- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanya982
csendes tag
Sziasztok!
bocsánat, hogy ismételten kérdezem, de nem találtam infót erről!
elő lehet "varázsolni" a gyári ZTE tárcsázót, mert kalibrálni szeretném a tellóm szenzorját, de az ATOMIC 3.0-ás ROM-ba (ami egyébként baromi jó) nem gyári ZTE tárcsázó van!A letöltött kalibrálós progi, meg nem hiszem, hogy megfelelően működik, mert egyáltalán nem sötétül el a kijelző híváskor...
Tényleg köszönöm!
-sanya982 -
sanya982
csendes tag
Sziasztok!
Addig, addig frissítgettem a telóm, míg minden már-már "tökéletes"!
Csakhogy, sajnos semmi nem ilyen egyszerű, mert mostanság Nekem is előjött, hogy telefonáláskor nem tudom lerakni a készüléketMondom magamban, hogy semmi gond, kalibrálok eggyet, de nincs ZTE tárcsázom...
A fene egye meg, mondom ismét magaban sebaj, van rá alkalmazás! De így mondhatni még rosszabb lett, ugyanis egyáltalán nem tűnik el a képernyő, így bármikor tényleg lerakhatom!
(mondjuk, ha bekapcsol a bill. zár, akkor elsötéül a képernyő, de ez nem annyira felhaszbálóbarát)Tehát van esetleg mód arra, hogy visszacsalogassam a ZTE tárcsázót?
Segítségeteket előre is köszönöm
-sanya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged