- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
heihachi #42428 üzenetére
Teljesen igazad van, csak ezt a hozzászólást nem a legegyszerűbb megtalálni. Ha példának okáért én a "garanciális javítás" vagy "garanciális szervíz" stringre keresek (amik eléggé kézenfekvőek, én elsőre biztosan így keresnék), nem dobja ki a hozzászólást a RI/OS. 42 ezer bejegyzést pedig nem sokan bogarásznak végig.
Tiv: Nem is várjuk el, hogy a sör+hotdog kombó elé bármit helyezz
, bár nekem ezt reggel 6-kor biztos nem venné be a gyomrom.
-
Tomics
addikt
válasz
heihachi #42193 üzenetére
B-vel is tudsz szerelni csak akkor oda kell irányítani nem magától megy rá. azt még nem vettem észre hogy más szerel helyettem
gombokkal nem vagyok tisztába, még a PS2es megszokás megmaradt
lövést, ívelést, szöktetést, kiugratást, védekezésnél blokkolást lehet kombinálni a hátsó gombokkal.Ceko - szerintem nincs, érd be a fifással (nézd meg többször írd le papírra a kombókat, építsd bele a játékodba), gyakorolj sokat
-
Def26
félisten
válasz
heihachi #42013 üzenetére
Tök egyetértek én is.
Még annyit hozzátennék, hogy sokan úgy vannak vele, mintha vérszerződést kötnének a gép mellet, holott szinte minimális ráfordítással el is adni/cserélni azt a konzolt. Tehát ne aggódjatok, ha nem jön be max. eladod és veszel boxot/ps3 -at.
Persze valamennyit buksz rajta, de hát ez van. Ha meg nincs rá annyi pénzed, hogy ezt bevállald akkor meg ne vegyél ilyesmit...
-
-
SFONarayan
tag
válasz
heihachi #40842 üzenetére
Ez is érdekes, én pl múltkor vettem egy Nokia 5800-at egy mobil árustól... Bár a termék nem ide vág, de a lényeg, h a gyári 2 év gar helyett 1 évet vállalt, illetve hazavittem, és kibontás után tapasztaltam, h "recseg" az érintő kijelző sarka, ha hozzáérek... Csendes környezetben ez egyenesen zavaró volt...
Visszamentem, h cserélje ki, persze ő a pláza nagy zajában nem hallott (v nem akart hallani semmit)... meg azt mondta, h nem tud adni másikat... Mondom, akkor a pénzt kérem vissza, mert 3 napon belül vagyok, és bizony hibás a termék, van pár ismerősnek ilyen telefon, egyik sem recseg...
A pénz visszaadásáról hallani sem akart...
És ami a lényeg... A kis kötsög nem adta ide a panaszkönyvet, hiába kértem... Azt mondta, h próbáljak meg bemenni érte... Végül elengedtem egy kamu hívást, mintha a keresztanyám hívtam volna a fogyasztóvédelemnél... Úgy beszéltem, h jól hallja, amit mondtam, plusz megemlítettem, h szóljon a férjének, aki APEH revizor, h látogassák már meg a boltot... Mikor letettem a telefont, a pénz az asztalon volt, egy takarodjak hozzáfűzéssel...
Szóval előferdülhet, h nem akarják odaadni a panaszkönyvet, ilyenkor keménynek kell lenni... a Fogyasztóvédelem az adóhivatallal karöltve igen komoly érv... -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
heihachi #40850 üzenetére
Elolvastad a Panashop-os írás elején forrásként belinkelt dokumentumot?
Több filmet is teszteltek, és az X-men-nel pont a Pana hozta a legjobb eredményt, a Panasonic bolt ezt rakta ki - nyilván. De a dokumentumban ott a többi eredmény is, ami feketén-fehéren megcáfolja azt a hülye pletykát, hogy a plazma sokat eszik. Az összesítésben nem lett a legtakarékosabb, de nem is a legtöbbet fogyasztó.Előkaptam most gyorsan egy LCD TV fogyasztást, a Sony KDL-40W4500 a saját weblapja szerint eszik 234W-ot, így a Samsung eredménye távolról sem tűnik elrugaszkodottnak.
És igen, a konklúzióban egyetértünk, nagyjából ugyanannyit esznek, preferencia kérdése, hogy ki melyik technológiát választja.
-
HagaNRG
őstag
válasz
heihachi #40819 üzenetére
Nekem ne mondd.
Visszafelé veszi észre az ember a fejlődéseket. (visszagondolva meg minden fifa, sőt egyéb játék is egyformának tűnik).
Szóval én anno nagyon profi voltam a Fifa07-ben PC-n.
Aztán megvettem az X360-at, első játék a Fifa07 lett rá.
Csak szerencsétlenkedtem, pedig már Pc-n is gamepaddal játszottam.
A PC verzió annyira arcadenak tűnt a nextgeneshez képest.De belejöttem és LIVE-on is a legjobbak között voltam.
Ez 2008-ban történt, a Fifa08 így ki is maradt, annyira bele voltam zúgva a 07-be és grafikailag is tökéletesen kielégített.
Aztán megjelent a 09 és már nem bírtam magammal, újítottam.Az hirtelen akkora ugrás volt a 07 után, hogy hetekig bénáztam vele, LIVE-on sehol sem voltam. Mikor aztán újra elővettem a 07-et, hogy feladom, nem bírom tovább a 09 lassú játékmenetét, már a 07 tűnt arcade vagdalkózásnak, mint anno a PC-ről konzolra váltáskor.
Most, a 09 után megvettem a 10-et. Első nap megbántam a 10 ezres kiadást a játékért, mert úgy éreztem, grafikailag semmivel sem kaptam többet, a játékmenet meg igaz, hogy nehezebb lett, bőven kielégített a 09 is már.
Most szerintem ha újra viszatenném a lejátszóba a 09-et már azzal nem bírnék. -
Davzone
senior tag
válasz
heihachi #40796 üzenetére
a végeredményt mutató táblázatra gondoltam,ott pedig van LCD tipusu meg LED tipusu is ami igy ebben a formában nem jó.
A szöveg tényleg ok,a táblázatra gondoltam sorry.
Ott tech. alatt van ez írva gondolom ez utal a technolódiára,csakhogy a LED technológiája is LCD vagy az LCD helyett kéne írni a hidegkatódcsövet.
Így eléggé félreérthető,még valaki azt gondolja hogy a led tv-ben a képpontok ledekből vannak(ami ugyebár majdnem plazma)
Szóval igy gondoltam,hogy ott nem LCDnek kéne lennie hanem hogy CCFL. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
heihachi #40794 üzenetére
Nem. A Panasonic és a Pioneer készülékek nem "hajlamosak" a beégésre, de természetesen ezeknél is előfordulhat ilyen. (A "hajlamosnak lenni valamire" az én szótáramban azt jelenti, hogy az a bizonyos dolog viszonylag nagy gyakorisággal fordul elő.)
De ez már nagyon off. -
Integrator
aktív tag
válasz
heihachi #40722 üzenetére
Megszokott dolog az, hogy közvetlen karácsony előtt kipucolhassák az árukészletet, hogy ne maradjon rajtuk a karácsonyi láz miatt berendelt termékek hada, emiatt csökkennek az árak.
Ennek az ellenkezője csak akkor van, ha a kereslet-kínálat görbe a túlkereslet felé mozdul el, de ez csak azért lenne érdekes, mert akkor mindjárt kiderül, hogy mi magyarok gazdagok vagyunk, hogy túlkeresletet alkottunk a piacon XBOX 360-ból.
Egyébként meg eddig csak 576.hu-t láttam árat emelni, tehár nem releváns... -
Djuree
félisten
válasz
heihachi #40470 üzenetére
ne istenítsed már azt a rakás hulladékot. még flashelni sem lehet, ez milyen már
azért elfogadnék egyet, de inkább egy ps2-őt. arra sokkal több és jobb játék van. majd 2-3 év múlva jöhet a ps3
graf meg nekem nem minden, nagyon nem. ico-t pl. még tervezem kinyomni....
itt van a fekete elit boxom és még be sem volt kapcsolva mióta megvettem, 1 hónapja
most az eve online lefoglal nagyon pc-n...már single játékkal nincs is kedvem játszani...semmivel...
-
breetai
aktív tag
válasz
heihachi #40353 üzenetére
Hi! Hát ez szerintem abszolut "izlések és pofonok". Mert nekem a DMC4 kissé sótlan volt. Az alap ellenfelek nem jelentettek kihívást még tömegben sem, az egyetlen ok, hogy törjem magam a jobb besorolás volt. (Egy ideig.) A Boss harcok tutik csak kevés van belöllük, persze ezek sem nehezek, talán 1-nek kelett kétszer nekifutnom ...
A Bayonette nekem kicsit inkább olyan mint a NG2, mármint ami az alap ellenfelek tömegét illeti. Azok sokan vannak, elég energikusan és egyszerre támadnak. Csak azt remélem, hogy a Boss harcok nem a NG2-re ütnek majd, mert akkor az inkább fusztráló, mint élvezetes lesz. -
HagaNRG
őstag
-
Thome
veterán
válasz
heihachi #39820 üzenetére
Passz, nem tudom pontosan, 60-100 óra környékén mehetett, igazból nem tudom, csak saccolom (!!), és 3 rongyot dobott rajta...
Köszi, így inkább maradok a pc-nél. Úgyis csak az MW2-vel játszok (Az meg elindul a notimon, ami 66wattot eszik, az xbox meg 200-270 wattot a tv-vel együtt), és a Forza3-al játszottam volna, de így bukó. Sajnálom, mármint a Forza3-at, de kibírom, ez van...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
heihachi #39702 üzenetére
Ezen én is agyaltam. Szóval úgy elment a kedvem a PS3 vételtől mint ahogy hirtelen megjött.
Ezeket a válaszaokat kaptam: Ugye az egész játékot fel lehet e másolni a HDD re? AKkor a slim hűtésproblémája,
Meg a COD5 extra pályái.A PS3-nál a játék dönti el, hogy mennyi kerül install-ban a HDD-re, neked nincs lehetőséged felmásolni. Egyes játékok 4-5 GB-ot is felmásolnak, de nem ez a jellemző, általában csak max. 10-50 MB között mozog az install és a lemezről megy minden.
A Slim hűtésével tudomásom szerint semmi gond nincs, mindössze arról van szó, hogy volt 1-2 korai példány, ahol nem volt tökéletes a pasztázása a bordáknak és emiatt elindult egy őrülethullám bizonyos fórumokon, hogy a Slim hűtése úgy szar, ahogy van. Milliós nagyságrendben fogyott a Slim az utóbbi 3 hónapban és sehol nem lehet tömeges elhalálozásokról olvasni, szóval szerintem ezen kár aggódni.
A COD5-höz a MAP-Pack-ek természetesen nem ingyenesek, talán 6-7 font között mozog az áruk darabonként (asszem mindháromé ugyanannyi
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
heihachi #39615 üzenetére
Hát azt nem tudom, hogy kell szakszerűtlenül használni, de bármelyik bolt vagy nagy áruház azt mondaná.
Sőtt ha valaki felhívja az MS ügyfélszolgálatot ott azt mondják, hogy azt nem fogják kicserélni mert működik. Ha nem működik akkor esetleg küldenek másikat akor ha egy éven belül garis de akkor a másikat előtt el kell küldeni. De akkor tenni kell azért hogy ne működjün, vizbe megúsztatni utánna csontig kiszárítani, hogy nagyon ne legyen nyoma. -
sgx
tag
válasz
heihachi #39209 üzenetére
jol latod, 65-ert vettem naluk...aznap az oldalukon 65-ert is arultak, tehat eleve ugy mentem oda h 65-ot fizetek...az en szemelyes problemam h csak aznap ertem ra megvenni mikor magasabb volt az ara, ami meg igy is ugyanannyi volt mint barmely mas boltban...
amugy a bolt kivalasztasaban fontos szerepe volt a lakohely kozelsegenek, az egesz varoson at nem akartam hurcolni a cuccot... -
kircso13
senior tag
válasz
heihachi #39143 üzenetére
értem! Csak az utánna olvasás alapján írtam! Lehet benne valami, kiszórják a sok arcade gépeket és utánna meg rákényszerítik az embereket h vinyót vegyenek hozzá, kis parsztvakítással benyomták az 512 Mb belső memóriát , h így is vegyék meg, de lehet h nem sok haszna lesz neki! Olvasás alapján írom ezt! Lehet benne valami! Megint a pénz-pénz-pénz!
-
sch_a
addikt
válasz
heihachi #38961 üzenetére
Hát azért ez volt az első fps-em, persze legkönnyebb fokozaton is játszottam, de nem volt hosszabb nekem sem 4-5 óránál, ahogy Gebriel mondja. Pedig én még pc-n se játszottam végig egyetlen játékot sem ennyi idő alatt. A Resident Evil 5-el pl. több mint egy hónapig el voltam.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
heihachi #38894 üzenetére
Nagyon nem tud érdekelni a marketing supervisor. Ez azért szerintem kicsit több a soknál...Nemde?
Kicsórják az angolt és az olcsóbb németet rakják be mert az a fasznak sem a német. Így mégnagyobbat kaszálnak a dolgon. Pedig már rágodom, hogy Super elitet kéne mégis vennem, de így hogy merjek? Én amilyen vagyok biztos kiosztanám őket és elküldeném őket a zivataros picsába. ennyit a korrektségről vagy ha gyárilag német van benne akkor az a minyimum hogy kiírják és megmondják hogy igen ebbe német van és csak akkor vedd meg ha vágod a németet. De mivel nincs ilyesmi kiírva, csak annyi hogy kapható 9K ért németül ezért szerint ez kicsit gusztustalan. És átbaszva érzi magát az ember. -
oddsmaker
tag
válasz
heihachi #38524 üzenetére
Ha raktáron van a termék teljesen jogos. Ha a termék előrendelésben van, addig a gyártó, disztributor (akivel közvetlen kapcsolatban állunk) árat emelhet. Ha ő árat emel, azt ránk hárítja természetesen. Nem tudunk mit tenni, egy részét lenyeljük (10 felett kellett volna amúgy árat emelnünk) más részét tovább kell hárítani, mivel profitorientált vállalatként működünk.
Ha bejössz a boltba, és utána a kasszás néninkhez odaviszed az elárazott terméket 1 szó nélkül odaadjuk neked. Volt ilyen, sőt olyan is volt hogy neten olcsóbb volt mint a boltba, mindig a legakciósabb árat garantáljuk.
Visszatérve az árakra akik előrendelték és akciósan kapják meg Mo-n szinte bizton állíthatom, hogy a legolcsóbban jutnak hozzá.
A konzolvilág részéről ezt az esettanulmányt lezárom
Nem vettem baszogatásnak, csak építő jellegű kritikának.
-
30z.Samu
félisten
válasz
heihachi #38396 üzenetére
"És ez már a Forza2-ben is így volt."
Ne is mond! Amikor még játszottam a Forza 2-vel, volt egy 2X körös verseny egy olyan pályán, amelynek a célegyenesébe egy viszonylag éles, lejtős kanyarral értél be. Közelítettem ahhoz a bizonyos kanyarhoz, de előtte pár kanyarral megnéztem a gumi állapotát. Gondoltam egy kört még kibír és aztán bemegyek a boxba. Ahogy ez átfutott az agyamon olyan szinten belerongyoltam a box bejáratánál az oszlopba, hogy öröm volt nézni.
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi #38382 üzenetére
úgy legyen. am látom volt ps3-ad is, akkor biztos nem légből kaptad te sem az infokat, vagy valami nagyon durva sasszemed van
remélem csak belejönnek. a mi érdekünk hogy minél durvábban kinéző játékokkal játszunk. azért az új uncharted már nem szarral gurigázik ahogy mondani szokás
de mind1, ma még mindenképp box a nyerő. mi sem bizonyítja jobban hogy 6. boxomat nyüvöm éppen, de ez is le lesz cserélve nemsoká vörös elitreTomics: hogy lehet a cs-t megunni? nálam örök favorit
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi #38374 üzenetére
nem látom miért vagy ennyire a ps3 ellen. pedig sokmindenben jobb mint a box. minőségben, tartósságban már most is.
az meg hogy majd jobban tudnák rá programozni? persze! majd ha kitanulják a finom kis részleteit, a programozásban a részleteken van a hangsúly. mint anno carmack méltán híres dx-es beszéde. nálunk ugyanez volt plc programozásban. mikor megjöttek az új amcsi spaceshuttle-ös plc-k, nem nagyon tudtunk rá értelmes programokat írni, most meg már elég jól megy a dolog. kitanultuk valamilyen szinten. ami nem 2 perc volt, hanem 2 évés még bőven van hova fejlődni...
ha te nem látod azt hogy az erősebb hardver időtálóbb, akkor nagyon sajnállak -
Djuree
félisten
válasz
heihachi #38369 üzenetére
hát nem tudom, én nem a cikkeknek meg a gányolt képeknek/videóknak hiszek, hanem a saját szememnek. én nem nagyon látok különbséget, pedig volt már egymás mellett a 2 gép is 2 tv-n. szín meg kontraszt, ezen kívül nagyon semmi különbség. ami van az elhanyagolható, ez alapján nem lehet gépet választani...
-
Crazyman33
senior tag
válasz
heihachi #38353 üzenetére
A pályával nem volt soha gondom. GT4-ben sokat mentem rajta. A Gridben a 24 órás versenyt kell menni. 24 óra = 24 perc Na ez volt a gond. Nappali fényviszonyok közt teljesen más, mint éjjel 200 fölött menni rajta. Elsőnk éjjel csináltam meg, minden fényforrást kiiktattam a nappaliban, a cockpitet ráhúztam a tv-re, egész közel. Füles fel, aztán go. Iszonyúan kellett koncentrálnom minden kanyarra a sötétben. Pont emiatt élveztem az egészet.
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi #38343 üzenetére
hát azért ez nem teljesen igaz
láttam már majdnem az összes játékot box-on is meg ps3-mon is, nem nagyon látok különbséget (persze vannak kivételek, van ami box-on szebb, van ami ps3-mon). ez ugyan olyan parasztvakítás mint a hdmi-nem hdmi, kb. semmi különbség ott sem. kisebb tv-n meg abszolúte semmi...
ps3-ra sokkal nehezebb programozni, ezért (sem) nagyon tudják még kihasználni. a box-ot meg nagyon könnyű és kényelmes a hozzá adott fejlesztői készlettel. de majd feljön a ps3, sőt túl is szárnyalja a box-ot, aki ismeri a 2 gép hardverét (durva nagy különbség a ps3 javára) annak ezt könnyű belátni. de még 1 évig tuti a box a nyerő. addig boxom lesz, aztán meg ps3, vagy mindkettő inkább -
Peat;)
veterán
válasz
heihachi #38343 üzenetére
Az egyikben erősebb a vga és innentől kezdve kész a dolog. Ha megpusztulnak sem tudnak látványosan többet mutatni ps3-on, amire a ps3 celljét akarták használni mellékesen, besegítésnek az az amire az nvidia és intel már több éve fefjleszti a gpu-t. Aki elhiszi hogy egy nap a cell mégis beindul az bugyuta, még a boxhoz képest jobb fizikára sem tudják kihasználni miközben az sokkal primitívebb dolog mint a grafikai dolgok. A sony a cellt nem csak a ps3-ban használja. Ahogy a blu rayt sem. A ps2 sikerét akarták felhasználni az új méregdrága és nem egyértelműen jó irányt mutató fejlesztéseik alapjainak megszilárdításaira. Úgy ahogy sikerült, mert a microsoft meg nem tudott évek alatt egy normális minőséget prezentálni. Magyarul a ps3 nem csak játékkonzolnak készült, a játékosoknak, hanem annál jóval összetettebb a dolog. Ezért is mondták az első évében hogy a játékosok le vannak...most már szuper konzol az is. Lehet én is azt venném, fej vagy írás alapon mehetne ma már a választás a kettő között. Ez sem jó, szerintem...
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi #38332 üzenetére
"ha lehetetlen helyzetbe hozod magad"
vagyis elrontod
ugyanarról beszélünk, csak te máshogy írtad
a végén én sem megyek 14 kört uccsó helyen, de én nem is megyek 14+ körös versenyt, nekem az 5-7 kör bőven elégha elrontom restart, ha meg még dobogón célba érek akkor úgymarad...
-
Crazyman33
senior tag
válasz
heihachi #38332 üzenetére
Mondjuk én nem vagyok ultrafan, de én sem megyek 14 kört utolsó helyen. Nyomok egy ristartot.
Ha játszottál a Grid-el akkor tudod milyen volt a LeMans. Alapból Mindent elvett a gép, a vissztekerést is. Kifejezetten élveztem a kihívást, ami 24 percig tartott. megcsináltam párszor.
Tényleg miért ebben a topikban téma ez? Majd megint megkapjuk hogy csak erről van itt szó. Megyek is, bocs mindenkitől a sok OFF miatt. -
sch_a
addikt
válasz
heihachi #37684 üzenetére
Bár nekem csak vga-kábelem van, de ott nem az számít, hogy be van-e kapcsolva a TV/monitor, hanem hogy a kábel be van-e dugva. Tehát ha be van dugva, és kikapcsolva van a monitor, akkor mikor bekapcsolom, a dashboard fogad. Ha viszont benyomom a gépet és csak később dugom be a kábelt, akkor látom a bevezető animációt. (A gépem meg csak akkor ad ki jelet magából, ha bekapcsoláskor be van dugva a monitorba, ha elindítom, és később dugom rá, egyszerűen nem lesz képem.)
Aktív témák
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest