Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
válasz
scyllarus #16257 üzenetére
Nem cserélem le mégsem, egyszerűen nagyon tetszik, és ahogy utána néztem egyszerűen nem találtam ebben az árkategóriában ilyen sokat nyújtó készüléket, ekkora kijelzővel.
Kicsit furcsán hangozhat, de egyre jobban örülök, hogy elengedte a ragasztó kicsit a kijelzőt és bement a por (eddig alig észrevehetően). Plusz annak még jobban, hogy recseg a hangszóró is a gyári csengőhangoknál is.
Így akármikor visszavihetem kedvem szerint, ennek a 2 problémának az együttes jelenlétével tuti, hogy kicserélik egy újra majd, abban biztos vagyok. De nem sietem el. Majd a garancia vége vele (még több, mint 1 év). Hangszóró úgyis csak akkor megy nálam, ha hívnak, zenét úgyis fülesen hallgatok. Kijelző meg nem érdekel így most már, hogy tudom, hogy egy újra ki fogják cserélni, ha majd beviszem.
Szóval a kezdeti elkeseredettség átment örömbe.
Amúgy, ahogy végig néztem a T-mobile kínálatát tegnap, azt kell, hogy mondjam, hogy most is ezt venném így ~1 évre ez első vételtől még mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- World of Tanks - OFF topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Parfüm topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest