- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
fenergie84
addikt
válasz
DeathAdder #13744 üzenetére
Akkor érdekes a történet, nem hinném, h az i7-es procid ne hajtaná ki a kártyát...
-
kovsol
titán
válasz
DeathAdder #13744 üzenetére
3dmark és heaven nem cpu érzékeny alkalmazás, jó hogy gyorsít a tuning. Nekem durván megnő az fps játékok alatt is a tuning hatására. +30-40% gpu tuning ha nem hoz javulást egy játékban ott akkor valami visszafogja a kártyát.
-
fenergie84
addikt
válasz
DeathAdder #13684 üzenetére
Nem nagyon értek hozzá, szóval ne kövezzetek meg, ha hülyeséget írok
De kipróbálhatnád a játékokat társkártya nélkül...hátha valami kiütközik... -
kovsol
titán
válasz
DeathAdder #13684 üzenetére
Mivel azt irtad korábban, hogy tuning nem gyorsít így tenyleg valami nem oké nálad.
-
Sabre
őstag
válasz
DeathAdder #13563 üzenetére
Ez megnyugtató, bár most elgondolkoztam hogy megéri-e akkor a bf3-hoz az i5 mellé a 70 az 50 helyett
-
Sabre
őstag
válasz
DeathAdder #13563 üzenetére
alapon vagy piszkálva? mert látom h van 7850 860-as maggal, de van ghz edition is. 7870-ből ghz edition-t néztem ki mert az alapból elég gyors már, pici tuning és elég lesz.
DE olvastam egy bizonyos fekete halálról a kék helyett, ami valami hibás kondi miatt jön el zafíréknál és már többeknél előjött. Ahol vásárolni szándékozom
(ipon), állílag vissza is dobta a usernek hogy nem ismeri el hibának és küldheti direktbe a gyártónak, ami több hét - akár hónap vga mentes létet biztosít mire kicserélikEz csak zafírékat érinti vagy más gyártókat is?
-
Dealer95
őstag
válasz
DeathAdder #13457 üzenetére
Sokan szerintem összetévesztik a FRAPS-al való videó felvétel okozta lassulással.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DeathAdder #13365 üzenetére
Msaa nélkül igen,Msaa-val erősen mikrolaggos
-
fenergie84
addikt
válasz
DeathAdder #13312 üzenetére
Nekem játékok alatt voltak akadások, aztán 3Dmark-al (nem tom melyik volt az már) mértem 5850-et magában és 9800GT-vel és kevesebb pontot kaptam együtt, mint egyedül csak az 5850-re, aztán száműztem a kártyát
ja az igazsághoz az is hozzátartozik, h nekem csak x4 ment a 9800GT, lehet ez nem tetszett a rendszernek...
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DeathAdder #13305 üzenetére
Persze, pláne ha Battlefield 3 a fő hatásköröd, esetleg Dirt3,Dirt Showdown, meg ilyen normálisabb címek
Sniper Elite V2 is a kedvencei között van, két 680-at simán hoz tuningolva
kovsol: pedig diktálós a cucc,és kb minden ugyanannyit megy mint átlagba, mióta a két kártya van benn, hirtelen megemelkedett,bár ez annak is köszönhető, hogy nem dolgozom jelenleg, és egésznap gépezek
most,hogy nézem a bf3 statom, volt ott napi 5 óra is néha
Szerintem nem fogyaszt keveset a konfigom,+monitor+5.1-es hangrendszer, stb
ugye a VGA-k is húzva voltak -
kockaharcos
senior tag
válasz
DeathAdder #13301 üzenetére
Hitman teljesen jó volt, fullon vitte igen, reccenés nélkül
Far Cry3 érdekes, ott változó volt nagyon a dolog, volt ahol 100 fps felett voltam végig, volt ahol csak 50-60 körül,és a mikrolagg, pedig HT-t kikapcsoltam.
Persze, nem rossz dolog ez, Battlefield3 imádta a Crossfire-t, viszont a villanyszámla is növekedett, nem mintha baj lenne, de 5k, pedig nem játszom olyan nagyon sokat. napi 2-3 óra max, van 1-2 nap mikor semennyit.
-
kovsol
titán
válasz
DeathAdder #13261 üzenetére
attól függ melyik játékról van szó, de most már egy 7970Ghz edition BF3 ban is gyorsabb mint egy gtx680
-
karesz501
senior tag
válasz
DeathAdder #13241 üzenetére
Köszönöm a plussz infót, a 3 év gari miatt az ASUS-t vettem volna szerintem mindenképp, aztán majd meglátjuk.... A tuning meg csak azért érdekes, hogy mennyi tartalékot lehet még kihozni egy kártyából "ingyen". Ha semmit, akkor ez van, igazán különbség szerintem sincs tuning és nem tuning között.
-
lowzor
veterán
válasz
DeathAdder #13184 üzenetére
Elég nagy különbséget látok. Sokkal smooth-abb minden. BF3-ban brutálisan megnőtt az FPS, bár nagyon combos a procilimit. 2600K-val lenne az igazi abban ez a kártya. De az i5-el is kb beszarás. Menne full ultrán max MSAA-val 60-70-80 FPS-el, ha lenne erősebb procim.
1100 mhz most stabilnak tűnik és alapfeszen van. Egyelőre most többet nem adok neki, majd holnap. Hagyom is amúgy alapfeszen, mert így is akkora a teljesítménye, hogy szinte vigyorgok végig.(#13185) kockaharcos:
Tudom, akiknek erősebb procijuk van, azok rendre több graphics score-t kapnak, mint én. Ejj de jó lenne már az a 2600K
De gyűjtöm rá a pénzt. Ez a VGA már szinte könyörög érte
-
válasz
DeathAdder #13132 üzenetére
Úgy hogy nem a P.H. szerverére van(ak) feltöltve a kép(ek)
de ha kinagyítva nézed látod is a kép URL -jét
-
válasz
DeathAdder #13063 üzenetére
nem az előretöltés a fő ok, hanem az, hogy amire már nincs szükség, az magától nem kerül ki a VRAM-ból. ha pl. egy hosszú, lineáris pályához tartozik 2.5GB-nyi textúra, akkor a pálya végére egy 3GB-os kártyán is majdnem tele lesz a VRAM, ugyanakkor könnyen lehet, hogy egy 1GB-os kártyán is szépen, akadás nélkül elfut, mert amikor az 1GB betelik, akkor az új textúrák betöltése előtt a régieket kihajigálja.
-
seederking
őstag
válasz
DeathAdder #13057 üzenetére
pm
Csorbi : Akkor kérhetnél kicsit bővebben mert lassan unalmas,hogy a 7950 a téma
-
kovsol
titán
válasz
windows is előre tölti a gyakran használt programokat a ramba azért van az, hogy minél több ram -t adsz neki annál több helyet foglal. Gondolom ugyan ezen az elven működik néhány játékban is a textúrák beötlése.
-
gyuromoj
veterán
válasz
Én is hasonlóképpen érzek, de amíg nem fognak rendesen programozni, optimalizálni addig csak a vásárlóknak lesz rossz. Azért lesz jó a nextgen, mert akkor egy darabig normálisan lesznek portolva a játékok, mert hasonló erőviszonyban lesznek az új konzolok a modern PC-kel.
Szerintem nem csak én unom a sok f*s konzolportot, ami megzabál minden gépet. Reméljük a jövőben jobban odafigyelnek minden platformra. -
gyuromoj
veterán
válasz
Hidd el amint kijönnek a nextgen konzolok, a 2GB VRAM édes kevés lesz, de ne legyen igazam. Már most van olyan játék amiben majdnem kevés. A következő generációs konzolokkal nő majd a minimum VRAM igény, minimum 4GB-ra.
-
Alpachino
veterán
válasz
Pont erre gondoltam, hogy talán a 7850 DC2-V2 beleférne az 50K-ba....bár, még bontatlan, papiros garival ez is necces lenne
-
seederking
őstag
válasz
DeathAdder #12858 üzenetére
Csak nem cf lesz?
Tuti számitásba venném majd én is ha váltásra kerül a sor.Mondjuk kiváncsi leszek a 8xxx-as széria mennyire fogja megkavarni a lapokat. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
DeathAdder #12870 üzenetére
De nem te irtad korabban, hogy ez nalad 1,225V is mukodott csak, mint az eredetivel?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DeathAdder #12867 üzenetére
Akkor ez a V1-es TOP Bios, köszi.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DeathAdder #12865 üzenetére
De ez a V2 TOP-hoz való BIOS vagy a V1-hez? Mert előbbi 1GHz-en, míg a másik 975-ön megy és más a ventivezérlésük is. Jelenleg is ez van fent neked?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DeathAdder #12858 üzenetére
Ennyiért szerintem a Sapphire is jó lenne, annak sem rossza hűtése.
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #12855 üzenetére
Azért kemény, hogy 5k különbség van asus meg sapphire között Brav3T bazárjában
Mind1, talán ünnepekre olcsóbb lesz -
csucsbicep
nagyúr
válasz
DeathAdder #12849 üzenetére
Még egy V2 nem lenne jó?
-
Repsol600
addikt
válasz
DeathAdder #12845 üzenetére
Semmi gond nem lenne, én is 5850 CF-nél Sapphire-Gigabyte, Asus-Sapphire párosításokat használtam gond nélkül.
És az elsőnél a Giga még OC is volt a Sapphire meg csak sima.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DeathAdder #12845 üzenetére
Kinézet
fizikai/szoftveres akadálya nincs neki, ugyanis ugyanaz a chip van rajtuk
-
lowzor
veterán
válasz
DeathAdder #12803 üzenetére
És ha valaki megmondja, hogy az nem úgy van, akkor belinkelnek valami ősrégi tesztet, amin az alapórajelen lévő FX 4100, meg Athlon II kihajt 1 7970-et
-
lowzor
veterán
válasz
DeathAdder #12794 üzenetére
És sok helyen pl: gyik.hu-n az FX 4100-at ajánlják pl 7970 mellé, mert hogy Full HD-ban az is bármit kihajt
"Felesleges az i5, mert egy alsókategóriás AMD is kihajt bármit" szöveggel
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DeathAdder #12792 üzenetére
Próba dec 21.-re.
-
troland26
őstag
válasz
szerintem nézik az X-faktort
-
Dealer95
őstag
válasz
Nekem van új hírem
Lecseréltem az FX8150-et egy FX8320-ra.
Hitman Absolution:
1080p MSAA off:
FX8150@8x4,1Ghz: 38FPS
FX8320@8x3,7Ghz: 42FPS
Pedig itt már elvileg VGA limit van.1080p Lowest/off:
8150@4,1: 50FPS
8320@3,7: 52,5FPS
Itt meg már proci limit a javából7850@1175/5300
-
Petyyyyy
addikt
válasz
DeathAdder #12569 üzenetére
FC3 teszt 12.11beta11 compute shader ON Itt már látszik a javulás.
-
RMZ250
senior tag
válasz
DeathAdder #12528 üzenetére
Hihetetlen mekkora fasz voltam
Tényleg működik. Az volt a baj, hogy nem magáraa a pipára kattintottam hanem csak a sorra
Most már műkszik, köszi -
Williams
aktív tag
válasz
DeathAdder #12528 üzenetére
Nekem is így lett jó... -
Williams
aktív tag
válasz
DeathAdder #12473 üzenetére
És tényleg...
#12477 RMZ250: Jól írja DeathAdder. Először katt a "Framerate" előtti szürke pipára, utána elérhetővé válik a "Show in On-Screen Display" előtti pipa is...
-
RMZ250
senior tag
válasz
DeathAdder #12473 üzenetére
Az a baj, hogy szürke(tehát nem él) így nem is lehet pipálni.
Nálam is ez a gond vele és hiába teszem fel akár melyik verziót
Nem tudta senki megmondani mi lehet a bajság -
jediweb
aktív tag
válasz
DeathAdder #12226 üzenetére
CSak a poén kedvéért nehogy félre értsed ...
-
kovsol
titán
válasz
DeathAdder #12109 üzenetére
akkor elég sok asus, msi, giga vga fogyna, mert ilyen alaplapok elég elterjedtek, viszont sapphire alaplap nem sok embernél van
-
S. Szabi
őstag
válasz
DeathAdder #12109 üzenetére
Szerintem semmi köze egymáshoz, de hogy mutat, ha nem?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
DeathAdder #12056 üzenetére
Az a gond hogy ezt alapfesz alatt viszi 1,15v-al, de feljebb 4ghz-hez már 1,24 se stabil és melegszik sajnos már túlságosan, és a fogyasztáson is akarok javítani azért akarok kiszállni az x58-ból.
lga 1155 felé kacsingatok. -
->Raizen<-
veterán
válasz
DeathAdder #12048 üzenetére
Azért amit az nv meg az ea csinált az kritikán aluli volt a crysis 2-ben többszörösen tesszalált járda szegélyek a térkép alatt a víz ami nem látható mindenhol tesszalálva volt.
És tudod az egészben mi a legnagyobb vicc? Pár leszakadt út peremfelületén tesszalációt használva ugyanúgy bugozott a textúra geforce 560ti-n mint most a 7870-el.
Crysis 3-ban milyen elvetemült dolgot találnak ki? -
BRIKLY
veterán
válasz
DeathAdder #11939 üzenetére
Mert a 3DMark pontszámot megdobja,de a játékban szinte semmit nem ér,sőt..
Bekapcsolt HT-val semmi értelme összehasonlítani a 2 procit,főleg nem 3DMark-ban..ETOM: Köszi
-
ETOM
addikt
válasz
DeathAdder #11942 üzenetére
Engem aztán hidegen hagy, hogy megy vagy sem, de egy játék alatt sem hozz ekkora különbséget mint markok alatt tudom mert volt. Egyébként én se kapcsoltam ki, de markokban egyértelmű előnye van.
"Ezzel az erővel mehetne egyazon órajelen is a két cpu, de nem megy.."
nem rajtam múlik értelem szerűen úgy lenne érdemes összehasonlítani.
-
ETOM
addikt
válasz
DeathAdder #11939 üzenetére
Gondolom azért kéri mert másikba sincs HT és mark alatt reálisabb képet ad úgy.
-
seederking
őstag
válasz
DeathAdder #11917 üzenetére
Jaja csöppet felb@sz engem is hogy 7870-el 18 + 20 fps-t látok.Meg ahogy írod a sok sz@rakodás,próbálkozás.Nekem pl most úgy indult,hogy belépek,menüben 130 körüli fps.rányomok,hogy continue fps down down down töltés közben mindösszesen 8-nál megáll nem mozdul.Betölt jön a video az elején lagg lagg lagg
Bejön a ketreces rész és volt 20 fps.
tegnap újraindítás stb és sikerült elérni,hogy normális érték legyen 40-50fps.De ugyebár nem ment,,,+ ha kilépek a menübe,hogy pl az autosave-et töltsem be.Belassul laggol már a menü is,,,és kezdődik minden előlről.Szóval én itt tartok.
De az Ac-ról is azt olvastam,hogy katasztrófa?Föl sem mertem rakni...Vagy talán meg lehet mókolni,hogy rendesen menjen?Vagy nem vágom.
-
seederking
őstag
válasz
DeathAdder #11904 üzenetére
farcry-ban van fejlemény?
ezt találtam egy fórumon :
"FPS problémára nálam a megoldás: direct-x 9-re kapcsolás, RadeonPro-ban(google a barátod) force process high priority, disable aero (csak játék alatt kapcsolja ki az aerot utána automatikusan vissza is kapcsol.) ezzel elmúltak az interface lagok 1280 medium-on és 40+fps-em lett a húdenúb konfigomon. C2D 3.2ghz 2gb ram radeon 6670. Dx11-en szinte mindegy mit állítgattam borzalmasan belassult és ami vicc hogy a videókártya és a proci terhelés is lezuhant 70% körülire, szóval nem hiszem hogy a vassal van a gond"De nem vágom tudsz segíteni mit is kell csinálni.Nekem mondjuk még az a gáz,hogy ha kilépek és vissza nincs mentés,,hiába continue előlről kezdi.?
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DeathAdder #11709 üzenetére
Nincs, nekem a legfontosabb a BF3, de ott iszonyat FPS-em van, persze teljesen kimaxolva játszom,4xmsaa-val, szerencsére sehol egy mikrolagg, ez alól csak 1 kivétel van, az MOHW, multi közben 1 kártyát lekapcsolok, felrántom 1300 körülire, és majdnem 100 fps van ultrán,msaa nélkül.
Itt valamiért erősen akadozik a játék, pedig az fps 150 felett van szinte végig, de hátha javítják -
seederking
őstag
válasz
DeathAdder #11764 üzenetére
Délután ha haza értem melóból megnézem.
"AB -> Settings -> Monitoring -> pipáld be a Frameratet és Show in OSD"
Ez mutatja játék közben hogy dx9 vagy dx11?Nem értem a menüben nekem akkor miért dx11 van.De egyébként azzal az ikonnal indítottam amit kirak a játék.Mondjuk nekem volt egy hiba üzenet egyszer a fraps-al valami dx9 szöveggel indítás előtt de kix-eltem.
Nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki + azóta nem írta.Attix 82 : Win 7 Ultimate 64. Az enegriatakarékos módot akkor megnézem.
Ha ezt átálítom nem kavar be a vga zero core módba?Mert nekem a gép nem akart alvóba maradni régebben a 7850-el és kiegyensúlyozottra raktam ha jól emlékszem.A cpu mhz-et nem néztem eddig egyik játéknál sem.Lehet eljött az ideje.Gondolom azt is msi ab+hwinfoval kell.?
De az a fura,hogy általában nincs gond.Pl medalt úgy toltam végig,hogy csak néztem milyen szépen és magas átlag fps-el megy.Ha gond lenne a cpu mhz-el vagy energia takarékosság beállításával akkor az már nem jelnetkezett volna az első alkalmakkor?Vagy csak időközönként előjön ezáltal a hiba? -
Tomix24
addikt
válasz
DeathAdder #11768 üzenetére
Valami nagyon el van kavarva. Friss Window7? Lehet az segítene itt már.
-
Attix82
addikt
válasz
Vedd ki az Nv karit, ha jól látom mellette van. Meg töröld le ami az Nvhez tartozik.
-
kovsol
titán
válasz
Nekem ha direkt a dx11 -es exevel indítom akkor is marad a kék és semmi változás. Neked valami bug van. MSAA -t meg ne 8x re tedd hanem max 2x -re.
-
kovsol
titán
válasz
DeathAdder #11709 üzenetére
Field of view lesz a ludas, rakd vissza alapértelmezettre mint amin nekem is van.
Nekem amúgy tuning hatására mindenhol durva növekedés van fps ben, szóval neked valami nem kóser a rendszeredben szerintem. És nálam 50+fps dx11 -t ír rá az AB is nem csak a menüben az. -
seederking
őstag
válasz
DeathAdder #11762 üzenetére
Kiléptem a játékból és beléptem hitman-be.Na megint vissza jött ott is a durván alacsony fps.
Újraindítottam a gépet és elindítottam a hitman-t.Vissza állt normális állapotára zárt térben 70fps fölött is voltam 2x-es msaa-val.
Egyből kiléptem és start far cry: 50-60fps így:Mikor a hitmant fölraktam ugyan így szívtam vele a beállítások piszkálása után.Gyenge fps,restart után meg oké.Lehet ráférne a gépemre egy win reinstall.Végülis harmadik vga-mat éli a rendszer.Vagy az is lehet,hogy a cpu tuningom instabil?
Az a baj,hogy én sem tudom a választ.Ja AB:
(még valami.hogy lehet fraps-al úgy képet csinálni,hogy az fps is látszodjon?)szerk !!
-
seederking
őstag
válasz
DeathAdder #11754 üzenetére
Lehet,hogy Amd-nél is gond van..
Alpachino : Nekem valami nagyon nem oké.átl 30% gpu kihaszn. és 20 fps.Levettem msaa stb csak high-on hagytam mindent és 24 fps.már a menü is belaggol.
Most bujom a külföldi fórumokat hátha találok valamit... -
seederking
őstag
válasz
Nekem meg azt kellene kiderítenem,hogy miért 30% a gpu kihasználtság.Feltünően alacsony ahoz,hogy a cpu legyen a hibás...szerintem valami szoftveres gond lehet nálad és nálam is.
Attix82 : Cpu-t is lehet így monitorozni (mármint,hogy mennyin megy) msi ab+hwinfoval?Mit kell hozzá belőni?Nem lehet pl,hogy csak egy magot használ?
-
Attix82
addikt
válasz
1.CPU-Z szerint az alaplapnál PCI-E 16x mutat?
2. CPUt monitorozva játék közben mennyin megy?
3.GPU mennyin megy játék közben? -
Chapel
addikt
válasz
DeathAdder #11752 üzenetére
Azért az mégis csak érdekes hogy nálam maxon 55-60fps, nálad meg 15 meg ilyenek...nem ismerem a procidat teljesítmény szempontjából, de annyival nem lehet gyengébb az én i5 3550-emnél...
Gpu usage 99%, hőfok 65fok, memory usage 1280MB
-
válasz
DeathAdder #11738 üzenetére
Sz.tem hagyd a HT -t nálam megy FC3 alatt mind a 4.mag +4.HT szál
****************************************************************************************
Dealer95 Asus 7950 DC2 Top sz.tem nem jó vétel (Voltage LOCK os) nem nagyon lehet belőle kiszedni +60.% tuningotInkább picivel többért van boltban Sapphire Dual-X
és megy szépen 800/1250 =>1275/1675.MHz közel ALAPFESZEN -
válasz
nézted játék közben az órajeleket? annyira alacsonyak az fps-eid, hogy gyanús, egyáltalán felvált-e.
ill. ha benn van a gépben a 9600GT, azt is érdemes megpróbálni kivenni. -
lowzor
veterán
válasz
BF3-ban én legalább +15 FPS különbséget láttam 860 és 1150 között. De az biztos, hogy nagy volt a különbség.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DeathAdder #11724 üzenetére
Az csúnya lenne, ha 860/1200 és 1150/1500 között nem lenne semmi difi játékokban.
Speed(R). GTA4 off?
-
Speed®
titán
válasz
Csalóka HTval a terhelési mutató, nomeg néha gondokat okoz..próbát megér. Én mobilnettel vagyok lehet még idén, szóval mire beszerzem, már tuti lesz mindenféle csudijó patch is hozzá, hogy suhanjon
Ami a 7850 tuningot illeti, azért laza 30%ot dobsz ki az ablakon, ami ki van fizetve..szóval szerintem ne sajnáld tőle azt a pár kattintást meg egy OCprofilt..mondjuk a RAMnak nem kell 1500, az tényleg felesleges, 1300 bőven jó, az <1200as GPUhoz. Számít azért..főleg ezekben a szuperül optimalizált friss csodákban..egyébként meg az sem kizárt, hogy ha nem b8al tolnád, hanem mással, javulna..bár azt nem tudom, ki mivel méregeti.
Maradok a Sleeping Dogsnál, erre az évre elég, heti 2-3 órával
sakal83
Visszamennyé'..én is akarok 7850nné jóárasított 7950et -
lowzor
veterán
válasz
Mindegy, visszaküldöm, visszakapom az árát, aztán veszek egy olyan 7850-et használtan, aminek nem kerreg a ventije és van rá gari. És a zsebembe marad kb 15k, teljesítményben meg ugyanott leszek.
-
Dealer95
őstag
válasz
Engem nem zavar, majd az ultra beállításokat visszaveszem very high/high-ra, de csak addig ameddig nem látni a különbséget.
Pl. 8x msaa és 2x msaa között 0 különbség van. Lehet hogy van más olyan beállítás is, ami csak feleslegesen lassítja a játékot.Utána tuti meglesz a 60FPS, ha meg nem, akkor elleszek 45-el is
-
->Raizen<-
veterán
válasz
HT-t szerintem is offold és úgy nézd meg... Ha az sem segít reinstall oprendszer.
-
Dealer95
őstag
válasz
DeathAdder #11714 üzenetére
1080p minden max(ultra)-on nekem 18FPS 7850-el.
MSAA-t off-old, HBAO helyett SSAO és máris 40+
Különbséget pedig nem fogsz látni látványban. -
seederking
őstag
válasz
Szerintem ott neked valami nagyon nem jó...
Pl én olyannal találkoztam már,hogy cod bo 2-t elindítottam és jó volt minden utána meg újbóli játéknál 18-20fps.hitman-nél szintén volt ilyenem.Restart,directx,vcredist update + nem tudom már csináltam-e mást is és azóta kopp kopp jó.
Kiváncsi leszek ez (farcry3) hogy fog futni. -
->Raizen<-
veterán
válasz
1.1 patch fent van?
-
Speed®
titán
válasz
Mondanám, hogy 920 vs. 3550, de tuninggal azért korrekt a tiéd is.
HT OFF esetleg? Ezen túl már csak drivermizéria lehet a gondod.. -
S. Szabi
őstag
válasz
DeathAdder #11670 üzenetére
Hát, én nem sok különbséget vettem észre MSAA bekapcsolva, és kikapcsolva között, kivéve az FPS számban
Ez tulajdonképpen milyen fajta élsimítás, vagy mi ez, mert enélkül sincsenek recés élek.
Így nálam átlag 50+ FPS meg van. (1900x1200, Ultra)
Amúgy a játék nekem nagyon bejön, a Far Cry 2 is tetszett, a Far Cry 1 meg szerintem mai napig az egyik legjobb FPS játék (vagy a legjobb
), párszor végigtoltam annak idején
-
kovsol
titán
válasz
DeathAdder #11670 üzenetére
-
Alpachino
veterán
válasz
DeathAdder #11653 üzenetére
Nyugi, most nyomtam a FC3-al, kb. egy órácskát, de kiválóan, stabil 50-60FPS meg van 1080p, full ultrán 2xAA-val....
Inentől kezdve a külföldi teszteredmények engem sem érdekelnek
-
kovsol
titán
válasz
DeathAdder #11653 üzenetére
-
Tomix24
addikt
válasz
DeathAdder #11530 üzenetére
Van sok hátránya, de nálunk a kis hely miatt csak így oldható meg.
-
sb
veterán
válasz
DeathAdder #11513 üzenetére
És vajon a kiírt szám az jó adat?
Mintha olvastam volna, hogy nem mindig reális, mert nem lehet normálisan mérni.
Talán Abu írta... -
gyuromoj
veterán
válasz
DeathAdder #11513 üzenetére
A Hitman nálam volt olyan hogy 1970-et használt, csak néztem hogy mi a fa*z van, pedig az MSAA OFF volt.
-
lowzor
veterán
válasz
DeathAdder #11471 üzenetére
Ez egy csúcs gép volt akkoriban
Itt még mindenki C64-el tolta, mikor készült ez a rész, vagy még azzal sem. Nekem is volt hozzá 1 szekrénnyi 5,25"-ös floppym és az összesen játék volt kivétel nélkül.
(#11473) GeneraL_XTX:
Brav3t-től rendelted akkor te is?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
DeathAdder #11402 üzenetére
Épp ma gondoltam, hogy ha nem lennének benchmarkok, nem is tudná senki hogy nem maxon megy valami a gépében, és tök boldog volna.
Régen örültünk ha elindult a játék
Wing Commander 1-et végigtoltam Amiga 500-on, lehetett vagy 6-8fps, de élveztem mint az állat. -
oliba
őstag
válasz
DeathAdder #11421 üzenetére
Igen, csak éppen a feszültséget nem. Minden játék úgy kezdődik, hogy fagyás és aztán a pi...ba, már megint nem állítottam be a feszt.
-
válasz
DeathAdder #11399 üzenetére
Audio problémára az alábbi képemen találod a választ ki kell venni a pipát és alul alkalmazni ha azután sem javul meg akkor jobb felső sarokban Beállítások és ott a gyári beállításokra katt, ezután gép restart majd újra vissza az audió részhez és kivenni a pipát. Ha így sem javul meg akkor sajna teljesen le kell gyalulni az összes ati cuccot és újra húzni
Az meg hogy a GPU-Z mit ir VDDC -re ne foglalkozz vele már én is írtam (nem is 1X) hogy ASUS kártyáknál valamiért(én a PowerTune -ra gyanakszom) DRIVER -ből olvassa ki, és ott természetesen a referencia 1,21.v szerepel minden HD78xx kártyánál ezért mutat annyit Majd talán 2-3 GPU-Z frissítés után ezt is orvosolják ahogy nemrég tették a HD77x0 -esekkel
-
oliba
őstag
válasz
Nekem az nem világos, hogy minden rendszerújraindításnál miért nem tudja a gép futtatni azon az órajelen a kártyát, amit beállítottam korábban. Mindig változtatnom kell az órajelet, majd elfogadtatnom és vissza a tuningol értékre. Nálad nincs ilyen probléma, esetleg a feszültség változtatása mellé órajelet is változtatnál? Igaz, nekem 7770-esem van, de ez a program egy szar, de csak ezzel tudok feszt állítani...
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DeathAdder #11399 üzenetére
-
válasz
DeathAdder #11405 üzenetére
Hat igen, ahol pont a hatar kornyeken vsn vagy inkabb alatta a kartya, ott altalaban a tuning se rant ki a csavabol...
-
válasz
Er az, csak hat ugye szemmel nem olyan konnyu eszrevenni a 32 es a 37 fps kozotti kulonbseget.
Korcsi: akkor szerintem elleszel vele, mondjuk cpu+gpu full load mellett mar kifogy a tap a tartalekbol, de elviszi. Mondjuk en biztos cserelnek tapot, de az en vagyok
-
Chapel
addikt
válasz
DeathAdder #11330 üzenetére
Reagálok a finom felhívásodra... nem is igazán értem.
Ha megy minden rendben, csak valamit nem úgy ír ki mint szerinted kéne...ez miért baj?Azt mondod ez az alapfeszed (1,13V) mégis a monitorozásnál magasabb érték jön ki maxra?
Csak hogy értsem, bár tudom főleg nem nekem szánod kérdésed.Egyébként nem csak a benchről lehet dumálni, de főleg arról érdemes
-
TTomax
félisten
válasz
DeathAdder #11137 üzenetére
Semmit nem fog változni ...
-
Dealer95
őstag
válasz
DeathAdder #11132 üzenetére
Nekem FX8150 van és alig hajtja a játék.
És nincs olyan hogy 1 mag 100%-on teker a többi alig, hanem az összes 30-50%-on.
VGA meg csak 60-70%-on!!!darky@: érdekes
-
->Raizen<-
veterán
válasz
DeathAdder #11132 üzenetére
Hülyeség vagy nem nekem 8. Mindenesetre tessék itt olvastam: [link]
(#11133) Dealer95 :
Kerestem az új driverrel az 1200 mhz-hez a megfelelő feszt. És elég volt a hitmannak az alapfesztől az 1,218v-ról az 1,222v is hogy lefusson. Míg heaven azonnal elszállt ugyan ezen a feszen ahogy a crysis warhead is.
-
Dealer95
őstag
válasz
DeathAdder #11111 üzenetére
Nem nagyon.
Egyébként próbáld ki FullHD-ban + minden minimum/off.
Csak nálam nem akar nagyon nőni az FPS? -
Baxo89
tag
válasz
DeathAdder #11105 üzenetére
Egy új driverre azért várok. Mikorra jöhet ki? Nvidiás voltam, itt nem tudom milyen sűrűséggel dobják ki.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
DeathAdder #11099 üzenetére
GHz Edition - 1GHz-en teker a GPU gyárilag. 24/7 - 24 órán keresztül/a hét minden napján.
-
kovsol
titán
válasz
DeathAdder #11084 üzenetére
Mutass olyan kártyát ami 45-50% -t lehet tuningolni. Más szériákhoz mérten még egy anti tuningos 25% is jónak mondható. Csodát nem kell várni a tuningtól. Kb ránézel egy táblázatra és látod, hogy a 7850 és a 7870 között mennyi az eltérés. Na most kb egy 7850 -t ha meghúzol akkor oda fog mozdulni mint a 7870 volt a táblázatban vagy picit előrébb attól függ mennyire húztad meg, de ez függ a játéktól is, hogy mi a szűk keresztmetszet számára.
-
kovsol
titán
válasz
DeathAdder #11078 üzenetére
De ha nincs valakinek pénze jobbra akkor le fogja szarni, hogy lesz pár játék ahol ne agy isten nem maxon kell majd játszania hanem le kell rakni pár dolgot alacsonyabbra amit nem fog nagyon észrevenni úgyse játék közben. Van akinek egy 7770 megvétele is nagy anyagi megterhelés és az is fényéveket ver arra amit korábban használt. Mi értelme lenne a 100k -s vga kártyáknak, ha egy 50e Ft os kártya mindet vinne éveken át teljesen kimaxolva ?
(#11079) mrhitoshi hol sikerül ennyiért beszerezni őket ?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
DeathAdder #11078 üzenetére
-
Chapel
addikt
válasz
DeathAdder #11067 üzenetére
Na köszi, dettó ue mondom én is...life sucks
csucsbicep:Most így fejből nem tudom, de vagy a béta 6 vagy a béta 7-es van fent nálam spec.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Formula-1
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Assassin's Creed Odyssey
- Milyen autót vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged