- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
and1ao
őstag
Üdv.:
Remélem nincs még teljesen kihalva a topic.Adott VGA Asus 7870 DCII
Nem régiben, 3D alkalmazás közben eldobta magát, fekete/barna kép, azóta se kép se hang, a rendszer már át lett nézve, Jelenleg is megy másik VGA-val, de 7870 az továbbra sem ad képet,
Any idea? vagy füst.
A táp visszajelző ledek világítanak, zölden ergo áram ok, valszeg, foglalat jó mert másik VGA-val megy a masina.Thanks a lot
-
and1ao
őstag
válasz
katt777 #51629 üzenetére
Remélem elolvastad a 285-ös tesztet mert ott egyébként teljesen jól le van írva mi a helyzet memória sávszállel jelen pillanatban a VGA iparban, és ha tényleg figyelmesen elolvasod akkor rájössz hogy tényleg semmi érteme.
Egyébként arra még had reagáljak még hogy amikor jelentettem a hibát a Twitch-nek hogy a hiba nálam van-e vagy náluk, és jött a levél a hiba náluk van.
Mondjuk lehetett volna annyi eszem hogy megnézem yt hogy ott is produkálom-e de ez már csak az én lustaságom volt. és nem cseréltem drivert, vagy amikor cseréltem akkor is ugyanolyan sz@r volt(mért én gyanakodtam driverre)
Az adobe következő update mikor kijött érdekes módon azóta nem crashel szét a flashplayer.Belhinho.:+1
-
and1ao
őstag
válasz
katt777 #51606 üzenetére
De az miért bug hogy ha kapsz egy új meghajtót gyorsul vele valamit ez még nem bug csak optimázatlanság, Az ha kidobál játék driver error leáll szétesik a kép stb igen oké ezt bugnak lehet nevezni de akkor én pl miért nem találkoztam ilyennel? Pedig ugye volt egy időszak amikor jó sokat turkáltam CCC-ben ATT-ben meg főleg marha sokat.
Nekem is voltak furcsa dolgok pl stream közben elkezdtem akadni laggolni arra is azt hittem driver probléma és kiderült a szerver szar. Ugyanígy voltam flashplayer is az összeomlott léptem nyomom friss rendszerrel is és kiderült hogy az is az adobe sara nem pedig a VGA driveré. -
and1ao
őstag
válasz
Grave_444 #51601 üzenetére
Én is csk gyors azokat írtam le amit jelentősebb ideig használtam. Felső kategória sosem járt nálam sem :S de egyszer szívesen megnéznék valami "nagyot".
Ezt érted csak arra írtam hogy sok problémát vettek fel itt a srácok.és csak csatlakoztam melléd a nem problémás brigádba
-
and1ao
őstag
válasz
Grave_444 #51598 üzenetére
Pont ezt akartam írni. Nekem az egyetlen problémám a BS-es 7870-em volt. pedig az AMD/ATI VGA-im így néztek ki.
9600 Pro/XT ->X1300-> 3850->4850-> 7870
meg sok csak ilyen 1-2 napra(4770 5850 hd 2600 ilyesmik)
így elmúlt nagyából 10 év ATI/AMD vga a mi nálam járt.
És 7870-en kívül semmi gondom nem volt driverrel sem igazán szenvedtem legalábbis nem nagyon emlékszem rá. -
and1ao
őstag
válasz
Steve198310 #39294 üzenetére
-
and1ao
őstag
válasz
Steve198310 #36887 üzenetére
Nem gyenge mert az ajtót rendesen lehet támasztani nem tolja el.
-
and1ao
őstag
válasz
borkarico #22693 üzenetére
Hangnemen lehetne változtani nem vagyok a barátod!
Nekem is BS-elt a kártyát és gyártóval gariztattam majdnem 1 hónapot vártam új karira és zsír ujjat kaptam eddig nincs baja meglátjuk lesz-e neki. (Szartam a nagyker fejére magyarán)
És a community elég baráti volt egyébként
Nem ismerte el? Régesrég elismerték a hibát és azt is hogy tudnak róla
-
and1ao
őstag
válasz
gyuribácsi88 #22689 üzenetére
Ami tudtommal csak a 7870-et érinti és gyakorlatilag az a széria szerintem már eltakarodott még a raktárakból is.
Volt Asus is ami BS-elt itt a Ph-n is volt valakinek ha jól rémlik, de Sapphire-ből nagyobb a mennyiség ez tény és 7870 nem pedig 50-es -
and1ao
őstag
jó dolog ez a crysis 3 40-50 fps-el lazán szalad very high-on fullhd 2xSMAA-val és olyan VGA limites mit a huzat
-
and1ao
őstag
válasz
->Raizen<- #18655 üzenetére
Igazándiból sz@rok rá hogy te itt mit makogsz össze vissza
Egyébként mutass már egy CPU kihasználtságot mondjuk Hitman AB-ben annyira érdekelne.
-
and1ao
őstag
válasz
gyuribácsi88 #18248 üzenetére
És ne bechmarkal tesztelj hanem játsz!
-
and1ao
őstag
válasz
kockaharcos #18206 üzenetére
Az az így 3 hónap problémamentesség után most ugy döntött szeretne ebbe mezőnybe tartozni
-
and1ao
őstag
Ohh yeah elért a BS szele megyek gari-ba
-
and1ao
őstag
válasz
zserbox #17553 üzenetére
legalább probáljon akkor már mindenki azonos beállításokon tesztelni ha már én így lelettem hurrogva köszönöm! Nem érdekel hogy magának linkeli vagy kinek attól még az eredményét később lehet összehasonlítási alapként használni.(ami itt nem elhanyagolható VGA topic-ban vagyunk)
-
and1ao
őstag
válasz
Malibutomi #17548 üzenetére
ja igen mégis én voltam a low meg aki babrálja a dolgokat mert nekem is azon volt és azzonnal tegyem át high-ra
kezd szánalmas lenni.
Olvass visszább majd ha van időd
zserbox.: És ugye azért mert így pl én nem tudom alapként használni az ő eredményét én tudom visszafele szimulálni a felbontást
-
and1ao
őstag
Mivel az enyémbe is belelett kötve ezért itt is kiemelném.
Advanced Shadows: LOW
-
and1ao
őstag
válasz
Tomix24 #16731 üzenetére
Sniper Elite V2 Benchmark Report
================================
Created: 2013-01-13 at 14:33:50
Build Version: 1.05, Jun 7 2012
================================Average FPS: 35.2
Minimum FPS: 16.1
Maximum FPS: 158.0Number Of Frames: 2695
Average Frame: 28.386ms
Minimum Frame: 6.329ms
Maximum Frame: 62.235msMachine Name: FX4850
Monitors: 1
Operating System: Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
System RAM: 8149MB
CPU: AMD FX(tm)-6100 Six-Core Processor @ 4.2Ghz
Number of Cores: 6GPU Name: AMD Radeon HD 7800 Series
Feature Level: DX11.0
Driver version: 8.17.10.1169
Dedicated VRAM: 2025MBResolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: HIGH
Supersampling: 2.25x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFFA javított
bár egy helyen ez is eltér.
Egyébként nem volt babrálva (tetszik ez a szó) mert ílyen beállításokkal települt nálam legalább is ti babráltátok -
and1ao
őstag
válasz
kockaharcos #16719 üzenetére
a-a natur és alpaórajelen megy de mérek még vagy 3-4-et ha kell mert 2 mértem csak.
fenergie84.: nincs meg a játék csak bechmark abba meg nem találtam beállítási lehetőséget.
-
and1ao
őstag
Én is beugrok már csak úgy viszonyításképp
mert mindenki intelel csapatja
Sniper Elite V2 Benchmark Report
================================
Created: 2013-01-13 at 10:24:09
Build Version: 1.05, Jun 7 2012
================================Average FPS: 45.7
Minimum FPS: 22.6
Maximum FPS: 213.5Number Of Frames: 3495
Average Frame: 21.892ms
Minimum Frame: 4.683ms
Maximum Frame: 44.220msMachine Name: FX4850
Monitors: 1
Operating System: Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
System RAM: 8149MB
CPU: AMD FX(tm)-6100 Six-Core Processor @ 4.2Ghz
Number of Cores: 6GPU Name: AMD Radeon HD 7800 Series
Feature Level: DX11.0
Driver version: 8.17.10.1169
Dedicated VRAM: 2025MBResolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: OFF
Supersampling: 2.25x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: OFF
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFF -
and1ao
őstag
válasz
->Raizen<- #15734 üzenetére
hol volt még akkor a starcraft 2 te 5 vagy 6 éve volt az a karim
már nem is emlékszem rá mert fekete pontot hagyott bennem de járt hozzá ajándék Supreme Commander
-
and1ao
őstag
válasz
->Raizen<- #15726 üzenetére
Legutolsó Giga karim egy 8600GT volt ami azt mondtam hogy 130 foknál nem szeretné tovább melegíteni magát így előteljesen kezdte feladni a szilicium a harcot csak nem értem hol járt a gyári TT védelem akkoriban?
-
and1ao
őstag
Már megint ez a kihajtsa-e téma hihetetlen ez már lerágott csont igen FX-el veszítessz 10 min fps-t most a hasamra ütöttem kb olyan jatékban ahol 60-80 FPS között lazán produkálsz FX+7850/70-es
-
and1ao
őstag
válasz
Freiherr #15230 üzenetére
Ha normális az a táp akkor a mai egykártyás rendszeren bőven elég még kisebb CF SLI-t is bőven képes elhajtani.
Egyébként meg nem tudom ki hogy van vele de vannak olyan alkalmazások ahol effektive semmi különbséget nem látok Fullhd-ba 8x AA és a 4x-es között csak zabálja a VRAM-ot orba szájba. PL FC3 is ilyen.
-
and1ao
őstag
válasz
->Raizen<- #15164 üzenetére
megint zrika és személyeskedés és te már megint benne vagy felettébb különös
-
and1ao
őstag
válasz
newest #14915 üzenetére
Nem mintha XFX-ből annak idején egy teljes legyártott sériát vontak vissza még 48xx-ből, Malibu irta a Gigabyte-ot az 6xxx szériávál és akkor olcsó húnsak híg a leve? azok most nem hígak mert el is lett felejtve 1-2 sériával ezelőtt nem amit műveltek akkor azok a gyártók? egyébként meg nem mind hibás az enyém hiba nélük teszi a dolgát köszöni szépen és Sapphire
előtte meg sapphire kártyákat nem lehet megölni.
Tehát nem kell itt rögtön elásni a gyártó most ez van kell ezt kell szeretni.
egyébként meg ha valaki veszi fáradtságot a kis és nagykert is kilehet zárni a gariztatásból van community és mehet vissza a gyártónak. -
and1ao
őstag
válasz
->Raizen<- #14735 üzenetére
Neked tudjuk hogy különc kártyád van
-
and1ao
őstag
Matrox +1 mert még lehet kapni és mert szeretjük
csucsbicep: hát igazándiból aki leginkább kardoskodott sajnos nem tudott felmutatni olyan környezetben tesztet amiből ezt letudnánk szűrni.
De a Sapphire-ok és Asus-ok továbbra is elöl járnak.
Én és miresz kolléga nyomtunk egy ugyanolyan tesztet és szinte fokra ugyanolyan eredménnyel végeztünk -
and1ao
őstag
válasz
->Raizen<- #14547 üzenetére
Khm Khm..... nem kell csodát várni tőle de van olyan ebbe az árba még a HAF-odat is porba nyomja hűtésbe csak hát ez coolermaster
-
and1ao
őstag
válasz
LevcsikGabor #14420 üzenetére
Diablo-t még kis is röhögi
Hitman-nél már AA-t nem kell túlzásba binni mert diavetítés lesz -
and1ao
őstag
válasz
kockaharcos #14417 üzenetére
áhh látszanak itt az értéket akkor valamiért az előzőn nem tudom mi volt a szinekkel
Az a baj Darky@ hogy még mindig nem kaptunk tőled hasonló tesztet mint pl amit én és miresz kolléga abszolváltunk ha pótolnád akkor meglátnánk 3 különböző kártyát nagyából azonos feltételek között és szerintem ez lenne a legkorrekebb
-
and1ao
őstag
válasz
miresz #14395 üzenetére
Közbe én is befutottam
SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5A te beallításaid alap órajelen bár minden a képen
-
and1ao
őstag
Tessék 20 perc Far Cry 3-om kicsi quad kicsi lövöldözés még jól is esett
miresz: beszállok egyéb beállítások?
-
and1ao
őstag
majd meglesegetem tényleg eddig nem is figyeltem eddig még felnem hívtátok rá a figyelmem jah és ez gyári ventiprofil
kockaharcos: Sajnos ilyen tesztel nem tudok szolgálni mert nincs meg a játék de mondjuk FC3-at azt tudok mutatni, jah és tessék átállítani raster 3d-re azt az AB-t én speciel a tiedet is alig látom valamiért
-
and1ao
őstag
válasz
->Raizen<- #14358 üzenetére
tessék itt az hőn szeretett unegine-ed is
csak kifutottam a szerkből
jah és kedves "nagytudású" barátom tessék szépen beállítani hogy raster 3D-be nyomja a számokat az AB mert olvashatatlan
de ha még mindig itt kötekedsz még meg is húzom neked
egyébként a kártya
-
and1ao
őstag
válasz
->Raizen<- #14347 üzenetére
Majd egy ilyet mutass már légyszi
kötve hiszem hogy jobb lenne a WF3-ad
-
and1ao
őstag
válasz
Speed® #14278 üzenetére
Egyrészt nem merült fel a CF mint ötlet legalábbis én nem láttam és nekem a hangja zavaró volt terhelve hangos halottam láttam tapasztaltam.
Másrészt ha CF-et épít valaki akkor merem feltételezni van hozzá normális lapja amiben nem mint a heringek vannak a kártyák a másik van normális háza ahol tud a felső kártyára vagy 2 kártya közé legalább friss levegőt juttatni. -
and1ao
őstag
-
and1ao
őstag
válasz
Sgt. Chris #14274 üzenetére
Refet én kerülném hűtés borzalmas terhelés alatt hangos nagyon
-
and1ao
őstag
válasz
Sgt. Chris #14267 üzenetére
Utóbbi OC változat
-
and1ao
őstag
válasz
Sgt. Chris #14263 üzenetére
ne összehasomlítóba linkeld hanem külön külön a két terméket
-
and1ao
őstag
válasz
Sgt. Chris #14261 üzenetére
Tudomásom szerint a Black screen csak Sapphire-oknál áll fent.
-
and1ao
őstag
Kellemes Boldog karácsonyt kívánok én is a minden kedves topiclakónak!
-
and1ao
őstag
-
-
and1ao
őstag
válasz
DroiDMester #13891 üzenetére
Nekem van egy olyan sanda gyanúm nem is lesz kapható
-
and1ao
őstag
válasz
DroiDMester #13886 üzenetére
egy baja van sokat fogyaszt ami sokaknak nem lehet túl csábító (én személy szerint kakilok rá)
-
and1ao
őstag
válasz
kockaharcos #13609 üzenetére
Jogos elnézést
Tomix24.: szép és jó csak értelme nincs az összehasonlításodnak mivel nem egymás ellen teremtette őket a jó isten, így az összehasonlításod fras és nem mérvadó
-
and1ao
őstag
válasz
banderasz77 #13522 üzenetére
Hamar elfogy az 1Gb VRAM mostmár így elég nagy FPS drop fordulhat elő
-
and1ao
őstag
válasz
kovsol #13136 üzenetére
Persze ez tiszta sor ugyanúgy ahogy mint máshol semmi nem használ 4 szálnál többet számításra,és ez a rákfenéje az AMD-nek nem kardoskodok mellet isten őrizz de azért azt elkell ismerni hogy ahol megy többszál ott lényegesen jobban pörögnek az FX-ek csak 2012 írunk és nincs jaték engine ami ezt meghajtja szégyen...
Példálózott nekem valami a multkor hogy AC3-ban lesem a low FPS-t hát lestem is mivel egy förmedvény konzolport és 6 magomból terhelt 3-at 70%-on jóhogy nincs kihajtva a VGA,és továbbra se látom CPU limitet miszerint nincs benne több kakaó mert van csak épp alszik.
Egyszálon jobb az intel meg jelenleg jobb az Intel!
-
and1ao
őstag
válasz
DroiDMester #13133 üzenetére
Szálak-ra oszd már ki azt a % értéket mert biztos vagyok benne hogy 4 magnál többet nem terhel és akkor hol is van a procilimit inkább progmozási és engine limitnek hívnám.
-
and1ao
őstag
válasz
lowzor #12798 üzenetére
és nem azt mondom hogy igazuk van de van benne valami,!
Ugye én is nemrég vettem a 7870-et és egy FX-6100 van mellete és az elején féltem hogy nem fogja kihajtani alapórajelen nem is, de 4.2Ghz-en bőven kihajta és még menne a proci tehát egy normális lapban vízzel elmenne 4.6-4.8-ig.
Pedig annó mondta valaki hogy esélytelen hogy 4.5Ghz alatt kihajtsa a 7870-et,hát itt üzenem neki tévedett. -
and1ao
őstag
válasz
DroiDMester #12721 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Bestbuy játékok
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest