- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
HarapósKutya #37746 üzenetére
Na nem kötekedni
Én már nem csajozhatok, elköteleztem magam
Meg befogom szerezni a FIFA10-et
-
heihachi
addikt
válasz
HarapósKutya #37737 üzenetére
Van
PS3-am meg volt, de elajándékoztam, mert nem használtam, de még veszek majd egyet, ha megjelenik valami értelmes exkluzív cím, ami érdekel az MGS és az Uncharteden kívül, mert pillanatnyilag az a két PS3-as exkluzív játék, ami engem érdekel. (Persze van több exkluzív cím, meg biztos tök jók, csak engem pont nem érdekelnek.) Ha megjelenik a GOW3, meg a GT5, akkor fixen beruházok egyre, de tuti, hogy a box mellett, mert a box egy szerethető konzol, és nem szívesen válnék meg tőle. A PS3 meg csak egy gép volt számomra.
-
Don47
tag
válasz
HarapósKutya #37742 üzenetére
Ez attol fugg. Tobbszor leirtak mar, hogy ha a boxod ugy lett legyartva, hogy 3led-et kell hogy kapjon, akkor ez elo is fog jonni, akarmit teszel ellene. Sok Falcon is elhullott mar. A garancia vonatkozik erre is, bar ha hasznaltat neztel ki, akkor mindenkepp erdeklodj errol.
-
Don47
tag
válasz
HarapósKutya #37740 üzenetére
Gyartastechnologiai okok miatt a jasper megbizhatobb, sokkal kisebb a 3led eselye. (Vagyis ha valasztanod kell, valaszd a jaspert.)
-
BaLee
addikt
válasz
HarapósKutya #37733 üzenetére
Meglepő módon ebben a topicban Xbox360 lesz a válasz a kérdésedre, a PS3 topicban meg más.
-
heihachi
addikt
válasz
HarapósKutya #37735 üzenetére
Akkor viszont zixboxra szavazok
De a PS3 topikban nem ezt mondanák
Majd mondják, hogy mennyi jó exkluzív játék van (pedig nincs), meg bluray (pedig semmire nem használják), de ne dőlj be nekik
-
heihachi
addikt
válasz
HarapósKutya #37733 üzenetére
Egyiket sem. A TV-előtt fogod elbaxni azt az értékes időt, amit a puncik hajszolásával tölthetnél, illetve sörfogyasztásra, focizásra fordíthatnál.
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- További aktív témák...
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest