- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mbazsika
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy van-e még valaki, aki stock romot használ (rootolva, Link2SD).
Lenne egy olyan problémám, hogy véletlenszerű időközönként (1 nap-1 hét) olyan állapotba kerül a telefon, hogy nem lehet felébreszteni a bekapcsoló gombbal. Egyébként működik, hivható, csörög, de a képernyőn nincs semmi. Ilyenkor csak aksi ki-be segít.
Van ötlet, hogy mitől lehet?
Van valami, amivel ebből az állapotból ki lehet zökkenteni az aksi ki-be nélkül?Előre is köszi!
-
Mbazsika
tag
Köszi mindenkinek!
CloneZilla esetleg szóba jöhet?
-
Mbazsika
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy triviális a kérdésem, de nem találtam egyszerű win alatt működő megoldást.
Hogy tudok a legegyszerűbben egy 8GB-os kártyáról nagyobbra költözni? (ext+fat partició van rajta)Előre is köszi a segítséget!
-
Mbazsika
tag
Egy nagyon láma kérdés...
A Skate-n levő 3.5-es jack csatlakozóba dugtam be egy fejhallgató normál, 3 pólusú csatiját és gyakorlatilag használhatatlan, csak egy pozícióban megtartva szól mind 2 oldal. A telefonon lévő csati a szar vagy más dugó való bele? (a gyári fülest nem találom és először akartam rajta vmit hallgatni)Köszi!
-
Mbazsika
tag
válasz
#40993792 #14553 üzenetére
A problema az, hogy ha felveszek egy uj nevjegyet, akkor nem latom utana. A problemat ugy szoktam megoldani, hogy szinkronizalas utan belepek a gmail-es fiokba, a cimtarban ott a nevjegy az egyeb nevjegyek csoportba, atmozgatom a cimtarba, megint szinkronizalas es mar latszik is a telefonon.
-
-
Mbazsika
tag
Sziasztok!
Ket VNC szerverrel probalkoztam a telefonon (droid VNC server, Remote Controll Add-On), mind a ketto fejreallitott kepet ad. Az elsonel elvileg be tudok allitani 180fokos elforgatast, de akkor nincs kep. Van otletetek, hogy mi bajuk lehet?
Elore is koszi a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hardcore café
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged