- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
dilipok #4919 üzenetére
El lehet.
Egy régi haverom űber-brutál módon wowozik, kb nem is él. Már minden kasztból van 60-as karija, full T2, anyámkínja, szóval nagyon a szeren van.
Ő neki is lopták már el kariját (nem is egyet).
Amit mondott, hogy lehet valami vírusféleség, ami mikor elindítod a wow-ot, akkor menti, hogy mit gépelsz be, és azt továbbküldi a vírus gazdájának, ő megváltoztatja a passt és eladja pl Romániába. Bár nem értem, hogy miért nem küld az e-mailre a pass változásról a Blizz valamit
Erre az ő javaslatára én úgy lépek be, hogy kopi-pésztelem a felhasználónevet és a jelszót egy olyan névtelen txt file-ból, amibe randomra generált szöveg vanabszolut biztosra megyek.
A másik amit mondott, hogy soha ne játszak internet kávézóban. Ezt nem részletezte, de el tudom képzelni
Ellopott accot blizztől visszaszerezni kétséges, ami pedig másodkézből van ugye lehetetlen. -
válasz
dilipok #4919 üzenetére
egyszerűen trójaival.
keyloggerekkel. stb
vannak olyanok amit olvastam wowhun hogy egy srác kapott egy emialt amiben hirdettek aranyat ilyesmi és tovább küldte blizznek, 1-2 nap múlva kinn volt wow.hu-n az accountja jelszavastul mindenestül, szerencsére egy jó ember vette észre azonnal megváltoztatta a jelszót és elküldte a tulajnak.
sokféleképpen lehet csak én nemtok bővebben egyről sem nyilatkozni
vírus írtó, tűzfal párossal nem lehet ellopni cuccodat, adj neki nehezen feltörhető kódot (k5Ghzc43fg) <- ilyesmit kb és soha ne add ki másnak. blizzardos fiúk SOHA nem kérik el a jelszavad.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bittorrent topik
- Gitáros topic
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- BestBuy ruhás topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest