- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csmiklos-35
csendes tag
válasz
kelzsoca #14220 üzenetére
Az alábbi gondom támadt: vettem egy Zte Skate-et, egy Ice armor rommal. Nem tudom melyikkel, CM7: Ice Armor 7.2.0-remastered kernel 2.6.35.7-perf+
Nos, a VPN nem működik rajta, amint fellép(ne), már le is dobja, pedig nekem ez az egyik legfontosabb.
Tudna valaki segíteni? Patch, vagy gyári rom, vagy másik rom, vagy akármi. Elég láma vagyok hozzá, úgyhogy szájbarágósan kellene (vagy személyesen :-) )
Az e-mail címem: kiszamolo kukac indamail pont hu
-
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca #14228 üzenetére
nem nagyon hiszem hogyha kifut a telo,eltelik pl egy év,akkor bemegyek a boltba és jé pont lesz egy csereskate
2éves a hűségem,azalatt simán bejöhet uj készülék és kifut a skate..föleg a 2 év közeledtével sanszos hogy lesz ujabb,jobb modelmr X:
3 bladet vittünk vissza a tmobileba...leégett
nem javitottak,ujat adtak élböl,persze még akkor volt készleten blade
ja és mindig ujraindult a gariidő...tehát ha a mostani is leég,akkor azt nem hiszem hogy az ecare megcsinálja -
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca #14223 üzenetére
ha én megvettem a skatet elöfizuban 45ért és pl cserélnem kéne ha baj van vele,ellenben már nem lesz kapható olyankor mi van?...becserélhetem majd ujabb tipusra akár értékegyeztetéssel?olyankor mennyibe számolják be a 45 ezres telót ha gariidőn belül romlik el és cserejogosult lenne?
teszem azt...jövö honapban kifut a skate,nem lesz már kapható,de behoznak egy uj modellt x ezerért...akkor kérhetem azt esetleg ráfizetéssel is? mert akkor nem érdemes eladni,hanem kivárni az uj modelt és becserélgetni ha árában mérik
márpedig ha 45ért vettem és gariidőn belül cserés,akkor logikusan gondolva 45 ezerért kéne számolniuk ha egy másik telót hozok el -
GRomeo
tag
válasz
kelzsoca #14050 üzenetére
Ha csak ősszel érkeznek a friss telefonok akkor még jó darabig a Skate nem lesz kifutó vagy kifutott termék
Szerintem sokat eladnak még belőle és azért ha még csak óvatosan is de valamelyest fejlesztenek rá valamicskét
persze nem a gyártó zte-re gondolok
,hanem ApeElme & Kelzsoca
-
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca #13615 üzenetére
link2sd vel megy át minden..a rom friss feltétele után az volt az elsö alkalmazás fent,hogy onnantól minden azt extre menjen...automatikusra van beállítva a link2sd amiota telepitve van....
mit lehet csinálni most a belső memo fogyással???idegesitö hogy riasztgat holott van még több mint 300MB ext ... -
kelzsoca
félisten
válasz
kelzsoca #13613 üzenetére
Pontosítás:
azt nem árt tudni hogy még 256mb ext-et sem tudsz megtölteni úgy, hogy ne fogyjon el a belső data, ha darktremor féle A2SD van a romban, ugyanis ez a megoldás szerencsére nem mindent irányít át az ext-re, így szinte párhuzamosan töltődik az ext és a belső data tároló.
(#13614) skidrowkill
A link2sd-t csak példaként mondtam, azzal megoldható, hogy az adott alkalmazás minden "porcikáját" átmozgasd ext-re, viszont ez a módszer eléggé gyilkos tud lenni (az SD-re) és akár sebességbeli problémák is lehetnek.
-
szezso15
addikt
válasz
kelzsoca #13560 üzenetére
Már van, minek vegyek?
Inkább TE mikor veszel? Nem jók ezek az ARMv6-os cuccok, szvsz megérdemelnél akár egy szigszalagot is...
(#13562) Zsolt_72 : Nos igen, itt a ZTE-knél amíg nincs értelmes ICS, addig sokkal értelmesebb dolog egy stabil, gyors 2.3-at használni. A Blade utolsó 1 hónapjában nálam ezzel a ROMmal pörgött, és újra megszerettem. Persze, ezzel sem tudott olyan sebességet elérni, mint amilyet az Incredible S tud gyári ROMmal, dehát nem is egy kategória.
-
scyllarus
veterán
válasz
kelzsoca #13489 üzenetére
Engem már csak az ICS port érdekel, de abból jó darabig nem lesz semmi, ahogy látom. Bár ma lesz újabb verzió tudtommal tillal ROMjából, de a Bluetooth és a vonalkód scanner alkalmazások hibája miatt nekem felejtős
Ezt a szégyent! Ebben a topicban kezdtem aktívan írogatni, a hsz-eim 99%-a itt született, erre egy Alcatel topicban lettem fanatikus tag :@
-
Joshi
titán
válasz
kelzsoca #13280 üzenetére
Ezt találtam, szerinted érdemes ennyit vacakolni vele?
Még valami. Root nélkül is telepíthetőek Launcher progik többek között a Go Launcher Ex is, de egyszerűen nem jegyzi meg a beállított háttérképet. Ha alvó módból visszajön akkor már megint a Kindle hátterek látszanak, elég bosszantó. Gondolom ezzel nem lehet mit kezdeni.
-
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca #13213 üzenetére
de akkor melyik cache-t töröljen ahhoz hogy a telo belső memoja több legyen?
van ext3 is de az is fogy,pedig nemsok dolog van fent..olyan mintha egyszerre fogyna....
vannak olyan alkalmazások ami a system/sd mappában is benne van és a dalvikban is..ugyanazok...vagyis nem...a data/app és a system/sd -ben is ugyanazok vannak és van system/ext2 nevű is,abban is ugyanazok...2x 3x vannak meg az alkalmazások de miérT?...
-
pgemil
aktív tag
válasz
kelzsoca #13133 üzenetére
Ezt hogyan kell?
(hangerő le+bekapcs...várni....
és ott nekem -reboot....
-apply updata.....
-wipe data/factory reset
- wipe cashe partition
- install ............
-backup......................
- advenced
- power off)wipe cache partition (Ezzel a funkcióval lehet a cache partíció adatait törölni, ahová a programok gyűjtik használatuk során az adataikat.. )
wipe data/ (A Dalvik virtuális gép cache-t lehet törölni ezzel a funkcióval. Ez általában új ROM telepítése után lehet hasznos (és ajánlott), mert megoldhat sok hibát.)
Olvasok közben, keresek, tanulok..... -
hunaqua
addikt
válasz
kelzsoca #13059 üzenetére
"majd ha kiad a ZTE egy 3.0.x-es kernel forrást"
Véleményem szerint soha nem fog kiadni.Már nem is hiszem,hogy bármi érdeke lenne,mert már az új készülékekben gondolkozik.Nekik a Skate már "kifutott".Minden újdonság "futna" a Skate-n,akkor nem lenne annyira "varázslatos" az új modell,és jelenleg 1000-el szeretnének piacot venni. (szerintem)
-
Badboys
őstag
válasz
kelzsoca #13043 üzenetére
PL:IA3 nekem ezzel a rommal nem megy a GPS bármi másik rommal pöpec.Sem 2 sem a 3 nem jelez a kijelző érintésére nem rezeg nem ad hangot a tesztben működik.Többször előfordult,hogy a kijelző föl oldásnál a jelző csík átment sárga krikszkrakszba többször volt,hogy indításnál lefagyott akksi ki sajnos a Skate hátlap eléggé bénára sikeredett.Telefon ébresztése hangerő gombbal nem működik.Most hirtelen ez jutott eszembe.A GPS problémát egyébként többször jeleztem másokkal egyetemben.Mondjuk azt nem tudom,hogy az alsó három indító gomb nálam PL.szürke lehet,hogy így jó.A műhold kereső ikon eleinte amikor megtalálta a holdakat fixre váltott most találat után a közepe tovább villog és ez is szürke lehet így jó csak úgy emlékszem valaki írta,hogy sárgának kell lenni nem emlékszem pontosan.
Egyébként örülök,hogy van a rom.Tényleg lehetséges lenne,hogy belenyúlj vagy nyúljatok az ICS be tudnátok belőle használható romot faragni. -
Mr X
veterán
válasz
kelzsoca #13043 üzenetére
Kettőt én mondanék is.
Zenehallgatás közben ha headset gombbbal leállítom a lejátszást, akkor lekapcsolt kijelzőnél a headset gomb nem indítja el újra a lejátszást. PlayerPro, más készüléken rendben megy.
A másik, ha zsebben a telefon és headset gombbal fogadom a hívást, a zsebben levő telefonon is feloldódik a kijelző, zsebben összenyomkodom. A proximity szenzorom működik, headset nélkül teszi a dolgát rendesen.
Gyári headset, cwm-es headset update zipet raktam fel, anélkül nem is használta a headset gombot.
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
kelzsoca #12311 üzenetére
szerinted?
[igen vagy nem?] -
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca #12293 üzenetére
tudom hogy az elöfizu számit,de ha ingyen adja a telefont a szolgáltató,akkor sem bukik semmit,mert ha 1 évre adja a telót,akkor vagy kell valamennyi beugró és mellé olyan csomagot kinál aminek az alapdija is fedezi 1 év alatt..nemhogy kettő...
a szolgáltató sosem bukik semmit(#12295) Predator2
ha rootolva van akkor csak felteszed EZT! és van flash -
Exelsior
őstag
válasz
kelzsoca #12154 üzenetére
Ez jó hír és büszkék vagyunk rátok.
Lenne egy kérdésem. Van esély arra hogy az ICS idővel megfelelő állapotba kerül Skate-re a jövőben? tilal sajnos érdekesen építi ki a romját.
Még egy kérdés.Van-e esély a jövőben normális Sense Rom portolására, mert sok hasonló készülékhez már van és nagyon szeretjük mert ha több pénzem lenne HTC-t vettem volna.
Pl. A HTC Sense 3.0 miatt, De a régi is nagyon élvezetes használni.Gondolom sokan vannak így vele. Modaco-n elkezdte egy srác de semerre sem halad sajnos.
Köszi.
-
GRomeo
tag
-
callvote
senior tag
-
aldebaran
addikt
válasz
kelzsoca #11713 üzenetére
Nem talalom most azt a hszemet, de az a gond, hogy en rejtetten hasznalom a wifit es fix csatornaval, jelszoval. Nos, ha az elso ket feltetel kozul az egyik nem teljesul, a romodban a wifi mar hasznalhatatlan. Kiprobaltam, tudom. A gyarinal ssid-t beirom+accot es mar van is wifi.
Remelem, ertheto volt.
Bocsi, blackberryrol irok es ezen nagyon gaz az ekezet.
-
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca #11713 üzenetére
őőő ez oké,de ilyenkor fel kell csatolni usb-n a telót,és akkor kikapcsol az sd funkcio,én azért használom a wifis megoldást
azért gondoltam arra hogy annak a wifis cuccnak valahogy lehetne adni élből írási jogot,vagy ami kell neki ahhoz hogy engedjen bármilyen mappába másolni -
aldebaran
addikt
válasz
kelzsoca #11705 üzenetére
A wayteQ xtab 100 is megvan már vagy 3 hónapja és mostanában frissítettem a romot, mert belassult, de a gyárit tettem vissza rá, mert a módosítottnál a wifimet nem látta.
A samsung i8510-emre is van pár rom, de arra is ráraktam 2 éve és az van azóta is rajta. Bár most frissítenem kell, mert haldoklik.Szóval a tökéletes rom-ot keresem.
-
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca #11708 üzenetére
kösz
még 1 kérdés,azt meg lehet valahogy oldani hogy van egy wifis file transfer alkalmazás,amivel lehet látni a telefon saját tartalmát is,tudok vele futkározni a system mappában is,ellenben oda nem tudok másolni.ha elküldöm az apk-t bele tudsz nézni,vagy megoldható hogy ha ezt használom,tudjak ezzel is egyből másolni a system mappába(is)?
jobb szerintem így ide-oda tenni alkalmazásokat,minthogy folyton valami explorer programmal még utólag is mászkáljak a telefonban -
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca #11705 üzenetére
zsocaaaaaaaaaaaaaa
---> (#11695) callvote
de a mifavor (gondolom) felcserélte azt a launchert,ami eredetileg a romban volt,nekem az a launcher kéne,ami a V2 romban van eredetileg
az úgy jo ha a skate v2 zipből kiveszem ás átküldöm a telefonba?
(logikusan gondolva elvileg ez működhetne:$) -
bluobluo75
őstag
válasz
kelzsoca #11665 üzenetére
Te sem tudol sehol védőfóliát Skatera?
Nem nagyon látni a neten, meg a T-nél sem
Még a gyári van rajta, elég maszatos, úgy gondoltam, ha találnák fóliát ezt leszedném és rögtön rá, hogy ne nagyon kelljen takarítani.
Egyáltalán van értelme rá tenni fóliát? pláne, hogy alig lehet hozzájutni -
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca #11665 üzenetére
feltettem egyik nap a launcher2mifavort,de ugye nem csinál semmit,mert mint irtad is a lib nincs meg hozzá.
ellenben minden inditás után keresi a hozzá tartozo dolgait.
indulásnál mindig jön egy empty felirat.
hogy lehetne visszacserélni a rendes launchert,ami a romban volt?(V2) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SkyShowtime
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpársportok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest