- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodo76
tag
válasz
apeelme #8547 üzenetére
CSak azért mert vannak programok(SPB) amiket torrentröl letöltöttem feltettem majd jött egy üzenet hogy megvásárolom-e a licenszet vagy nem?Nem -re kattintottam, s el is tünt (SPB)
Torrenten az volt írva hogy rootolt telefonon működik csak.
Haveré rootolt s azon gond nélkül működik.
Ezért gondoltam hogy root-ot felteszem.Vagy ez hülyeség lenne? -
-
-
Torento
tag
válasz
apeelme #8316 üzenetére
Én nemis tettem fel másh romot soha... az előző telót már rendesen sajnáltam h állandóan formázva van (mind1 aza teló jó volt arra h kitapasztaljan meik romot akarom használni
)
Sőt az IA2-őt úgy akarom feltenni (mivel az már a végleges lesz rajta sztem) h újraformázom és partícionálom az SD-t és magát a romot is CWM alatt másolom át... sztem az a legtisztább -
joestone
addikt
válasz
apeelme #8101 üzenetére
audiohardware.cpp ben javítani kell a következőket (blade/skate libaudio forrás):
int vol = lrint(v * 21.0);
LOGD("setVoiceVolume(%f)\n", v);
.
.
.
status_t AudioHardware::setMasterVolume(float v)
{
Mutex::Autolock lock(mLock);
int vol = ceil(v * 21.0);meg lehet próbálni elmenni 25 ig ha túl sok akkor az az effekt , hogy emelve a hangerőt vagy lehalkul teljesen vagy csökken a hangerő .
-
okoska74
senior tag
válasz
apeelme #8101 üzenetére
Tudom, hogy érdemben nem a legjobb, de én a DSP helyett a Volume+ -t használom és az alapértelmezett 8 -as hangerőről 10 -re állítom amivel olan hangerőt lehet kicsikarni belőle ami mindenkinek elegendő lenne.
Tudom hogy fizetős a progi de van belőle free is. A basszus amúgy is csak fülesen lehet érdekes mert a teló hangszóróját berezegteti.
Én is az Ice Armor -t használom. -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
apeelme #8069 üzenetére
(#8069) apeelme
No akkor a gondom illetve a gyötrelmem
V2 felpakoltam, és semmi állítgatás semmi után állítás...a wifi gond nélkül ment.
Azt vettem észre, hogy erősebb jel volt. Tehát a gyári ROM nál is erősebb. Van egy két hely a ház környékén ahol a gyárival gyengén jött a jel míg a V2 vel erősebben.
Oldal betöltéséknél, és letöltéseknél is észrevehető volt.IA felpakolását követően és ezt sem állítgattam ( nem értek hozzá ) A gyári romtól is gyengébb volt a jel. Már írtam, hogy nem állítgattam semmit , így kint a ház környékén ahol a V2 vel simán ment a wifi itt most gyenge. Ugyan ez van a akkor is ha egy oldalt akarok betölteni ( hosszabb az idő ,illetve egy youtube videó betöltése is hosszabb ideig tart, és néha szakadozik ) No ezek a paraméterek nem közvetlen a Wifi közelében tapasztalhatóak.
csak saccolni tudom de érzésem szerint legalább 10% wifi romlás. Ez viszonyított a gyári ROM - V1- V2 - és IA között. Őszintén (de ez csak szubjektív ) úgy érzem, hogy a wifi teljesítménye gyengébb a gyári ROM-hoz képest. DE EZ szubjektív.
Nem akarok semmi féle rémhírt kelteni, de én gyengének tartom ( nem vagyok android mágus ) csak mezei júzer. Ez az én véleményem , és mint írtam ez abszolute nem a Ti saratok
.
-
joestone
addikt
válasz
apeelme #8069 üzenetére
Kérdésem lenne :
Milyen beállíásokkal megy a wifi a boardconfigban ?
Elvileg jól állítottam be
wext ver 06 , modul, fw binek elérési útja rendben wifi.interface=wlan0 build.prop ban beállítva ennek ellenére eth0 lesz és nem wlan0 . Maga a kernel és dhd.ko biztosan működik , mert a gyári rom alatt kiválóan működik .
Egyébként a 2.3.7 AOSP amin dolgozok egész szépen muzsikál annak ellenére , hogy még kicsit félárbocós.
Sajnos az elmúlt pár nap alatt volt időm tesztelni . Szenzorok , hang , kép rendben. A GPS villámgyorsan talál jelet . (ennek a segítségével sikerült megfejtenem melyik kórház idegsebészetén fekszem , mert a karszalagon amit rámaggattak csak idegsebészet szerepelt) . -
Torento
tag
válasz
apeelme #7887 üzenetére
mindent a leírás szerint csináltam..(a felfelényilat sem néztem be lefelének) az sd-n-nek a gyökerében van a mappa benne a bin fájlal ami 210mb-ot foglal... letöltöttem már v háromszor(több helyről is)...már most egy sd kártya formázáson is túlvagyok...az aksi is 100-on van... de ez van amit leírtam...
-
bagyusz
őstag
válasz
apeelme #7848 üzenetére
Jesszusom
Legalább, ha az ember ossza itt az igét akkor ne hülyeséget meséljen be.Norbeee01
"tévénézés után távirányítóval kikapcsolt készülék valójában üzemel és energiát fogyaszt. Nem túl sokat, úgy 10-20 wattot" -> Itt valami nagyon komoly szovjet tv-ről lehet szó, ha ilyen nagy a készenléti felvétele.
Még egy régi CRT-s tv-nél is max 1-2 W a készenléti felvétele.
-
bagyusz
őstag
válasz
apeelme #7718 üzenetére
Értem akkor azzal nem is erőlködök.
Másik probléma a WI-FI sebesség téren van, speed test programmal mértem 1,5Mbps produkál feltöltésre és letöltésre is, néha felugrik 4-5Mbps-re is. Skate v2 rommal hozza amit a netem is tud 15mbps le és 2mbps fel.
Újonnan észrevettem, hogyha rosszul írom be a wifi jelszavamat akkor nem dob ki hibaüzenetet, hanem elkezd csatlakozni és még közben meg is jelenik a market, ezután fel/le csatizik a routerre.
-
viperabácsi
addikt
válasz
apeelme #7576 üzenetére
Nem vitázni szeretnék !ARRA mondtam ,hogy nem oldodott meg mert nekem kell megadnom egy adatot amit a szenzornak kellene tudnia megmérni! Nem nekem kellene nyomogatni hogy működjön.Amúgy meg te kezdtél úgy nyilatkozni mintha HÜLYE lennék!Más is jelezte , hogy nem működik a kalibráció !Nekem gyakorlatilag csak a g-sensort kezeli a rom a többit NEM!
Minden tiszteletem a tiétek (zsoca - apeelme) megpróbáltam a modaco-s romot is de azzal is ugyan ezt csinálja!Nem vitát szeretnék indítani csak keresem a megoldást a problémára!
-
viperabácsi
addikt
válasz
apeelme #7487 üzenetére
Köszi még ezt átnézem!
Így megvan a megoldás .Ha nem gáz leírom!
Tehát beállitások - extrabeállitások-megjelenés-autómatikus háttérvilágítás-atöbbiszint szerkesztése menüpontban a legfelsö lehetőségnél a képernyő alatti kockát 35 -ről átírni 55 -re utána mentés és alkalmazás. Akkor az alsó határa feljebb emelkedik tehát világosabb lesz a kijelző. -
viperabácsi
addikt
válasz
apeelme #7133 üzenetére
Ugyan onnan ollózva!!!
"Az újratölthető lítiumion-akkumulátorok élettartama véges, a folyamat kémiai jellegéből adódóan: egy töltésciklust jelent, mikor az akkumulátor lemerül, tehát 100%-osan elhasználják a kapacitását. De ha félig lemerül az akkumulátor, s újratöltés után másnap ismét így tesz, akkor ez is egy töltésciklust jelent. Minden alkalommal, mikor elhasznál egy töltésciklust, kissé csökken az akkumulátor kapacitása."
Itt viszont arról ír ha fél merült állapotban rátöltesz azt is egy merítési ciklusnak veszi.Tehát rontasz az élettartamán ha fél töltöttségnél rátöltesz. Szerintem az ideális ha kb 5-10 % közé meríted majd minél hosszabb ideig töltöd .Legalább 8-10 óra!!
Bocs hosszú lett.
-
storm3
senior tag
válasz
apeelme #6387 üzenetére
Miután nem látta a kártyaolvasóban a kártyámat az Easeus,leformáztam az SD formatterrel(total commanderrel beállt,nem csinált semmit),az SD formatter végigment elsőre rajta. Ezután lett egy üres kártyám,total commanderben láttam,easeusban szintén nem. Most próbálkoztam újra Easeus+telefon mint kártyaolvasó kombinációval,megint megakadt,de most figyeltem a telefont és eldobta a kártyát. Lehet ,hogy van egy rossz 'rész' a kártyán,ezt nem tudjuk valahogyan kizárni?Azzal a megoldással is kibékülnék,ha 8 giga helyett (ami 7 végülis) kevesebbet tudnék használni.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
apeelme #6124 üzenetére
(#6124) apeelme
Köszönöm a választ. Konkrétan a következőre gondoltam :
- Van most nekem több SD kártyám. Nagyon tetszik a v1 es ROM. Ezzel megy a telefon, viszont kacsingatok a V2 is. Arra gondoltam, hogy egy másik SD-re felteszem a V2. Mind a két ROM ról csinálok mentést. Ha gondom vagy nem tetszik akkor SD csere és visszaállítás.
Azért gondolkodtam ilyenen, mert nem rég voltak vendégek nálunk. Kimentünk horgászni, és én mondtam "nagy arccal" hogy felesleges fényképezőt vinni, hiszen itt a telefonom . Tudom, hogy ilyen a mesében sincs (mert minden tökéletesen működött ) de amikor kint voltunk és fényképezni akartamelszállt az sd kártya
néztem mint a lukinyúl
.
No ezért is döntöttem úgy ,hogy ha van tartalék kártya akkor az ilyen malőrt ki tudom zárni.megtaláltam az Appmonster linkjét (magyar nyelvű ) nem tudom , hogy frissíthető e, mert augusztusi ha jól látom [link]
-
Grobyc
csendes tag
válasz
apeelme #6014 üzenetére
jah hogy ennyi? Zsír új 2 napos tegnap bontottam ki. Egyébként az előbb bejött megint annyit csináltam hogy kivettem a karit majd vissza örültem is hogy pc-n látom a kártyát, de utána megint próbáltam a format sd ext-et és megint nem tudja moutolni vissza pc-re megint kéri a formatot. Tehát ott vagyok hogy veszem a vödröt és falazok.
-
storm3
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged