- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
Indiant #11961 üzenetére
Ha jól emlékszem, alapból nem működik, kellett hozzá a [Bluetooth File Transfer] nevű program.
-
bacsi2
csendes tag
válasz
Indiant #11587 üzenetére
Így van, reméljük fejlesztik majd még.
Amúgy azt nem tudom megérteni, hogy ha egy ilyen látványos, 3D effekteket is használó launchert meg tudnak csinálni teljesen gördülékenyre, akkor a "nagy" launcherek (LP, ADW, GO) miért akadnak? Kirakok pár widgetet meg ikont, és érezhetően framedroppol.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Indiant #11433 üzenetére
Nem, nem ez a baj. A v4 patch kavarja meg. Ha alapban van v4-es mappa az erőforrások között, akkor az apktool levágja a végét, majd összepakolja a sima HDPI mappába. Csakhogy itt mindkét mappa megvan, nem csak a v4-es, így felülírja amit ott átfedésbe kerül egyben el is veszik az az infó, ami ott volt, illetve a v4 végződések törlődnek. A public.xml-ben eközben hamis memóriaindexek keletkeznek, mert nem a várt méretű képek szerepelnek az erőforrásokban. A kör bezárult, nincs többet lehetőség összerakni hiba nélkül a cuccot. Egyetlen megoldás lenne az Eclipse, de ott is cumi van, mert ahhoz is kell a public legalább helyesen, amit viszont nem lehet a rosszul kibontott draw9patch után létrehozni....
-
kelzsoca
félisten
-
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
Indiant #11285 üzenetére
Korábban hasonló párbeszéd volt már blade topicban is, így most csak linket adok: [link]
=========================
Továbbá általánosan elmondható:- Okoskodni, fikázni, savazni, támadni, nagyokat bemondani bárki tud, ahhoz nem kell semmi, viszont érdemben segíteni, hozzászólni, javítani, a közösséget segíteni, valamit letenni az asztalra stb.. már nagyon kevesen képesek (hazai és globális szinten)
=========================== -
callvote
senior tag
válasz
Indiant #11227 üzenetére
az sok...ezt hogy matekozzák ki?
nemrég volt itt valaki,a napokban irta hogy 10en valamennyibe került hogy a boltba kiüssék(10ezerpárszáz ft)..
ez sem egységes ár?..az komoly(#11229) molnarpeter
akkor ezek szerint ezzel is trükköznek,bár nem értem hogy miért különböztetik meg..
lehet én is azért emlékeztem rá mert mádiamániás csomagban vagyunk -
callvote
senior tag
válasz
Indiant #10900 üzenetére
nem is kell kiprobálni,alapbol ugy megy..ha használod a rendes kihangositást,egy fokkal hangosabb...
tehát élböl nem a füledhez teszed hanem a hátso hangszórón hallod a másik felet..ez volt a bajom nekem is a viberrel,de az IA2nél ez megoldódott a fent említett okok miatt..
de írtam egyénfüggő ez is,van akinek alapbol jol megy van akiknek nem -
Jano_023
őstag
válasz
Indiant #10746 üzenetére
"ez valami elavult cucc lehet, mert van még rajta Menu gomb, amit a google már megszüntetett."
A cikk amit linkeltem most készült a Mobile World Congress-en. Szóval nem régi. Az hogy milyen a készülék arról nem tudok nyilatkozni, de a napokban ez a 3. ZTE telefon amiről hallok. Nagyon örülök személy szerint, hogy a ZTE jön fel és egyre jobb készülékeket gyárt. Én ezzel csak ennyit akartam jelezni.
Én nagyon várom az új készülékeket.
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
Indiant #10671 üzenetére
(#10671) Indiant
Én is azt hittem, hogy az SD kártyám, haldoklik, nekem a telefon kártya olvasójával volt a baj.
Először azt hittem én is, hogy kártya probléma, de mikor 3 SD kártyával is ki lett próbálva, és ugyan az a probléma fen állt, gondoltam vissza viszem a telefont a T- Pontba is kipróbálták, és ugyan azt csinálta, mint nálam a 3 kártyával. Ezt nem akartam el hinni, hogy a kártyaolvasó is tönkre mehet. Igaz az egy rejtély marad, hogy mitől tud tönkre menni. -
n00n
őstag
-
callvote
senior tag
válasz
Indiant #10332 üzenetére
láttam de nézd a leirásban a linket is amit mellékeltek,ott van a full fizetösen..ez valami lite verzio lehet vagy demo ja és béta...és ugy FREE...
Перед установкой и использованием программы, пожалуйста, ознакомьтесь с условиями лицензионного соглашения...
Mielőtt telepíti és használja a programot, kérjük olvassa el a licencszerződést.
és ott a link is ahol már az ára is ott van -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Indiant #9839 üzenetére
Indiant
Na tessék előléptél
már ez is baj
No a poént félre téve tényleg kíváncsi voltam a Te véleményedre is, és köszi az információt.
Azért teszem mind ezt mert"De ez szerintem csak használat során derül ki, azaz kipróbáláskor."
nem szeretnék olyan dologba belefutni, hogy megveszek egy sd kártyát és nem jó , vagy nem szereti a Skate.
u.i.: volt ugye itt olyan fórumtárs akinek méretben 32 GB-s volt a kártyája és mégsem látta a telefon ( persze, nem árulta el vagy én nem figyeltem, hogy bolti számlás kártyáról volt szó vagy "fűalatt vett " dologról .
szóval Köszi
A másik amiért véleményt kértem azt azért tettem mert ugye szakai fórumról van szó amihez inkább jobban illik egy butának tartott vagy vélt kérdés mint a veszekedés és szájkarate
-
-
scyllarus
veterán
válasz
Indiant #9806 üzenetére
Nem akarok cserélni. Egy pillanatig eljátszadoztam a gondolattal, de egy jó darabig megfelel nekem a Skate.
Mivel nagyon keveset játszom, akkor is egyszerű játékokkal, igazából nem kell nekem a Snapdragon. Kinézetre a Skate jobban tetszik, felhasználói felületük meg ugyanaz, nekem is az SPB Shell van fent.
-
callvote
senior tag
válasz
Indiant #9691 üzenetére
ez csak egy widget amivel kapcsolgatod a blútyúkot,csak megkönnyít annyiból hogy ne kelljen a menübe menni.ettől még 120on marad a beállítás.
valahol a telefonban van egy ilyen sor :
ExtraDiscoverableDuration
ez 120ra van állítva ha ezt átírod 0-ra akkor sosem kapcsol ki a felderítés.
nem tudom én sem merre található,most olvastam valahol(mielőtt megszólna valaki ezért is)
találtam egy kis alkalmazásfélét,ahogy látom,beállítható vele bármilyen érték(sztem) csak valami kinai nyelven van az egész oldal,így keveset értek belőleui:
ha jol olvasom akkor a data/data/android.bluetooth-on belül van,vagy ott kell ezt a sort létrehozni az adott értékkel..de sztem ne próbáld ki,nem irom 100%ra,én is épp próbálom kihámozni amit írnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Warships
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EAFC 25
- One mobilszolgáltatások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged