is dobta a usernek hogy nem ismeri el hibának és küldheti direktbe a gyártónak, ami több hét - akár hónap vga mentes létet biztosít mire kicserélikEz csak zafírékat érinti vagy más gyártókat is?
-
Sabre
őstag
válasz
lowzor #13540 üzenetére
A 12.11-ről sokat olvastam, az hozta vissza pariba a 7850/7870 párost a 660-asok ellen, ez tény és való. Azzal már üt, de előtte ~ugyanazt tudta a 7850 mint a 6950, ha az alapot nézzük.
Ezért is váltanék 7870re, mert a 7850 akkora előrelépés nem lenne, a felár meg nem olyan nagy már a 70-re.
-
Sabre
őstag
Na elment a 6950, már csak a 7870 rendelése van hátra
Ahogy nézem a kisebb, buci sapphire ára felment, a nagy hűtős hosszabb kártyáé stagnál.
Ráadásul a powercolor ghz edition kártyája meg esett árban, valaki vett már ilyet? Évekkel ezelőtt volt asszem egy x1950pro kártyám ami powercolor volt és igazi minőségi darab volt.Ja és szeretnék tuningolni, visszaolvastam az utóbbi párszáz hsz-t és látom nagy a szórás tuning képességben is...
-
Sabre
őstag
válasz
DroiDMester #12725 üzenetére
na egy ilyenre beneveznék ha a 7870 és a 7950 között lenne árban félúton
-
Sabre
őstag
válasz
fenergie84 #12606 üzenetére
én a kis téglát néztem mert az csak 23.5 centi, a másik amit MZSoltee vett az 26cm. A nyák ugyanaz ezeknél amúgy?
-
Sabre
őstag
válasz
MZsoltee #12590 üzenetére
Én is azt néztem ki amit te, az azonban 3.5 centivel rövidebb mint ez.
lehetséges hogy másik lapkára tette a két kártyát a sapphire? Mert nekem ez pont beférne, mert a kikerülő 6950 is 24 centis, a fenti meg 23.5cm szemben a többivel ami 26cm.
Ráadásul szeretném picit tuningolni, a két kártya között meg van ~400 forint difi a mai napi lista szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest