- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
mira72
őstag
válasz
Nova96 #46396 üzenetére
0.99 dollárért 3 kijelző fóliát vettem ....
lehet nem bírja ki a dremelt.. de nem is fogok nekiesni azzal...
kulcs, stb zsebben lelhető dolgoktól az is megvédi...
bár aki egy marok csavar meg anya mellé teszi annak úgy kell....
örömmel gondolok a sok levelezésedre, és ennek a gyümölcsére, de nem hiszem h te is veszel ilyent..ha meg védeni akarod : LINK
ebbe tuti nem lesz baja .....
ui.: flextől vagy kalapácstól megvédi a telót? vagy kipróbálnám egy kangooval..
na akkor mivel jobb mint a 60 forint / darabos?(#46398) dragon1993 : érdekes, de a toll tintája tényleg mintha beleivódna a hátlapba ... sajnos szegény vagyok, Parker tollat még csak a MB Pro-m kijelzőjén láttam, így nem tudom hogy annak a tintája mennyiben más mint az én Sheaffer tollam ...
-
-
Ronam
addikt
válasz
Nova96 #39579 üzenetére
azt mondják érdemes megvenni,az 1ik legjobb és legmegbízhatóbb screencover.nekem az ára nem tetszik,nem költenék ennyit egy képernyővédőre
.én rögtön miután megvettem a bladet le is szedtem a fóliát,nagyon zavart,azóta így használom és egy karc sincs rajta,számomra felesleges tudok vigyázni rá
-
árulo
csendes tag
válasz
Nova96 #39193 üzenetére
Bocsi hogy beleszolok...már megirtam.......elvoltam a györi Árkád....Saturn-ba.VéGIGPROBÁLGATTAM..KB 10 FAJTA 15000 20000 FT OS FÜLEST.
Rohadt sok zenét hallgatok.
Vigyázz..tegyél probát...aztán egy hete vettem egy szép hófehér agydugóst...2000 Ft ért...aztán el is ájultam.......NAGYON DURVA GYÖNYÖRÜEN SZÓL....és fél hangerőn lehet csak hallgatni.......eszméletlen,mintha egy kis erősitő lenne benne.......eddig kb meghallgattam 30 at.......mint halkak vérszegényke voltak......dinamikába.wawemaster EPX 1009W a neve.Neten 1700 Fta marketbol szedd le amixzing zenejátszót hozzá.......csodát hallasz...és k...... jól néz ki.
üdv Áruló.
-
Wolfeee
tag
válasz
Nova96 #35036 üzenetére
Szevassztok. Sokféle divx lejátszót raktam már a telómra, de igazán egyik se váltbe. Az egyik akad a másik kiírja, hogy túl jóminőségő a videó, de volt hogy 720-nél csak sistergett a hangszóró és nem játszotta le az ac3as hangot. Esetleg van valami használható lejátszó vagy kódoló program?
köszi
-
Lasy
veterán
válasz
Nova96 #35036 üzenetére
Majd nem leszel az.
kezd a csodazippel, amit csak fel kell tenni a memkarira, és 3 gombnyomással fent lesz a recovery-d is.Ha ez megvan minden menni fog. akár telefonról is.
Ha ezért fizetni szeretnél (5 perces feladat). akkor küld el peste, nagyon szívesen megcsinálom. De a posta minimum 1000.- oda vissza.
A tesztemre senki másnak nincsen véleménye?
Csak az a videó, és kész? akkor jó lett? -
Ricardo
titán
válasz
Nova96 #31764 üzenetére
Ceruza? Szerintem semmi szükség rá, de ha mindenképpen szeretnél, akkor Kapacitív kijelzőhöz valót vegyél
-
madgie
titán
válasz
Nova96 #31764 üzenetére
Az ebay-es "mirror", tehát tükrös. Szerintem utálnád, piperetükörnek mondjuk kiváló lesz a Blade, de egyébként keress inkább matt fóliát. Én ezt vettem (meg Carbon Fiber Skint
), ha ideér, majd megírom, jó-e... bár valszeg az lesz, az iphone-ra is olcsó matt fóliám volt, egy évig hűen szolgált.
-
Glatius
őstag
-
Воланд
titán
-
csobi1
tag
A Tescóban vettem rá 4.3" GPSre való fóliát.3db 1490 Ft.TnB márkáju,tized milliméterre olyan hosszú mint a Blade kijelzője,kicsit szélesebb.Méretre kell vágni ollóval,sarkokat lekerekíteni és kész.Olyan jól sikerült,hogy allig vehető észre,hogy rajta van,ja és teljesen jól reagál a ujjmozdulatokra.
-
Csoknyai
csendes tag
-
rum-cajsz
őstag
Telepítsd ezt: Barcode Scanner
És ez tudni fogja helyetted. -
vadászcsiga
félisten
Letöltöd a Barcode Scanner-t és ráirányítod a barcode-ra az optikát.
-
rmatyi
tag
Most is csinálsz a memóriakártyán egy music meg egy games mappát (rádugod a gépre)
Az apk fálra meg rányomsz a telefonon először nem fogja telepíteni berak a beállításokhoz ott be tudod állítani hogy nem marketből letöltött programokat is engedjen és utána tudod telepíteni.Ment privát!
Aktív témák
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest