- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
and1ao #51600 üzenetére
Nvidia Geforce 9600GT (5-6 hétig használtam) kivételével ATI kártyáim voltak. HD3850 AGP -> HD3870 -> HD4850 -> Geforce 9600GT -> HD6850 -> HD7850 -> R9 270X. Gigabyte HD6850 1GB ventillátor vezérlési hiba miatt (75%-on pörögtek a ventik) kapott egy VGA BIOS frissitést és ezzel ez lett nálam a legmegbizhatóbb VGA, megelőzve az AGP-s HD3850-et, a HD4850-et és a Geforce 9600GT-t. HD3870 megvételét nagyon megbántam, mert akkor Nvidia-t vettem volna, de most nem.
-
borkarico
aktív tag
válasz
and1ao #22695 üzenetére
Nem kell mindjárt begyulladni
akkor olvasd el ezt: [link]
"Also be aware that SAPPHIRE has just made the following statement that is ONLY about the HD 7870, not any other series."
és láthatod hogy hivatalosan csak a 7870nél ismerte el.
(#22694) Arkennys: a Sapphire sajna zsákba macska lett 7850/7870 terén, most ha vennék akkor Asus-t vennék, abból is V2-őt. Nagyon sokan dicsérik.
-
borkarico
aktív tag
válasz
and1ao #22692 üzenetére
ezt nagyon rosszul tudod barátom....
én 2 hete vettem pontosan ezt: [link]
és ugyan olyan szar volt mint az előtte lévők, 2 hét alatt kb. 5-6x kaptam BS-t!!
szerk: ja és igen, a jelenség fent áll a 7850-nél is, több user is jelezte itt is, és külföldi fórumokon is, csak a Sapphire nem ismeri el! Aki teheti az ne vegyen 7850/7870ből Sapphiret, ha nem akar csalódni. Én sajnos benéztem és hatalmasat csalódtam a Sapphire-ban.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
and1ao #18657 üzenetére
Gpu kihasználtság hitman AB-ben: 99% Ha sz@rsz rám nem linkelem a képet minek.
(#18658) miresz Állítom hogy helyből nagyobb a szaktudásom mint neked meg több szakmám is van.
Sehol nem állítottam valótlanságot. Imádom az elvakult AMD fanokat akik a fától nem látják az erdőt és kardoskodnak itt ellenem. -
-
peu407
senior tag
válasz
and1ao #17556 üzenetére
Nem akarlak megsérteni,de nem vagy egy kicsit fafejű?Ha nem tud a monitorom fullhd-t,hogyan teszteljek abban a felbontásban.Most kezdtem ismerkedni a tuningal,leírtam.Nem versenyezni akarok,csak megerősítést vártam,jó úton járok-e.Ez felesleges hőbörgés a részedről,már ne is haragudj.
-
peu407
senior tag
válasz
and1ao #17545 üzenetére
Csináltam neked egy Advanced Shadows: LOW beállítású tesztet is.VGA 1200/1500:
Sniper Elite V2 Benchmark Report
================================
Created: 2013-01-18 at 15:18:22
Build Version: 1.05, Jun 7 2012
================================Average FPS: 45.5
Minimum FPS: 21.3
Maximum FPS: 374.3Number Of Frames: 3490
Average Frame: 21.954ms
Minimum Frame: 2.672ms
Maximum Frame: 46.986msMachine Name: ATUS-PC
Monitors: 1
Operating System: Windows 7 Professional Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
System RAM: 8076MB
CPU: Intel(R) Core(TM) i5-3570K CPU @ 3.40GHz
Number of Cores: 4GPU Name: AMD Radeon HD 7800 Series
Feature Level: DX11.0
Driver version: 8.17.10.1169
Dedicated VRAM: 2025MBResolution Width: 1680
Resolution Height: 1050
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: HIGH
Supersampling: 2.25x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFFA különbség minimális.
Szóval a lényeg,az én igényeimnek,szememnek maximálisan megfelel ez a cucc,amit sikerült a fórum különböző topicjaiban tanácsot adó segítőkész embereknek köszönhetően összeraknom.Főleg úgy,hogy én elsősorban videóvágásra használom a gépemet.
-
zserbox
őstag
-
Tomix24
addikt
válasz
and1ao #16759 üzenetére
Én írtam rosszat.
Resolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Advanced Shadows: LOW
Supersampling: 2.25x
Vertical Sync: OFFEz a gyári. Én is babrálok sokat, próbálgatom, és elveszek
-
Tomix24
addikt
válasz
and1ao #16723 üzenetére
állítsd vissza gyárira:
c:\documents\sniperelitev2Resolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Advanced Shadows: HIGH
Supersampling: OFF
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFFno, így futtasd..
-
->Raizen<-
veterán
válasz
and1ao #15745 üzenetére
Az tök mind1 az akkori technológia más tészta. Ma már megbízhatóbbak a vga-k és talán tovább is fogják már bírni. A gpu forrasz pontok elengedtek a 8xxx szériánál. A gyenge minőségű ólommentes cin golyók miatt. Tömeges meghibásodások a memória chipek a kártyán is szintén felszakadtak a hőtágulás miatt.
Az apple gépeknél is volt probléma.(#15747) bitum3n: Értem friss feltörekvő márka ez. Nincs tapasztalatom vele és nem is olvastam még róla véleményt. Elég szerintem a vga-nak. Tipikus ez a black screen hiba. Gariztatás gyanús.
-
Speed®
titán
válasz
and1ao #14279 üzenetére
Nem írtam, hogy CFet akar, a házas példa is csak annak szólt, hogy vannak előnyei. De látom feltétlenül arra akarod kihozni a dolgot, hogy márpedig ez tré és hangos..miközben továbbra is viszonyítás kérdése csupán. Szerintem kultúrált megoldás, és továbbra is tartom, megfelelő áron jó alternatíva. Persze mindenki azt vesz, amit akar
-
Speed®
titán
válasz
and1ao #14277 üzenetére
Ha érdemben olcsóbb, akkor el lehet rajta gondolkodni, annyira azért nem vészes. Úgy írod le , mintha süvítene, miközben kultúrált hangereje van. Valóban, nem a leghalkabb megoldás, de rakjál be 2 ilyet és 2 Sapphiret CFbe, aztán lesz meglepi.
Nálam egy félmagas XFi berakásával is emelkedett 6°Ct a GPU (Sapphire DualX), képzelem mi lenne, ha egy teljes nyákkal lefognám előtte a levegőt. Mondjuk kiderül, mert nemsokára jön a hasonlóan duálventis 7950em, elé meg egy teljes magasságú XFi Music kerül.. -
Speed®
titán
válasz
and1ao #14275 üzenetére
És ez most tapasztalat vagy előítélet? Mert amúgy semmi baj nincs vele..
Nyilván nem ez a leghalkabb megoldás, de CFhez pl. a legideálisabb, ill. kis, kevésbé jól szellőző házakkal rendelkezőknek is, mert nem fűt be. -
Tomix24
addikt
válasz
and1ao #14074 üzenetére
Az ingyenes verzió elvben még szedhető 90 napig ingyenes kb. Próbáld meg. AMD procikat jobban kezeli.
-
Tomix24
addikt
válasz
and1ao #14069 üzenetére
Na, le is lezárom részemről a Kihájcsá-e témát(egyenlőre
)
Ilyen Fps magasságokban nem számít még ez a különbözet természetesen, de a maximalistáknak úgy tűnik kevés lenne az AMD jelenleg(játékonként eltérően). Én szeretem ha mindent kisajtolhatok a drága holmijaimból(Fps vadászat)
Majd vissza térünk a témára a GTA5 megjelenésekor.
-
-
Tomix24
addikt
válasz
and1ao #13613 üzenetére
Core 2 Quad Q8400-ja van(legalábbis az adatlapján még az volt mikor írtam) Az egyforma erős a Llano 3870K-val(de inkább még gyengébb) pariban vannak ha úgy tetszik. Ha elolvastad volna, ez miatt szemléltettem neki az összehasonlítást, hogy lássa milyen fontos egy erős proci ilyen nagy VGA-nál.. Csak lap és proci lett cserélve, a VGA nálam nem változott. Így telejesen értelmes az összehasonlítás,illetve a mondanivalója: Vagyis erős proci kell.Vazz nem értitek amiket írok.
-
Tomix24
addikt
válasz
and1ao #13607 üzenetére
A llano is igazi proci, ez hogy APU ez mit jelent nálad? Mert az Intelben is van egy 2000-es HD VGA, Fogyasztásban is egyenlőek.
HT - nincs.. Bolti árakat nézve tényleg nem egy súlycsoport, de itt PH-n vettem eddig mindenem szinte. Annyira így nem nagy a difi.Erőben? CPU queen. Ok ez egy másik gyengébb APU-m, de ez is ott volt a szeren:
3670K -
-
xrvman
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Quadro FX 570 eladó
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest