Új hozzászólás Aktív témák

• Diarmand

senior tag

válasz ddt500hu #74063 üzenetére

Az AT8-nak messze nem átlőhetetlen a páncélja T6-ban, tudom, mert én is végigtoltam az ágat az FV183-ig. Én lepődtem meg a legjobban, mikor az AT2-vel megszokott rongyolok előre taktikát akartam követni és olyan hamar lezúztak, hogy csak lestem. A szintjén lévő nehezek majdnem gond nélkül beütik a frontját és akkor még mindig csak t6-ban vagyunk.
    Az AT7-et tartom én a legjobbnak. Kemény páncél, kurva jó ágyú, de ami überré teszi az az, hogy a löveg kint van legszélén, így okos helyre beállva a büdös életben nem viszik be azt a kilátszó tíz centi helyet, neked meg csak annyi a dolgod, hogy láncolsz és ölsz :D

(#74090) jano_77
    tessék, itt a következő :-( egyedül kék a csapatban, többi piroska, ellenfélnél meg több zöld és még kék is van...ez biztos nem előre eldöntött!

Gyöngyvirágszálam akkor tőled is megkérdezem. Ha sokkal több a piros az ellenfélnél, akkor nem manipulál a játék? Nem? Soha? Csak és kizárólag akkor, ha a nálatok vannak piroskák? :U

Szerk:
    A spotterek látótáv buffolása brutálisan kemény lesz olyan pályákon ahol nagyon fasza passzív spotter helyek vannak... nem biztos, hogy jó lesz ez így. Nagyon megfognak szaporodni a láthatatlanul lövő bokor sírások.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák