- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dexter68
addikt
válasz
#71028224 #20458 üzenetére
Romcsinálásban nem vagyok nagyon otthon, de ahogy látom, van egy nightly, ahhoz van egy gapps, ez eddig mindennapos dolog, de itt van egy S3 mod, amiben van még néhány apk, illetve csinált egy remek témát (nem rossz, de inkább az ice10-et használom cm7 alatt). Namost nem biztos, hogy a nightly annyira érintetlen, mert valahogy belekerült az adrenaline engine, de ettől aztán gyors, stabil, meg minden.
A telepítése le van írva a screenshotok alatt, ő azt ajánlja, hogy minden zip után csinálj egy restartot és a végén kezdd állítgatni a romot.
Tapasztalataim alapján mindene működik, gyors, stabil és szép is. Nem vágyom másikra. (Pedig hajlamos vagyok naponta új romot tenni rá) -
angelius
aktív tag
válasz
#71028224 #20044 üzenetére
Van itt két olyan rom is ami kezeli az ext particiót és még május 1én lett feltöltve. Skatemania
-
Dexter68
addikt
válasz
#71028224 #20044 üzenetére
Olyan elég sok van, bár a Mach Speedet nem elsősorban ezért szeretjük, hanem a rettenetes sebességéért.
Szóval részint, ha alapból nem kezeli a romod, akkor használhatod a link2sd appot, elég jól működik, én szerettem. Ha meg olyanra vágysz, amiben eleve benne van, akkor olyat keress, aminek a leírásában az van, hogy int2ext.
Pl ez itten. -
Dexter68
addikt
válasz
#71028224 #19959 üzenetére
Hát először érdemes megnézni a File upload fülnél, hogy az aktuális romodnak megfelelően milyen fájlokat kell kibányászni a telóból, hogy feltölthesd, ezeket szépen összekészíteni, illetve megnézegetni, hogy a romod mit igényel: installálható zipet, vagy témát vagy mi...
Aztán csinálsz egy CWM backupot, amíg nem késő.
Aztán végigmész a különböző füleken, mint egy svédasztalon, összecsipegeted, hogy miket szeretnél, meg milyen színűben, meg ilyenek (a betűtípusokkal óvatosan, nem mindben van ŐŰ).
Na, ha minden szépet kicsicsáztál, akkor file upload, majd a Summary fülön végleg elküldöd a cuccot. Ekkor kapsz egy kódot, amit erősen kell figyelni a Pickup oldal linkjén, amit akkor látsz meg, amikor a Summaryban elküldted. 5 perc vagy félóra múlva megjelenik, letöltöd, ha zip, akkor cwm install, ha téma akkor theme chooser, stb. És imádkozol, hogy működjön. Ha elcseszted, akkor CWM restore, és megint tanultál valamit -
Dexter68
addikt
válasz
#71028224 #19955 üzenetére
A V2 a Mach Speed 2.2 -es verziója... azt kell először, aztán az általam leírt sorrendben a többit. Sőt, ha végeztél, érdemes egy frissebb kernelt is alárakni. Letöltöd a zip-et és install zip...
-
Dexter68
addikt
válasz
#71028224 #19951 üzenetére
És itt összeírtam a todományt hozzá.
Csicsázás meg itt végzendő.. Amire figyelni kell, hogy a kitchen a SystemUI.apk\res\drawable-hdpi\shade_handlebar.png-t széthúzza 480px-re, tehát ezt még cserélni célszerű egy eleve 480 px szélesre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest