- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
5850ről igazából nekem nem tűnik érdemi ugrásnak egyik sem..ha belegondolsz, érdemi előrelépés a jelenlegi tuninggal elért szintedről az ~5%. Rendben, a 7850et is húzzuk, legyen +20% ..én ezért nem sok pénzt adnék.
Persze ha mellette szempont a fogyasztás/melegedés/halk üzem és az újabb fjúcsörök, ill. meg tudod magadnak indokolni bármivel, hajrá -
szasanyi
félisten
válasz kisza25 #5453 üzenetére
Megtettem, az egy rakás sz@r patchelve is (anélkül meg még inkább). Ne haragudj, ha ezzel megsértettelek - persze remélem nem -, de én ezt tapasztaltam. Ha a fiam nem ragaszkodna hozzá - sajnos szeret barbárkodni a srác - de hát inkább a játékban tegye ugyebár -, sosem lenne PC az a hulladék.
-
Dark KillerX
addikt
válasz kisza25 #5616 üzenetére
Szerintem ezek után tolhatód a játékot high szinten,nem mondom hogy ultrán,mert azért single alatt is kb 45-50FPS van meg ultrán igaz AA-al!
Fogyasztás szempontjából nem fogsz csalódni,ugyanis a 7850-ed sem fog többet enni,de ellenben sokkal gyorsabb!Szal nem fogsz csalódni remélhetőleg! -
lowzor
veterán
-
-
gyuromoj
veterán
válasz kisza25 #5875 üzenetére
Jól néz ki.
Érdeklődnék hogy milyen táppal hajtod a gépet?
Most vettem egy i5-2300-at és vennék mellé egy hd7870-et is, de nem tudom hogy a 350W FSP elbírná-e. Vennem kell majd molex - 6pin átalakítót vagy adnak a VGA-hoz?PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
seederking
őstag
válasz kisza25 #5957 üzenetére
Akkor most egy tuning téren "selejtes" karit vettem?
Nem igazán értettem miért ilyen alacsony egy oc-n.
Az 1.21V-ot folyamatosan lehet használni?Nem lehet baj belőle a melegedésen kivül?
Driveren belül huzzam föl apply és kész?
Most gyári fesz-en nagyon baráti a hőmérséklete.
Milyen eltérés ami elfogadható pl 1050magòrajel mellett?Vramot 1300-ig elég húzni?
Nem tudom egyáltalán merjem-e ilyen "tulajdonság" mellett.[ Szerkesztve ]
-
seederking
őstag
válasz kisza25 #5975 üzenetére
Az 1.075 eredményt nem tudom mire irtam.Mert terhelés alatt nem néztem még a feszt.Csak 2d-s asztali használatkor monitoroztam.Ami0.825 és nekem is 300/150-el.Akkor ez normális.Mert nem a terhelt használatkor jött ki a 0,825.Először is akkor megnézem.Az ugy elegendő ha elinditok egy játékot és leteszem tálcára a gpu-z fesz eredményt sasolva?Mennyinek kellene lennie terhelve?
Viszont ha normális lesz az érték akkor nem tudom miért nem megy a magasabb órajel. -
AT1S
tag
válasz kisza25 #6152 üzenetére
Az enyém se egy nagy tuning király, alap feszen 1150-en még lefutott a 3D Mark, de Heaven már nem , fel kellett tolnom 1250-re a GPU Voltage-t (droppal 1,23 körül kapott)! Úgy nézem itt csak Alpachino nyúlt bele a tutiba...
Gondolkodtam a TOP-on, lehet azt kellett volna.. Mindenki mondja, hogy nincs értelme, mert ugyan annyira képesek a simák is, de szerintem, azért csak szelektálják Őket? Pl. a Powercolor Vortex II-je alapból 1150-en ketyeg, feltételezem csak kiválogatták a jobb GPU-at?!
A memóriára viszont nincs panaszom, 6200-on még atom stabil , 6400-en már voltak gondok...ლ(ಠ益ಠ)ლ
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest