- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz
Keeperv85 #19946 üzenetére
Kitchenben van lehetőség CM theme létrehozására is.
És most egy kis más:
Kipróbáltam a Skate One ICS theme nevű romot, ami Android v 2.3.7 re épül viszont új kerneles, Adrenalin engine és Nitroglass is tolja és ahogy elnézem, úgy tűnik, hogy hozza is azt a teljesítményt, amit a H3 Mach Speed... kicsit még játszom vele, aztán meglátom, hogy marad-e (most, hogy kicsicsáztam a Mach-ot) Egy szépséghibája van: néhol töri a magyart és inkább spanyolul beszél, de csak a beállításoknál.
-
RtgLaci
tag
válasz
Keeperv85 #19839 üzenetére
Készítettem pár képet erről a "csodáról". Nem mindegyik gépen hajlandó elindulni, de ha igen, szinte minden működik. Érdemes a PC-re egy WIFI sticket dugni, azt is használja, remekül letölt a Marketről. Nagyon mókásan néztek ki a cuccok 19 collon
Alkalmazások
Beállítások
Facebook
Kalkulátor
Tablet X38-as chipsettel -
Apaxp
senior tag
válasz
Keeperv85 #19804 üzenetére
Semmi újdonság. Egy régóta belakott skate v2 hülyült meg amit újra raktam de már appok nélkül megint elszállt. Ekkor tettem fel az IA3-at. Ez kb. egy hétig jó volt majd jött ez a nem szándékolt újraindulás (kísérlet) és a hurok. Ebből az állapotból már csak rom újrarakással lehetett visszahozni. Most a gyári rom ment vissza. Eddig (2napja) ez jó
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Keeperv85 #19678 üzenetére
Köszönöm,pedig jó lett volna,mert már nagyon unom ezt a szilikon tokot,de anélkül egyszerűen kicsúszik a kezemből
Visszaraktam Slim romot,jó lett minden csak azt nem tudom beállítani,hogy benne legyen a status barban a némítás,rezgés stb állítási lehetősége.
Vagy jó lenne a két ujjal lenyíló menübe berakni,de arra sem jövök rá.
Vagy ,hogy tudom egyszerűen,gyorsan megváltoztatni a csengetési módot? -
Adamis
őstag
-
Dexter68
addikt
válasz
Keeperv85 #19653 üzenetére
hmmm... ilyet még nem tapasztaltam. App-pal csináltam már panorámát, mondjuk az jobban sikerült, mint az ICS Camera által csinált, de szegény fényképezője annyira gyenge a skate-nak, hogy majdnem mindegy, hogy kis szar képet csinálok vele vagy nagyot
Normál esetben a Skate fényképezője tudja?
(mondjuk, ha ezzel lehetne telefonálni is, meglenne az álomtelefonom)
-
vizslakutya
senior tag
-
schellj
tag
válasz
Keeperv85 #18370 üzenetére
de így vettem.
modaco oldalán ezt írja:
Ice Armor III. can be installed only in recovery!
===========
Clean install:
Recovery=>Mounts and storage menu:
- format boot
- format cache
- format data
- format system
==============
Then select the=>zip install from sdcard menu, and choose zip from sdcard, and browse ROM.
Ha ezt így végig csinálom az jó lesz?
-
krystman
őstag
válasz
Keeperv85 #18338 üzenetére
[Ebből akarnám kivenni] És ha egyszerűen a telóból szedném ki a mentést?
-
Dexter68
addikt
válasz
Keeperv85 #18115 üzenetére
Hmmm... és a killeléssel (de szép szó
) mi is a szívatás? Mert mondod, hogy szívatja magát az ember, meg a telefont is, de nem tudom, hogy ebben hol a szívás (és melyik oldalon ki áll
)
@Generic: a lassúsága szerintem attól függ, hogy milyen rom van rajta (meg, hogy mivel játszol vele)... de én a magam részéről pont a méret miatt nem cserélnék
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Keeperv85 #18115 üzenetére
Az nagyobb szívás, ha egy program úgy dob notificationt, hogy senki nem kérte rá (pl. Drawsomething, vagy bizonyos játékok, free appok). Egy kattintás az egyik screen-en lévő kis widgetre nem egy nagy történet.
Főként azért zavar, mert a céges leveleket is kapom telóra és nem szeretem a "fals" riasztásokat.
-
storm3
senior tag
válasz
Keeperv85 #17960 üzenetére
Kipróbáltam időközben,nem jutottunk előrébb csak a kiindulópontra,waiting for device.
Emlékeim szerint a feladatkezelőben kellene látnom egy ZTE nevű eszközt meg adb-t is az USB alatt talán,jelenleg nem látom őket,sőt most letöröltem minden drivert és elölről kezdtem,de jelenleg a hibakeresést sem adja be a telefon. Ki van pipálva,de csak az usb háttértár ikonja jelenik meg az állapotsávban.szerk. újrainstallálva a handset_usb_driver.exe-t miután letakarítottam mindent,megjelent az ADB-s rész ,amit fentebb említettem,most próbálkozom a .bat-tal,egyelőre waiting for device :9
-
storm3
senior tag
-
storm3
senior tag
válasz
Keeperv85 #17956 üzenetére
Teljesen hülyének érzem magam igazából,mert egyszer már sikerült felrakni a CWM-et,onnantól meg ugye semmi nehézség nincs a rom cserében. Most az Istenért sem sikerül. Jelenleg device not found-ot ír már az install-cwm-recovery.bat ha elindítom. Nomeg,ha jól látom csak két filet kellene felülírnia,két .dll-t az SDK-s frissítésnek?
-
válasz
Keeperv85 #17761 üzenetére
Sejtettem.
Csak félek hogy hiába fogok kapni másikat, az is hasonló hibákkal fog majd az agyamra menni. Bár nemtudom a többi skate -esnek vannak e hasonlók, de nálam valami borzasztó.
köszi a választ amugy! Holnap szerintem beadom. Még ugyis van 2 évem mig visszatörlesztem. Addig legalább használjak normális telefont.
-
storm3
senior tag
válasz
Keeperv85 #17696 üzenetére
Na ez az ,amit még sosem csináltam,a gyárit nem raktam vissza még sosem
Ha tényleg csak ilyen egyszerű (T-Mobile oldaláról letölthető, EXE-s megoldás: ZTE Skate készülék szoftverének frissítése. Ehhez előbb fel kell rakni a gyári, azaz FTM recovery-t.),akkor nem lehet nagy gond. Van valami,amire érdemes figyelnem? -
storm3
senior tag
válasz
Keeperv85 #17692 üzenetére
MokeeOS-t használok,gőzöm sincs hol lőttem ki a vakut,újra is raktam a rendszert és még mindig nincsen. Bár titaniummal visszaállítottam mindent,anélkül elfelejtettem megnézni
Másik kérdés,mitől villan fel a fény lezárt képernyőnél néha?Galaxy S -nél láttam ilyet párszor. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autószerelők, autószerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest