Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Liectroux N7S-U - nem tudom hol, de takarítok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
plgr
tag
hali
Feltettem a CM7-et pár napja kipróbálásra. Azóta jöttek ki új verziók, próbáltam frissíteni, de nem sikerült. Lehet hogy el vagyok tévedve, de a Rom Managerben a Check for ROM Updates-en keresztül való frissítés (backup-ot, nem wipe-t kiválasztva) nem arra lenne jó, hogy feltelepül a legújabb verzió, de nem kell wipeolni a telefont, minden marad? Backupot csinál, de nem települ fel az új ROM, minden marad a régiben. -
plgr
tag
na megjelent, de hogy mitől javult meg, azt nem tudom
-
plgr
tag
Sziasztok!
A webes marketben nem látom a telefonom, ez mitől lehet? Ugyanazzal az accounttal jelentkeztem be a telefonon és a weben, mégsincs benne a készülékek között ("There are no Android devices associated with this account.")
Mi lehet a probléma? -
-
plgr
tag
Elsősorban a lelkes ROM készítőkhöz/tesztelőkhöz szól a kérdésem: jelenleg melyik romot érdemes felrakni? Most Kelzsoca Jellyfish RLS6 van fent, de már viszket a tenyerem egy kis telepítgetésre. A NEM magyarított, LITE verziók érdekelnek elsősorban. Nem nagyon tudtam mostanában követni a fórumot, szép nagy már a választék, nem tudom kihámozni melyik lehet most a legjobb.
Előre is köszönöm! -
plgr
tag
-
plgr
tag
válasz
atillaahun #9497 üzenetére
én eddig sehol nem láttam, a most említett android system infot- feltéve derült csak ki.
De kezdő felhasználó vagyok, lehet hogy valahogy elő lehet varázsolni.*983*0#-nél
Total:208M
Available:32MSima t-s blade, nem SF.
[ Szerkesztve ]
-
plgr
tag
most nézem, nálam is 416-ot ír.
-
plgr
tag
Az normális hogy csak a jobb oldali gombom világít? A házikó és a MENU sosem.
Másik kérdés: lockscreenre nem lehet valahogy kitenni a figyelmeztetéseket (notification area tartalmát)? Lockbot-ot használok.
-
plgr
tag
Be lehet valahogy állítani hogy a Gallery ne töltse le a Picasa albumaimat? Sehogy sem találom.
-
plgr
tag
egyébként most, hogy kikerült a 2.3 forráskódja hivatalosan, mennyi idő múlva várható Blade-ra a Gingerbread? Nem türelmetlen vagyok, csak nem ismerem a tendenciákat: )
[ Szerkesztve ]
-
plgr
tag
a weather widget nálatok is meghal a város beállításakor?
-
plgr
tag
feltettem a 2.2 alpha 4 lite ROMot, amit eddig tapasztaltam:
SD kártyát nem ismeri fel, notification area-ban írja, hogy preparing SD card, rányomok de semmi.
Ezen kívül a kamera nem működik, hibaüzenettel bezár. -
plgr
tag
sziasztok, támadt némi problémám: új rom telepítésére adtam a fejem, de váratlan problémák jelentkeztek. Eddig a rootoláson vagyok túl, de nem akartam folytatni a recoveryvel, mert erősen le van merülve a telefon, először feltöltöm. Bekapcsoltam hát, megjelent a kis zöld droid, csakhogy nem maradt zöld, bekékült. Sebaj, gondoltam a root miatt lehet. De a PIN beírása után láttam, hogy "belül" is némelyik szín megváltozott, főleg barnás lett. Ez még nem is érdemelne posztot, csakhogy ahogy kikapcsolnám a kijelzőt (vagy magától kialszik) elfeketül ugyan, de marad halványan a háttérvilágítás, és be sem lehet újra kapcsolni, nem reagál. Csak akksi kivétele segít.
Ezt használtam: boot.blade.superboot.mcri.r3.img, illetve az itt fellelhető leírást.
Mi lehet a probléma?
Előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
plgr
tag
Sziasztok!
Milyen képernyődvédő fóliát érdemes rá venni? Kifejezetten Blade-ra, vagy akár csak általában. Nincs semmilyen tapasztalatom. eBay-en van három fajta, ha jól látom. [link]
Ugyanitt vannak jópofa androidos tokok hozzá, azokról tapasztalat esetleg?
Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Kindle
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-book olvasók
- További aktív témák...