-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zalman90
őstag
Használ valaki még 4.1.2 Jelly bean-t ?
ma frissítettem a paranoid android verziót 2.81 -re , és azóta nem működik a google play , pedig újra is telepítettem már , valakinek hasonló ?
-
zalman90
őstag
mi lehet a gond hogy a tpt nem indul el ? nyomom a hangerő+ középsőgomb powergomb kombót de semmi... az images mappa megvan az SD-n
-
zalman90
őstag
mennyire tűri a proci húzását ? valaki probálgatta már ? jelenleg 787 mhz re van maximalizálva
-
zalman90
őstag
Sziasztok , vettem egy ZTE skate telefont énis.... milyen romot ajánlatok ? A gyári (2.3.5) elég lassúcska
választ előre köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Mobilhasználat külföldön
- Elektromos cigaretta 🔞
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged