Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
apeelme
üzenetére
(#6124) apeelme
Köszönöm a választ. Konkrétan a következőre gondoltam :
- Van most nekem több SD kártyám. Nagyon tetszik a v1 es ROM. Ezzel megy a telefon, viszont kacsingatok a V2 is. Arra gondoltam, hogy egy másik SD-re felteszem a V2. Mind a két ROM ról csinálok mentést. Ha gondom vagy nem tetszik akkor SD csere és visszaállítás.
Azért gondolkodtam ilyenen, mert nem rég voltak vendégek nálunk. Kimentünk horgászni, és én mondtam "nagy arccal" hogy felesleges fényképezőt vinni, hiszen itt a telefonom . Tudom, hogy ilyen a mesében sincs (mert minden tökéletesen működött ) de amikor kint voltunk és fényképezni akartam
elszállt az sd kártya
néztem mint a lukinyúl
.
No ezért is döntöttem úgy ,hogy ha van tartalék kártya akkor az ilyen malőrt ki tudom zárni.megtaláltam az Appmonster linkjét (magyar nyelvű ) nem tudom , hogy frissíthető e, mert augusztusi ha jól látom [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Autós kamera eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
elszállt az sd kártya
néztem mint a lukinyúl
.